Abdomen extra-plat (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Hannen cum de nu esti in lista de pe prima pagina? este ziua ta?

La multi ani frumosi si santosi, sa-i traiesti bine si cu multa intelepciune

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

allure, frumoasa tanti si io vreau tot asa sa arat
giulia, am dat niste link-uri pt hannen si nu numai despre alimentatie sanatoasa. cheia asta e: alimentatie sanatoasa echilibrata si sport.
puteti face comanda si de pe site-ul asta( trimit si in RO):
http://www.creative-nature.co.uk/view-all-products-in-shop.html
si o oferta neaosa, romaneasca:
http://www.creative-nature.co.uk/bee-pollen/bee-pollen-romanian-300g.html
au oferte diverse:
http://www.creative-nature.co.uk/goji-berries/buy-2-get-1-free-goji-berries-ningxia-300g.html
dk aveti site-uri cu preturi bune dati si la baba
Pearl, da' ce ai mai dormit
Baby, ce hobby are copila, la epilat fuuun rau.
io nu ma mai epilez cu ceara( sub nasuc), deh, am citit pe webmd ma ridez, sunt tare sensibila. mai incerc cu de-aia de extrasensibilosi, dar mi se smulge pielea si e clar ca ma ridez ca o agresez la greu imi ramane doar penseta sau ata. cu ata nu perform, asa ca ...
Georgia, felicitari pt -10kg, realizare f frumoasa. nu pui pozici
Ruxi, welcome back.
Deus, e ziua unei fetite de-a ei.
MD: lapte skimmed& oatflakes, pudra in, seminte susan, mar
tzoc-tzoc.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Muah,de la mine.

Deus,asa de tare ma iubesti ,imi serbezi ziua de doua ori in an sau din contra,mi-ai pus gind rau si vrei sa ma vezi mai repede hoasca.
A fost ziua lu` fii`mea,cireasa de pe tort(asa o alinta tac`su).Ultima nascuta,prima sarbatorita!Mai vin doua,da` next e tac`su care se plinge ca mereu il uit

Am ajuns si eu de pe drumuri,inca nu pot zice ca am terminat (pe la 21:00 termin azi) asa ca deocamdata nu am timp sa vizionez link`urile de la emaaimee,sar`na nici n-am observat .
Nu mai stiu ce sa zic,is la tel (sabina,cu doamna G)

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

nu mah, hannen, iti putem serba ziua de sfant. sf. hannen odata cu cireshica mica! si gata, nu-i musai sa imbatranesti.
am un chef de vb si nu-i nimeni pe aici.
Snack: 4 rice crackers cu miere.
hai care mai bantuie prin zona

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Yo, yo ins prin preajma.
Ce motivatie am? Of ca nu-mi vine-n minte ceva intelijent
Mai, io ma simteam usoara , ma miscam iute, doar atat ca rezistenta n-am avut niciodata. Sincer acum ma simt paltonul pe mine in fiecare anotimp, iar iarna va imaginati , am doo
Pana acum am tinut-o tot intr-o alergatura, asaaa...

Am fost la dr sa-mi iau reteta, apoi intr-un suflet acasa ca sa-l prind pe fii-miu ca intra la 12, l-am prins si l-am luat sa-i iau caiete studentesti si in librarie hop, colegele lui care il intreaba daca si-a luat acuarele, coperti si bloc de desen. Pac, iar l-am prins cu matza in sac ca nu a fost atent,ca mie acasa imi zise numa de un caiet le cumparai rapid si p'alea.

Apoi fuguta la piata, unde am luat verdeturi, rosii, fructe si nuci, moama cat imi plac.
Apoi aterizai si la Carrfour ca imi aminti ca nu mai am lapte si ceva pentru diseara.
Acum imi trag sufletul ca peste o ora ma duc la dentist.
Apoi la sase, la sedinta cu parintii.
Azi o tinui tot intr-o alergatura.
Diseara fac bicicleta, juma de ora.
Revin.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Ema, si eu sunt in zona . Dar cu treaba multa la job .

Raport sportiv: 40 minute cu Shaun ...nu va ganditi la prostii,am facut impreuna Cardio power & resistance.

Diseara dau raportul si la papa. Am apucat si am gatit astazi, mancare de legume de tot felul ( dovlecel, vinete, fasole verde, ceapa) si friptura ( muschi de vita si de porc).

Mergi la inceput

Giulia, ce target ai? adica: doresti sa slabesti un pic, abdomen plat ca-n titlu, vrei tonifiere generala, urmaresti o zona anume(eu de ex vreau sa imi tonic picioarili).
ce preferinte/obiceiuri alimentare ai? ce slabiciuni ai etc. cat timp liber ai la dispozitie pt a gati/sport?

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

puskin, . io treaba ioc la job si netuiesc. dar noi ne desfiintam si avem o scuza
fug sa mananc. mi-e o foame de lup, scufitzo unde esti? trebuie sa fie o scufitza sirena ca s-o mananc

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna ziua.
Giulia bine ai venit in club!
Hannen am vazut ca Ema a scris la un alt topic de depresie si ce medicamente lua si am i-am spus ca o inteleg perfect pt. ca si mama mea a suferit de depresie, dar din pacate s-a stins din viatza cand aveam eu 16 ani. Sper sa treaca necazurile cu mama ta si sa apara soarele si pe straduta ta. Si LA MULTI ANI piticii.
Georgia, Ruxandra welcome back!
Nikole si sa treaca repede.
Allure tare bine arata donsoarele' alea.
Baby distractie placuta copilitei.
Deus Pearl .
Revin pe seara, dupa sala cu raportul pe ziua de azi.

.....................................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Neatza dragelor,

Eu nu am nimic special de raportat, nu am ajuns la sala ieri din motive de cumparaturi si bucatareala.. dar la capitolul mancare am stat f bine Am executat o supa crema de brocoli si un sufleu de conopida bune bune!

Azi am in plan o ora de bootcamp si o mazare cu pui pe seara

Va pup si sa aveti o zi buna

Mergi la inceput