Abdomen extra-plat (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Allure..rata???
Nu-i greoaie?nu pica greu ?
nu faci o poza produsului finit?mi-s curioasa de mor cum arata...cu legume ai facut??

Eu azi nu am mai fost la nici un hotel, am invitat socrul sa ia pranzul cu noi, si ghici ce?...a acceptatasadar m-am trezit dimineata si am marinat pieptul de pui, am facut orez integral, gratar de pui, brocoli aburit/untuit cu un praf de usturoi, o ciorba de pui(mai mult ptr mine si Kevin), salata de rucula si salata de varza cu patrunjel, rosii, ceapa.

Ma pregatesc sa ies in oras, ne-a invitat la cina, mergem sa mancam sushi

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

nikole, too late, e decimata deja
dupa cum spuneam, n-am mai mincat de o vesnicie si probabil va mai trece o vesnicie pina la urmatoarea abatere de gen...

a fost delicioasa, are gust de vinat...am baut si fo doo pahare de vin, sint nitel tipsy dar ma simt bineee... din cind in cind mai trebuie si cite o masa din-asta...de salate sint satula!

miine dimineata bagam Insanity!

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata

sa-ti fie de bine Allure

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Hai salutare si din partea mea
Raportez un cantar mai prietenos, papica mai putinca chiar daca a fost week-end.
mai raportez un baiat(10 ani) indaratnic la lectii si cu fite la imbracat, ma ingrozesc de ce va urma cand va mai creste

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156463

Mergi la inceput