Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (447)
Raspunsuri - Pagina 14
luny spune:
... tot die seria 'catarat'...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ... tot die seria 'catarat'... Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Mufa
natynic spune:
Stela, sincer habar n-am...De ani buni nu mai iau pantofi decat pe principiul comoditatii si, din pacate, al pretului, nu ma uit la firma...Dar, succes! Goagal ce zice?...
Luny, super tare!
Drum bun si ma suni maine daca ati ratacit drumul!
I-am ascuns Iuliei calculatorul pana seara drept pedeapsa ("calc e suparat ca ai suparat-o pe mami si a plecat de acasa, o sa vina cand il sun si-i spun ca esti cuminte"). Urmarea-mi-a mancat ficatii pe paine cu unt!
Daar, pana la urma am dat-o pe brazda, ne-am jucat, am iesit si afara (mi-a zis "vei sa ne pimbam pe stada cu cautzu" si am zis slaaaava Domnului si am plimbat-o linistita cu carutul pana mi-am dat duhul). Cand am intrat in casa a papat frumos, asa ca am "sunat calculatorul" care "mi-a zis" ca ok, vine acasa in cateva minute, nu sta mult cu Iulia ca ii e somn si lui DAR, DAR, sa-i transmit Iuliei f clar ca daca se mai poarta urat va pleca si nu va mai veni deloc. Buuun si l-am scos pe nesimtite din ascunzatoare in uralele ei de fericire, s-a uitat la Mica Sirena, apoi a mers cuminte la dus si in timp ce o imbracam in pijama am inceput sa-i vorbesc calm, sa-i spun ca m-a durut ca s-a purtat asa, ca nu-mi place sa fiu dura cu ea dar nu am incotro pt ca ii vreau binele...dar ea sa stie ca orice, orice ar fi mami o iubeste ENORM. M-a ascultat serioasa, fara glas, dupa care m-a luat strans de gat si m-a pupat apasat-apasat. Uff, si acum sunt emotionata cand povestesc...
Bine, nu ca n-as sti ca o va lua de la capat cu figurile dar...e un inceput, zic eu!
Mai, incep sa ma las si eu purtata de febra FB desi fusesem total contra. Inca nu pricep cum se fac multe chestii si inca am retineri. De ex nu pricep o chestie: daca eu la setarile de confidentialitate am ales "doar prietenii" de ce ma tot gasesc tot felul de persoane?? Si de ce eu la "noutati" vad tot ce prietenul X i-a comentat lui Y cu care de ex eu n-am nici in clin nici in maneca? Nu stiu daca s-a inteles ceva...
ariel_7000 spune:
Prima zi de scoala:
http://family.webshots.com/album/578573612DZELIg
si cateva poze si filmulete cu "Patraulea"& Co:
http://family.webshots.com/album/578575980zWjpbm
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
luny spune:
stela, naty, ramo
naty da,da, sunteti pe drumul NORMAL
.. asa decurg lucrurile si la noi, cel putin seara la culcare, vorbim, ne imbratisam strans, strans, si primesc pupici peste tot, si pe picioare ma pupa
... dar a doua zi, o luam de la capat, si ce poate fi mai frumos?
![]()

si tot din seria 'adrenalina', poftiti..
.. si ce-i mai placea copilului, si ce-mi venea mancarea inapoi mie..
Iubirea mea,
natynic spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 Prima zi de scoala: http://family.webshots.com/album/578573612DZELIg |

Mi s-a taiat respiratia de emotie!!! Cat de frumusica e si ce mare s-a facut! Sa fie intr-un ceas bun, bun, bun!
luny spune:
Aricela, am vazut mica scolarita, din pacatate filmulete, nema for the moment.. tehnica nu e cu mine
si sa va mai minunati putin, inca una tare cu finlandezii![]()
Iubirea mea,
natynic spune:
| citat din mesajul lui luny naty da,da, sunteti pe drumul NORMAL ![]() ![]() |

| si tot din seria 'adrenalina', poftiti.. |

Daa, imi e f familiara scena...si al meu face cu Iulia la fel-la fel; si tot asa ea moare de placere; si totdeauna IMEDIAT dupa ce copilul a mancat; si tot asa mie mi se intoarce mancarea cand vad...
Nicoleta spune:
Am vorbit cu Simo putin pe mess in seara asta. M-a rugat sa va transmit eu vesti despre Siluan. Puiul mic ia acum, in urma analizelor recente, in loc de 19 medicamente, 23. Are micutul de el mancarimi foarte mari, nu se poate odihni bine, Simona trebuie sa fie foarte atenta sa nu-si scoata sonda cand este nesupravegheat... Il vegheaza efectiv non-stop! A inceput sa ii diversifice alimentatia, insa el nu poate inghiti mancarea, oricat de lichida ar fi. Se ineaca.
Sper sa treaca repede perioada de pana la operatie si sa ii intareasca Domnul pe toti, sa le usureze calea spre vindecarea puiului.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bitza037 spune:
Ariel, si pe mine m-au trecut fiorii de emotie....ce frumusica este Alexutza!!!!ii urez sa invete bine si sa fie asa cum iti doresti tu!!!!
pe praslea l-am vazut
decat in cateva poze, filmulete vreau sa le vad maine la servici![]()
Luny am vazut si eu 2 filmulete, restul el vad maine(sper sa am timp)si noi o aruncam pe Antonia la mare in apa , dar nu chiar asa de sus, ca nu puteam si avea colacul....iar despre piciul ala irlandez
...ce fain stia l sa se bage sub val pana trecea,si pe urma iesea la suprafata

gata, va
...

edit:am uitat sa zic:Naty sa stii ca nici Antonia nu este departe de Iulia.si la fel ca si tine nu stiu cum sa ma mai comport cu ea.....nu o pot impaca cu nimic cand o apuca pe ea o criza ca nu-i ca ea.....si la asta se mai adauga si faptul ca da si-n copii...nu in toti, dar care nu-i convin ei