Am avut o radacina de la maseaua de minte, restul dintelui s-a distrus cu multi ani in urma.
MArti am fost la radiologie, mi-am facut film, insa de marti a inceput sa doara, sa pulseze la inceput numai maseaua, apoi a doua zi toata partea stanga a capului. Era clar ca s-a infectat, daca am apasat gingia, m-a durut. Miercuri am fost la dr sa-mi scoata radacina si de atunci sunt vanata si umflata in partea respectiva, asta ar fi ok, dar de atunci tot fac temperatura. Nu mare, un 37-37,5. Iau antibiotic, mi-a prescris dr-ul,algocalmin mi-a dat doar pt durere, dar nu e cazul, nu ma doare.
E normal sa fac temperatura? Am avut cateva extractii pana acum, dar nu am patit asa ceva...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
In mod normal nu trebuia sa faca extractia atata vreme cat exista infectia respectiva - era localizata.
Da apare febra insa nu de la extractie ci de la infectie - trebuie antibiotic insa conteaza ce antibiotic si cat antibiotic. Antitermice in egala masura pt ca exista probabilitatea sa ai febra (mai) mare la noapte.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Mersi, m-am linistit un pic. Azi e deja a treia zi de antibiotic, sper sa treaca...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert