Abdomen extra-plat (44)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Trec si eu in fuga sa va salut ca sunt presata de timp. Ies peste vreo 1.5 cu o prietena la un suc ca sa ne aniversam zilele de nastere in avans ca ea nu o sa fie aici cand am eu ziua si nici pe 28 luna asta cand e ziua ei.
Am o durere de cap insuportabila si ca o viteaza ce sunt nu am luat nici o pastila.
Am fugit la baie si dupa aia la bibilit!
Poze noi pun diseara ca cum nu am timp. si o dupa amiaza frumoasa sa aveti!

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salut si eu fetele pe fuga!
Fentat masa de seara, papat doar cateva alune si un iaurt dietetic.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Neata

Eu am avut o zi superba...am fost la hotelul unde e socru-meu cazat, m-am balacit in piscina, am facut niste poze,baie cu tot felul de esente(colectie proprie), baie in caaddaaaa(aici fiind tara tropical;la, rar gasesti un apartament cu cada)cu Luanita, a fost superb!

Am mancat insa numai prostii, exceptand fructele(papaya, ananas,pepene verde) numai junk=uri...cartofi prajiti, un sandwich cu pui, omleta cu sunca si branza,chifle de tot neamu, cafea,suc de portocale, un pic de port wine...

binenteles ca acum tipa stomacul, ficatul ce-o mai fi prin abdomen, si ca sa fie meniul complet stau cu cola langa mine, asteptand sa-mi treaca greata...

maine o luam de la capat, de data asta testez sala si sauna,hotelul e superb, paradis, un weekend /luna te remonteaza, sincer...

Luana a inceput sa bea lapticul(formula) insa doar cu lingurita bea...nici sa nu vada biberonul, tipa cat o tin plamanii, am schimbat 4 tetine pana acum, habar nu am ce sa mai fac...ziua ii dau laptele cu lingurita din cana, noaptea insa e crunt, abia deschid ochii, unde sa ma apuc eu ssa hranesc copilul in creerii noptii cu lingura...150 ml !
Sotul si-a incercat si el norocul, se revolta si mai si, numai cat il vede ca se apropie de ea
Insist, incet cu incetul trebuie sa accepte, ma gandes eu...

duminica frumoasa!

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Vin si eu rapid ca in sf. am ceva de declarat: tot 54 de kile am
Si cred ca am gasit o sala la care sa merg.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Neata

Nikole ma bucur ca Luana a inceput sa bea nitel lapte.Usor usor o sa se obisnuiasca,nu renunta la bibe,mai dai din cand in cand.Poate o sa il accepte.

Xio bravo pt kg bune.Io mai am unul in plus...dar il dau eu jos

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna sa va fie inima voinicelor

Nikole ce bine ca-i caldut la voi, la noi ploua si este gri/cenusiu

Mi-am baut fresh-ul urias si incerc sa ma adun...la 11 m-am trezit

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna ziua si de la mine. Eu nu am noutati. Azi e zi de relaxare si de stat la soare desi cam bate vantul. Pun poze pe contul comun.
Nikole ce bine ca micutza a inceput sa bea laptic. Incet incet o sa vezi ca lucrurile o sa intre pe fagasul normal. Ma bucur ca esti mai optimista.
Xio, Deus, Sabina si celelalte fete ici si o duminica frumoasa sa aveti!

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Trec si eu numai sa va salut..ca iar sunt praf de somn..si iar merg de noapte

Nikole, ce zici tu acolo suna minunat..oofff abia astept si eu concediul..stau cu plaja langa mine, si n-am vreme sa merg!

Cu mancarea sunt cuminte: supa, orez cu pui, 3-4 biscuiti cu iaurt, fructe.

Azi o sa ma cantaresc si eu..de curiozitate. Simt ca am mai pus pe mine.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salutari si pupici si de la mine si o saptamana noua insorita si usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui pearl84

Trec si eu numai sa va salut..ca iar sunt praf de somn..si iar merg de noapte

asta e motivul pentru care nu m-am dus la interviul de care ziceam...mi-am dat seama ca sint prea batrina ca sa mai fac un asemenea job...asa ceva se face la 20 de ani cind poti sa traiesti cu 3 ore de somn pe noapte si a doua zi sa fii fresh...eu daca nu dorm 7 ore regulat la aceaasi ora, a doua zi sint zombie...pacat! mi-ar fi placut sa zbor din tara in tara si imi place in aeroport de mor ma simt ca acasa! si cind zboara avionul deasupra norilor si e soare si cer albastru cit vezi cu ochii e o senzatie de nedescris!

hai ca vorbeste vinul din capul meu...sint cu un pahar de cabernet in mina, astept sa se faca ratza de la cuptor cu legumele de rigoare...n-am mai mincat ratza de vreo 6 ani, nu stiu ce mi-a venit :)

azi n-am facut sport inca pen'ca am avut 2 clienti privati de dimineata...cred ca va fi ziua de relaxare

ma duc sa vad ce face zburatoarea

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput