Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 20
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalitica2000
da, da, eu intrebam de conopida. pentru ca ieri nu aveam piureul facut si eram si plecati de acasa am luat un borcanas de la HIPP care se poate da de la 4 luni si ala continea si conopida...am fost tare fericita ca a mancat tot borcanelul...acu nu stiu ce sa zic de conopida, am pus un buchetel mic, dar o sa incerc sa revin la reteta initiala, fara conopida, sa vad daca mananca tot asa de bine. azi am pus si niste ulei in piure. ideea e sa nu uit sa tot adaug putin cat putin in fiecare zi. merci mult de info. Lali de David luptatorul nostru |
Nici nu mai stiu ce sa zic cu interdictiile acestea. Pe mine m-a intrebat pediatra daca ii dau toate legumele. Am gasit o carte despre biblia alimentatiei pentru copii (acum fiecare zice ca-i cel mai tare), in care se povesteste despre fiecare aliment (fructa, leguma etc), ce este, cum se consuma etc. Am citit despre avocado caci i-am dat lui Tudor (l-a mancat ok). Se poate pune si la congelator dar invelit in punga sa stea ca in vid. Ca sa nu oxideze in frigider, trebuie stropit cu lamaie.
Poate reusesc sa citesc macar despre un aliment pe zi si va zic noutati.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Ei, sunt cam singura pe aici! Ma lasati sa vorbesc singura ? Unde sunteti?
Atunci ma duc si eu dupa copil in parc.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
lorex spune:
Tomaca...mi s-a intamplat si mie s avb singura
1. ce ne facem lu aluminiul din LP...
2. cred ca e vorba de firma TEX din carfur, nu? tre sa scrie pe interior;
3.astept cu interes sa ne spui despre legume;
4. sac de dormit eu am unul f fain din bumbac, mi l-a dat o prietena!nu e nici subtire, nici gros!
5.
LAli,
acum ca mi-ai spus mi-am dat seama ca si eu i-am dat amestecul ala de legume de la Hipp care contine si conopida.Dar daca nu ma insel era BIO, deci fara nitriti
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
CAPITOLUL 135
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_