Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 19
lalitica2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel BUNA, LALI...si multumesc, va poftesc si eu la bunutzuri pe alese, regim a la MIREMIA, cu beuturici si mancarici interzise, sau mai "subtzire", a la DECENUELA, cu vanat la gratar? tot ce visati si nu aveti timp sa gatiti, ca azi Ema face 8 lunitze mari si...lungi. Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
sa-ti traisca Ema, sa va aduca numai bucurii.
hai ca m -a mai linistit postarea ta legata de faptul ca pana la un an nu e pb mare ca ei tot cer lapte. si al meu desi, de ex, azi a mancat 130gr piure de legume tot a mai vrut si lapte, i-am mai dat vreo 40ml
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui decenuela a...mi-am adus aminte..sper sa nu ma repet... v-am zis ca i-am luat olitza...momentan il pun pe ea si se mai joaca...in fine il pun si aseara...si mi-am vz de treaba ..la un moment dat cade cu tot cu oala...( era pe pat) si culmea...facuse pipi si....evident si l-a dat tot pe el....oricum a fost distractiv... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
imi inchipui ce distractiv a fost...stai sa vezi cand o sa-ti faca caca la olita si pe urma sa o rastoarne...
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Cu ce sa incep, cu ce sa incep... LML EMA!! Multumim de cinste mami, sa-ti creasca printesa mare si frumoasa (asa ca sora-sa)! Ana_g felicitari pt statul in fundulet si spor la scris!! Dece eu l-am luat de prin august (britaxul) dar abia saptamana viitoare imi ajunge (sper). Este first class plus, cel care permite si mersul cu fata si cu spatele. Daca vad/aud ceva strig. Lali de tratatia matinala. Eu nu mi-s foarte buna gospodina ...gatesc rar, mult prea rar (ieri am facut ciorba de gaina ). Eu nu fac gemuri/dulceturi pt mine, le fac pt Mara...mai un magiun, mai o reteta a la simplicity din fructe bio, sa aiba ce sa pape la iarna cand nu sunt pe piata fructe proaspete romanesti. Fetilii din zona (si nu numai)....restabilim intalnirea din IOR? Acum suntem toate acasa si vremea e frumoasa. LMA impreuna al3csa! Zilele astea s-au implinit 7 ani de cand am venit la Buc la tati de Mara, ce mai trece timpul dom'le! La mine e cam ciudat ca sunt multe zile de sarbatorit..ziua in care ne-am cunoscut (online), ziua in care ne-am intalnit (face to face), ziua in care ne-am mutat impreuna (si asa am ramas), cred ca asta e motivul pt care nu ne casatorim...prea multe zile frate!!! Ramasesm datoare...am fost aseara in Cora si am luat detergent de vase bio. Se numeste L'arbre vert si costa 14.6 ron 500 ml (scump rau!). Evident ca o sa-i spal doar ei cele 5 castronele, cele 5 lingurite si 2 biberoane din dotare. Aveau si detergent de rufe pe la 50 ron si balsam pe la 25, n-am gasit pentru gresie/baie desi stiu ca exista ceva. Sa aveti o saptamana frumoasa, astia de la meteo spun ca va fi si calda (lali )! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
eu ma bag cu mare drag la o intrecere intre carucioare prin IOR, sa vedem care alearga mai repede
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui lorex ana, bravo pt progres! lali, tu intrebai de conopida? cica se da dupa 8-9 luni iar brocoli dupa 1an acuma daca tu i-ai dat deja...na...asta e..bine ca merge.. cica brocoli contine nitriti de asta nuse da pana la 1 an. de struguri zice ca-s greu digerabili si tot asa..dupa 10 luni, plus ca au efect lax uite ce zice de ulei:e indic cel de masline, ca facilit abs unor vitamine, se introd de la 4 luni _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
da, da, eu intrebam de conopida. pentru ca ieri nu aveam piureul facut si eram si plecati de acasa am luat un borcanas de la HIPP care se poate da de la 4 luni si ala continea si conopida...am fost tare fericita ca a mancat tot borcanelul...acu nu stiu ce sa zic de conopida, am pus un buchetel mic, dar o sa incerc sa revin la reteta initiala, fara conopida, sa vad daca mananca tot asa de bine. azi am pus si niste ulei in piure. ideea e sa nu uit sa tot adaug putin cat putin in fiecare zi. merci mult de info.
