Abdomen extra-plat (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Puskin, inca nu sunt la murita care e faza cu insanity. Cine e antrenor? Shaun? Sau el era la altceva? Te rog, da-mi niste detalii, ca apoi voi scoate programul de pe torrente.

Eu daca m-am apucat de p90x...apai ii dau inainte cu el, pana cand voi fi multumita de progres.

Ca veni vorba...ma duc la cardio X ...am pierdut vremea destul.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

io nu mai suport sa stau
de maine incep banda...chiar de o sa am ceva sangerari...desi nu cred ca mai e cazul.au trecut 4 zile de la extractie.

Azi am gasit o oferta la aminoacizi si mi-am comandat.Astept mail de confirmare

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Pearl, Insanity este programul lui Shaun iar Plyometrics este unul din antrenamentele din program ( parca ziceai ca l-ai facut, sper sa nu ma insel). Deci da cautare pe torente dupa beach body insanity si il gasesti sigur.

Baby, ce weekend lung si fain ai .

Mergi la inceput

Da, Plyo e din p90x..l-am facut deja. Numai de insanity nu eram complet lamurita. Las' ca arunc eu un ochi si pe ala daca il gasesc. Pana acum, din p90x, plyo mi s-a parut cel mai greu...

Inca nu am facut sport..fac ce fac si o ard aiurea

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna ziua! M-am adunat si eu dupa drum. Uf uf... ce greu e sa colinzi pe caldura asta. In total m-am plimbarit 4 ore cu prietenele mele dupa haine, accesorii si imbracaminte si m-am ales cu un pulover cu nasturei gri, foarte dragut.
Pearl hai la sport!!!
Sabina eu zic ca numai daca ce esti refacuta 100 % sa incepi sportul.
Puskin bafta la sala si sa nu faci febra.
Eu astazi nu stiu daca ma mai duc la sala ca sunt obosita. Cred ca o sa fac pilates acasa ca l-am luat de la Andra, mai bag o tura de zumba si niste abdomene.
Fetelor la apel!!! Pe unde va plimbati???

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

just me

Mergi la inceput

Inca ceva ca am uitat sa zic la mesajul anterior.
Ce tratament pt. unghii folositi si peste cat timp te dai din nou? Eu mi-am luat de la Farmec azi unul ca am auzit ca e bun. Eu am unghiile foarte moi, se rup repede mai ales daca au forma patrata si mi se agata de orice.
M-am dat cu tratamentul si mi-a facut unghiile pietroi. Ce diferenta...

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln

just me

Mergi la inceput

In sfarsit....am terminat cardio x..sunt toata o apa. Mi-am pus si parul pe moatze....si sar la dush.
Poate azi mai fac si streching...sa vedem.

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

io-s un pic melancolica pt ca luni 2 dintre colegii nostrii( care sunt si ei tristi& nervosi tare) se muta in alt loc, iar noi, cei ramasi fara job, ramanem inca 2 sapt ca sa strangem tot. si apoi gata...
atmosfera generala de aici nu chiar happy. incerc sa-i inveselescio-s singura fata
nu mai am conectie de pe laptop. de ieri stiam ca o sa imi opreasca net-ul maine, doar ce mi-au zis ca s-au gandit la mine si o sa am net pana la sf. deci mi-am revenit instantaneu

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ema, ce trist trebuie sa fie... imi imaginez cum te simti priveste partea plina a paharului.. o sa ai o vacanta binemeritata si sigur vei gasi altceva de lucru cat de curand ca esti fata desteapta doar! poate cu ocazia asta se materializeaza si planul tau cu cartea culinara

Eu sunt nervoasa! am fost ieri la control pt ochi cu gandul ca imi da doctora reteta si imi iau ochelari de soare de firma pe care mi-i acopera asigurarea . Numai Vogue si Chanel aveam in cap! Cand colo, ce imi zice doctora, chiar imi trebuie ochelari de vedere!!! Nuuuuuuu se poate asa ceva si eu care ma mandream cu o vedere perfecta :( Adevarul e ca in ultimul timp imi obosesc ochii dupa o zi de lucru la computer daca incerc sa ma concentrez pe obiecte indepartate... Si noaptea cand conduc ma deranjeaza luminile masinilor din sens opus. Culmea e ca sunt - la un ochi si + la celalalt e normal asa ceva? pfffff s-au dus pe apa sambetei planurile mele de ochelari de soare bengosi... acuma imi iau rame de vedere...nici nu stiu la ce sa ma uit si ce imi sta bine! of of

Imi scot nervii diseara la bootcamp sigur!

Sper ca aveti o zi mai buna!

Mergi la inceput

Elena nu te intrista. Si eu am ochelari de vedere, dar nu ii prea port. Ai mei sunt permanenti si ar trebui purtati oricand dar eu ii iau cand imi aduc aminte si numai la calculator, ca pe strada mi se pare ca nu vad bine de ei si ma impiedic. Adevarul e ca ma deranjeaza atunci cand ma uit la ceva de foarte aproape si ma dor ochii.
Ema nu mai fi trista. Gandeste-te ca incepi o vacanta prelungita si binemeritata cum zicea si Elena. Si nu stii niciodata de unde sare iepurele cu vreun job cadou.
Pearl tine-o tot asa cu sportul ca sa ma motivezi si pe mine sa imi misc fundul de pe scaun si sa ma apuc odata de pilates & company.

just me

Mergi la inceput