Abdomen extra-plat (44)
Raspunsuri - Pagina 12
emaaimee spune:
Giulia, pt MD alege lactate degresate& cereale fara zahar. zaharul daca nu e brun, Muscavado, e tot la fel, fie alb, fie maro: valoare nutritiva=0. poti incerca eventual stevia, indulcitor natural.
intre MD si Pranz iti trebuie un snack usor(100-150cal), ca apoi la pranz sa manaci doar un fel de mancare, nu 2.
la fel un snack usor intre P si Cina.
Cina aia cu maioneza de casa numai usoara nu e: 100gr maio aprox 800calorii. necesarul zilnic minim pt a slabi este 1300 cal.
goleste sertarul cu minuni sau umple-l cu fructe si nuts de toate felurile crude. portia de nuts: cat incape intr-o lingura mare ros pe indelete. in caz de pofte de dulce: fii si tu un pic inventiva: pune banane pasate la congelat cu 2-3 nuts tocate, congeleaza iaurt slab cu nuts/fructe/cacao, ia doar o lingura de miere, roade un fruct, mai bea un pahar de apa/ceai
pune-ti o poza cu tine grasuna pe frigi, pe dulapul cu minuni si inca una cu tine slaba.
si mie imi plac dulciurile mult, insa daca mi le-as fi interzis total, m-as fi simtit frustrata. asa ca daca am vrut ceva dulce m-am servit, dar cu o cantitate infima. si asa daca nu am avut interdictie la nimic, am putut sa ma controlez. e ok sa te premiezi din cand in cand, dar moderation is the key.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
nikole, nu te mai ingrijora, inteleg cat ti-e de greu. si eu a trebuit sa intrerup alaptatul si l-am intrerupt tot din cauza unor probleme medicale. decat o mamica absenta, mai bine intrerupi alaptatul ca sa te faci bine pt tine& familiea ta. nu esti nici prima, nici ultima femeie care nu isi mai poate alapta copilul din varii motive, ce rost are sa te invinovatesti. copiii tai te iubesc indiferent de cum/cat ii alaptezi. si mai degraba isi doresc o mama prezenta si activa, decat una apatica care doar ii alapteaza.
acum orice lucru negativ vazut/trait o sa ia proportii uriase pt esti fff labila psihic. asa ca e o strategie f buna sa eviti tot ce te deranjeaza
incearca sa nu uiti sa mai mananci, roaga-l pe sot sa iti gateasca mancarurile preferate. continua yoga daca iti face placere, sunt sigura ca o sa fie bine, muulta rabdare
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
SabinaY. spune:
Buna dimineata la cafea!
Declar ca nu fac nimic si absolut nimic.
Dar inca n-am curaj sa fac miscare.Mai astept o zi doua,sa simt eu ca e ok rana.
Azi am in program putina curatenie.Ma viziteaza si pe mine uratii de ieri...deci mai soft.:)
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Nikole inteleg cum te simti.Eu n-am fost nevoita sa intrerup alaptatul,insa Lisa a refuzat sa mai suga de la 7 luni.Am fost daramata cateva zile.
Dar cel mai important acum,este sa te faci bine,sa fi sanatoasa,vesela pentru copiii tai.E de-o mie de ori mai important sanatatea ta psihica si emotionala decat alaptatul.Iar afectiune ii poti darui Luanei si cu biberonul,
Erika a fost alaptata 3 luni si nu este alergica si nici bonlavicioasa.
O sa fie bine.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus de Anca Turcasiu la 40 de ani va place? are 1 baiat, este vegetariana si probabil ca nitel au fost retusate pozele http://mirceamarinescu.ro/blog/?p=1295 devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ "Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney |
Super tare!Arata beton la varsta ei...pe langa ea pe mine scrie:epava!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
emaaimee spune:
bravos, iulix. pozici sa vedem si noi. mah, dar mi se pare mie sau chiar mananci putintel, speri ca nu te suparacesc
offf, nu le-am aruncat inca. si daaa, am muulte luate recent si frumo. my babies offf.
vazut pozili cu sala Elena, mi-a placut. capia carnosi=Ramiro peppers, nu stiu cum se zice la gogosari, dar ii gaesec murati daca mi-e pofta. yummy sufle-ul.
auzi intre noi ca pensionarele: da drumul la elastic sa te tina chilotii sa nu ma zici de tip. nu am mai vazut chiloti cu elastic reglabil, ca sa zic asa, de un car de ani.imi place de Anca, dar si fotograful face pozele.
nu ma facut sport azi, dar am mers rapid 45 min cu un pepene(mi-ati facut pofta) si cu altele in mana cealalta.
Snack: 2 felii chinuite de swiss roll(ziua unui coleg), de fapt aveam chef de cioco neagra
am mancat ciorbica acra de peste cu orez brun si legume.
mi-am fiert si mung beans.
fug la citit, pup.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
Elena_R spune:
Revin cu raportul sportiv! o ora de bootcamp imi lipsise tare mult!!
Iulix, am PM-ul activat dar nu stiu de ce nu apare semnul langa mesajele mele.. o sa ma uit prin setari sa vad ce pot sa fac, daca nu as ruga un moderator sa ma lumineze si pe mine cum sa fac
Ema, nu auzisem de Ramiro peppers, dar am cautat acum traducerea la gogosari si cica sunt bell peppers .. pai astia sunt ardei toata ziua Aici nu gasesc murati decat la magazine europene :(
Chiar nu sunt string bikinis pe acolo? mie imi pare bine ca nu se poarta tanga pe aici la plaja urasc stilul asta de chiloti de baie!
dap... Anca arata tare bine. Asa o sa aratam si noi daca ne tinem de sport .. si daca gasim un fotograf care e si magician in acelasi timp pe bune, pozele nu sunt chiar naturale.. oricum arata excelent, jos palaria
nikole spune:
Multumesc pentru incurajari,
incepand de maine, ii voi introduce formula, asta e...
asa e, decat cu lacrimi pe fata si alaptand, mai bine cu biberonul in mana si liniste in suflet...
Deus...nu stiu sa-ti raspund, am ales sa urmez sfatul medicului, intr-ucat dupa parerea lui este o afectiune serioasa care nu trece de la sine, ba se poate agrava
Am intrebat astazi pediatrul, care ar fi alternativele, mi-a spus ca sunt multe antidepresive naturale, insa daca psihiatrul mi-a indicat tratament medicamentos, inseamna ca nu e o simpla , moderata depresie , si ar fi bine sa-i urmez indicatiile.
Merg saptamanal si la acupunctura, astazi am fost la prima sedinta, 20 minute cu 10 aceinfipte pe ici colo...
acupuncturista este medic generalist, mi-a placut de ea, mi-a recomandat un amestec de esente florale(agrimony,mustard, aspen,rock rose)care combinat cu acupunctura, spune ea ca ajuta ff mult la echilibrarea sist nervos...
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
Deus spune:
buna dimineata
Nikole fa cum iti spune inima
pup toate dnele, am o zi plina
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Macrina spune:
Nikole, si eu spun c-ai procedat bine... Ai alaptat-o 5 luni si conteaza. Si in plus, nu stiu cat de compatibile erau medicamentele in alaptare (asa cum recomandase psihiatrul..) eu sunt reticenta la orice medicament...
Succes la sport si la recuperare
Nu prea am ce sa anunt, avem o cumpana si nu sunt in mood pentru sport.. din pacate se vede.. iar am burtoi si stare deprimata(din cauza asta)
Spor la extra-platizare fetele