Sezonul virozelor si vaccinul antigripal.
Buna tuturor.
Sezonul virozelor e deja prezent si cum anul trecut ni s-a recomandat vaccinul antigripal,anul asta vom primi aceeasi recomandare,sa ma exprim mai frumos:)
David are fibroza chistica,pt cei care nu-i stiu povestea si prin urmare are nevoie de protectie ff mare.Anul trecut cand am aflat noi de FC,avea de facut si infarixul de 1 an(in decembrie) si ror-ul,au fost sarbatori,concedii,prin urmare ne-am cam intins cu cele doua,facand unul in fiecare luna,caci drita de fam nu a vrut sa le grupeze pe toate 3 si bine a facut,ca de la infarix mi-a facut febra ff mare.Prin urmare in febr deja nu mai avea rost sa i-l fac.Eu si anul trecut am fost tare sceptica si sa fiu sincera nu am vrut sa i-l fac,poate si datorita faptului ca atunci cand mi l-am facut eu sau sotul meu,sau fratele sau cineva din familie,am racit mai des si mai rau,decat atunci cand nu am facut nici un vaccin.
David face 2 ani in dec,sa specific si varsta:))
Voi ati facut acest vaccin copiilor vostrii la varste asa mici?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Raspunsuri
andata spune:
Ledi, eu nu l-am facut deloc pana acum copiilor mei, pt ca s-a intamplat ca doua din prietenele mele sa il faca celor mici, ei s-au imbolnavit la mai putin de o luna de la vaccin (e drept ca unul mergea la cresa si unul la gradi) si au facut o forma destul de urata a bolii. Nu stiu daca a fost doar o intamplare, dar nu am avut curiozitatea sa verific.
Pt mezina nici nu ma gandesc, deoarece ea are alergie la ou si doctorita mi-a spus ca imi poate intra in soc anafilactic (e acelasi motiv pt care noi nu am facut nici ror-ul).
Sanatate multa lui Davidutz, sper sa iei cea mai buna decizie
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Luna1 spune:
Eu nu-l fac, consider ca imunitatea naturala pentru virusi e cea mai buna. Insa avand FC e bine sa cauti mai mult. Voi cauta si eu ce zic aici pentru FC despre vaccinari si iti zic.
Gabi_K spune:
Am mers pe echinaceea la cel mare, a functionat perfect, dar la cea mica nu prea am avut rezultate, deci am trecut pe oscillococcinum, si a fost bine.
Nu i-am vaccinat niciodata.
Incearca sa consulti un homeopat sa vezi ce zice.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Leditia spune:
Buna fetelor.
Multumesc pt raspunsuri.
David a luat multe imunostimulatoare cam toate pe baza de plante..gen viusid,septilin,imunnobaby,osccilo si multe altele pe care zau ca nici nu le mai stiu.Acum ia doar first defence si aller care de la childlife si probiotice si ii mai dau din cand in cand miere.Cumva il ajuta si cod liver oil-ul pe care il ia zilnic,insa ala i-l dau de fapt pt alte chestii.
Un copil cu FC,este extrem de sensibil,de aceea se incearca protectia lui cand mai mare,prin imunostimulatoare,vaccinuri,amanat pe cat posibil mersul in comunitate(gen crese).
Si cu toate ca el are o lista intreaga de vaccinuri de facut si am mai facut din ele,nu stiu de ce,impotriva acestui vaccin eu am un cui si-s cam impotriva,doar ca nu am argumente solide sa explic atunci,la dr,de ce mi-e teama sa i-l fac.
Mai astept pareri.
Multumesc.
POZE CU NOI
de David Christian
Deus spune:
nu am facut vaccinul si pediatra noastra ne-a spus ca nu trebuie sa-l facem..ea are 3 copilasi si nu le face vaccinul
noi ne imunizam cu fresh-uri (afine,catina, merisoare, morcovi, mere, telina,sfecla,lamai,macris,patrunjel - nu toate in aceasi zi) in fiecare dimineata, cu kefir facut in casa, cu suc de la ridiche neagra, cu salate de morcovi,telina,mere,usuroi ras...incercam sa fie toate cat mai naturale si pana acuma am avut succes cu ele.
sanatate la toata lumea
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Jasmin012 spune:
Ledi, nici noi nu il facem desi Lucas incepe luni gradinita.
De azi am inceput sa-i dau Septilin si viganthol (pe astea le-am sistat in iunie)
E buna si vitamina C, mai ales din citrice
Si echinaceea, cum a mai zis cineva.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Leditia spune:
Multumesc pt raspunsuri..cam putine,ceea ce ma duce cu gandul ca nu multa lume a facut acest vaccin.
O seara buna tuturor si sanatate multa.
POZE CU NOI
de David Christian