Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (447)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
hai papapa

sa ne vedem cu bine si sanatosi!
abia astept we, sa marim gasca!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
nicoleta mersi de vesti...speram la ceva mai bine.. nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu sa fie bine Micul si sa-i dea putere Simonei..offff
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Am vorbit cu Simo putin pe mess in seara asta. M-a rugat sa va transmit eu vesti despre Siluan. Puiul mic ia acum, in urma analizelor recente, in loc de 19 medicamente, 23. Are micutul de el mancarimi foarte mari, nu se poate odihni bine, Simona trebuie sa fie foarte atenta sa nu-si scoata sonda cand este nesupravegheat... Il vegheaza efectiv non-stop! A inceput sa ii diversifice alimentatia, insa el nu poate inghiti mancarea, oricat de lichida ar fi. Se ineaca. Sper sa treaca repede perioada de pana la operatie si sa ii intareasca Domnul pe toti, sa le usureze calea spre vindecarea puiului. ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |

Nico, cat timp mai este pana la operatie???spre rusinea mea,nu mai stiu.....
bitza037 spune:
am uitat:
Nico , multumim de vesti, vorba lui Luny, si eu speram sa aud unele bune......dar o veni si timpul asta....
Luny, vacanta placuta....si gata asta sa fie ultima plecare, mai terminati cu plimbareala, ca ne innverzim aici de ciuda.....hahahaha
apropos de plimbareala:Bubulina chir nu o fi venit??/sau nu are timp de noi???![]()
Nicoleta spune:
Sper sa imi amintesc bine, pe 16.11 se duc la Hanovra.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mihatp spune:
uite
,
si 
pentru toata lumea
eu cica in concediu
, dar am niste ore de
... de-mi vine sa
. ieri la 4 noaptea, azi pe la 6.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mimonix spune:
Observ ca e concurs dimineata de cafeleala
Miha
, niste poze cu tine si Ilinca ,ceva?
Naty, nea Malin sa fie pe faza ca o sa vada in weekend ce n-a vazut
O sa scrie in carnetele "jur sa nu-i mai primesc pe astia cu blenderul niciodata"
Si cand te gandesti ca venim din partea lui Petrica,bietul de el, s-a dus reputatia lui de baiat bun 
Luny, am vazut filmuletele si cu voi si cu finlandezii
Ma bucur ca v-ati distrat ! Incinge gratarul ![]()
Ariel, superbi copii si mari emotii 
![]()
Tuchi, ce faci un weekend? Poate dai o fuga si tu pe Valea Doftanei cu tot cu cafea , ce zici?
Simo, a fiti tari si sa aveti incredere! 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mstela spune:
Neata..cafea la greu vad,sa trezesca lumea,ca nu prea a fost mare sfaraiala pe aici...am sorbit si eu una tare...
So,nu stie nimeni de magazine carmens!google nu prea ma ajuta,dar sap mai adanc...si cand ma gandesc cat de greu imi gasesc eu pantofi,iar acum,cand nu aveam strict nevoie,am gasit intamplator unii de mor de placere...dar nu au nr meu
..mai astept pareri..
Ma rog tare tare pentru micutul Siluan,sa-i aline Domnul Sfant durerile,sa reziste pana la operatie si sa renasca devenind pe deplin sanatos!Mititelul!mi se rupe inima!
Cuscra draga,multa multa putere sa-ti dea Domnul sa treci peste toate astea!

Mi-a ramas in gand ce spunea Cata despre Ili, cum intelegea ea de cate ori se va da in masinute.
Si eu ii spun Teei,dar ea nu intelege de ultima data,"gata".Sau, o data si plecam.Gata.Noooooooooooo!

M-a pus pe ganduri asocierea nervilor cu nemancatul Teodorei
...sigur aici e ceva.Dar de ce nu manancaaaaaaaaaaaaa?
M-a facut sa rad Ariela cu laudele la adresa sotiorului
..ce frumoss..sa-ti traiasca!![]()
Moamaa,ce Mufarin-adrenalinos am vazut!

Luny,sa aveti zile placute la munte!
Am de vazut multe poze,cand voi avea un moment de pauza.
Un gand bun fiecaruia si o zi minunata.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
cami33 spune:
ariel 
emotionante pozicile, mi-au dat lacrimile 
luny, fff misto filmuletele, curajos baiat ai 

naty, eu am devenit dependenta de fb
in ultimul timp