tomaca spune:
citat din mesajul lui myky791 llilo multa sanatate piticilor. cate un pt fiecare si tie doua ca sa ai putere sa ai grija de ei sai faci bine. ale3csamultam d eraspuns. acum vin cu o alta rugaminte: care dintre voi aveti saci de dormit pt bebe? vreau musai sai iau si eu unul ca noaptea eu sunt invelita pana in gat si el de atata foiala e dezvelit. chiar nu stiu ce calitati trebuie sa aiba si cum sa fie. am gogalit eu dar nu vreau sa comand ceva aiurea sa nu vina bine. de aceea intreb pe mamicile care au, sami dea un sfat cum trebuie sal aleg. am vazut unii fara maneci nu? cu maneci cred ca iar fi pre cald nu? oare or fi si pt copii mai mari? adik pt 5 6 ani? ias lua si celui mare ca si el la fel se dezveleste. noaptea cand ma scol sai fac lapticul lui bebe ma duc in dormitor si ii zic sotului sal inveleasca, identic ca si mine sotul invelit pana in gat si baiatul mare dezvelit. din ala nu are cum sa iasa asa stiu ca e invelit toata noaptea. multumesc anticipat. ca se tot vorbea de biscuiti si eu tot petiit beurre ii dau. noapte buna tuturor mai ales bebicilor din clubul maraitilor, sa doaram toata noaptea sa se poata odihni si mamicile. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Eu am avut 2 asta iarna, dar mostenite de la rude. N-am folosit decat 1 cand il mai lasam cu geamul deschis la aerisit. Mi se pareau prea groase, de fapt material din acela plusat care nu-mi prea place si fermuarul era pus cam aiurea pe parti. Erau ambele fara maneci. Dae am sa studiez despre saci de dormit caci vreau sa-i iau la iarna. Cand ma edific iti spun.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Ziua buna si de la noi! Intrebari: 1. voi cu ce detergent spalati vasele bebelului? 2. bagam in iaurt cereale? e ok? 3. asta nu mai e intrebare, dar... ar fi super sa punem la semnatura ziua de nastere a bebelului ca sa stim toate evolutia varstei. ce ziceti? Mami de Maria Dalia (06.02.2010) http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia |
Biberoanele le sterilizez, oar restul de vase si jucarii pentru dinti, le spal cu apa fierbinte si le pun intr-o solutie de sterilizt (doar ca nu am si aparatul de sterilizat si le pun intr-o cutie cu capac).
In iaurt pun cereale (rara ce-i drept) dar nu din cele cu lapte.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Eu spal cu Fairy din prima zi de cand i-am dat biberon si apoi sterilizez. Probabil voi mai steriliza pana pe la 1 an. Apoi mai vedem. De altfel el mananca si bea din recipientele lui sau ale noastre, dar biberoanele in care a fost lapte le sterilizez. Lansez un alt sondaj: cata apa beau copii vostri intr-o zi? Eu ii pun in canita cu cioc dimineata cam 150ml si o bea pana seara. Uneori am mai suplimentat. Intreb asta pt ca de curand a avut vreo 2 zile in care a avut buzele crapate, zic eu de la sete. Ca febra nu avea. I-am suplimentat nitel apa, adica i-am dat mai des, daca vroia bine, daca nu, nu. Si tot vroia. Eu nu i-am prea dat apa pt motiv sa nu ii umplu stomacul cu apa in loc de mancare. Deci....cata apa pe zi? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Asta vara, tone! Adica mai mult ceai, dar poate si 500 g pe zi! Ca taicasu. Acum, mai putin, mai deloc. Noaptea, daca se mai trezeste.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui andreea.2009 Buna fetelor, Cu siguranta nu ma mai stie nimeni pe aici. Am fost si eu inscrisa la odiseea pufuletilor de ianuarie februarie. Nu sunt eu genul care scrie foarte mult dar v-am citit mult timp inainte de a naste. Ma uit si nu prea vad figuri cunoscute...de cris.dogarel imi aduc aminte, dar mai erau si alte fete active care acum nu le gasesc...de exemplu larisel...parca avea 2 fetite gemene...este bine? Eu am nascut pe 21 ianuarie o minune de baietel Sebastian-Andrei. A fost un voinic de 3600 gr. Nu imi vine sa cred cat de repede au trecut aceste luni. Avem aproape 8 luni. Inca il alaptez, papa si mancarica...si este toata ziua cu gura cascata poate poate ii pica ceva. Nu pot nici cana cu cafea sau ceai sa o duc la gura ca mot si el.ziua nu prea vrea sa doarma, in schimb cand se face ora 9 seara (parca are vreun ceas in burtica), papa si face nani pana dimineata....Multumesc Domnului pentru asta...asa a fost de mic. Am sa reincep sa va citesc si sa va scriu pentru ca este foarte frumos sa impartasesti aceste momente cu cineva. Va doresc un weekend placut alaturi de micile voastre minuni O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501 Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
Bine ai revenit.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Am facut si noi cumparaturi de toamna, ca nu mai intram in lucruri groase. Am fost la Unirii ca este aproape de servici, dar am gasit lucrusoare frumoase si sunt si la preturi ok (la Piciul in general).
Oricum cele mai bune bodies le cumpara Buni de la Kaufland. gaseste ea mereu promotii de articole bebelusi. Acum de exemplu sunt promotii de seturi de cate 3 bodies si pijamale (din acelea cu fermoar de sus pana jos cu botosei la pantalonasi) ce pot fi date peste body noaptea cand este mai rece. Sunt materiale f bune (din bumbac 100%), am folosit de cand s-a nascut Tudor de la producatorul acesta (habar n-am numele) dar sunt si acum ca noi si nici nu costa mult. Ne-a adus sambata Buni stoc
varsta lui Tudor