Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 18
ana_g spune:
mersi fetili pt lamuriri legate de avocado
va tin la curent daca reusesc ceva....
mama unui pui...Stefan
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel BUNA, LALI...si multumesc, va poftesc si eu la bunutzuri pe alese, regim a la MIREMIA, cu beuturici si mancarici interzise, sau mai "subtzire", a la DECENUELA, cu vanat la gratar? tot ce visati si nu aveti timp sa gatiti, ca azi Ema face 8 lunitze mari si...lungi. Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Multumim de tratatie! LML EMA! Sa cresti mare si frumoasa si sa nu-i dai batai de cap lui mami
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
lucia2000 spune:
salutari fetele.
Noi suntem bine.
Un pic obositi dupa nunta si inca nerecuperati.
Cele care aveti octotunes de la Lmaze imi puteti spune si mie daca se pot curata?
As vrea sa iau una dar teo e cu jucariile la masa asa ca ar murdari-o.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti LMA alecsa LMA miremia LML iris ema mami de Radu si Alex asa creste Alex |
LMA Miremia? e vreun sfant azi? sa stiu sa-mi pup vecina live
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
Lillo spune:
LML Ema!
Fetele, daca fac branzica din LP pot sa ii dau si branza si carne in aceeasi zi?
Acum 3 ani cand treceam eu prin diversificarea nr. 1 nu era nicio restrictie in a da carne/ou si branza in aceeasi zi, doar oul si carnea se dadeau in zile diferite. Acum am vazut la voi ca vi s-a recomandat sa nu dati branza in aceeasi zi cu carnita. Fiind vorba de lp ma gandesc ca are exact aceeasi cantitate de proteine cat un bibe de lapte, insa piticul nu prea se descurca cu bibe pt ca inca are nasucul infundat si ii e mai usor sa pape cu lingurita.
cris.dogarel spune:
multumim de urari, fete
Are vreun puf SCAUNEL DE BAIE? ca vreau sa iau pentru ema, caditza e deja...prea sus, face balta in baie, scoate toata apa din ea. am vazut insa ca sunt chiar mai scumpe decat caditzele. unul de la ok baby e 135, cel mai ieftin e de la primii pasi, 40, dar plasticul e cam nashpa, zgarie.
DECENUELA, ce olitza ai luat? are "jucarie", gen coarne de motor Harley, etc?. eu as vrea sa iau reductor de wc, ca la ana asa am avut, adik asta a avut succes, ca olitza era...cu multe accidente ca al tau si nu vroia sa stea pe ea, dar sa faca kk k mami si tati, la wc, da!. bine, asta pe la un an jumate, e adevarat. pana atunci o puneam pe olitza sa faca kk cand incepea sa se screama/inroseasca. acum nu stiu daca sa mai incep asa devreme oi vedea.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui Lillo LML Ema! Fetele, daca fac branzica din LP pot sa ii dau si branza si carne in aceeasi zi? Acum 3 ani cand treceam eu prin diversificarea nr. 1 nu era nicio restrictie in a da carne/ou si branza in aceeasi zi, doar oul si carnea se dadeau in zile diferite. Acum am vazut la voi ca vi s-a recomandat sa nu dati branza in aceeasi zi cu carnita. Fiind vorba de lp ma gandesc ca are exact aceeasi cantitate de proteine cat un bibe de lapte, insa piticul nu prea se descurca cu bibe pt ca inca are nasucul infundat si ii e mai usor sa pape cu lingurita. |
multumim.eu dau branza/iaurt aproape zilnic, la masa de seara. doar regula cu ou si carne in aceeasi zi incerc sa o tin (mai putin prisoarele).
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
decenuela spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel multumim de urari, fete Are vreun puf SCAUNEL DE BAIE? ca vreau sa iau pentru ema, caditza e deja...prea sus, face balta in baie, scoate toata apa din ea. am vazut insa ca sunt chiar mai scumpe decat caditzele. unul de la ok baby e 135, cel mai ieftin e de la primii pasi, 40, dar plasticul e cam nashpa, zgarie. DECENUELA, ce olitza ai luat? are "jucarie", gen coarne de motor Harley, etc?. eu as vrea sa iau reductor de wc, ca la ana asa am avut, adik asta a avut succes, ca olitza era...cu multe accidente ca al tau si nu vroia sa stea pe ea, dar sa faca kk k mami si tati, la wc, da!. bine, asta pe la un an jumate, e adevarat. pana atunci o puneam pe olitza sa faca kk cand incepea sa se screama/inroseasca. acum nu stiu daca sa mai incep asa devreme oi vedea. Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
io am scaun de baie...sau ma rog...de la tigex..l-am luat de pe ocazii. acu cand am fost la socrela l-am lasat acolo...si de ce...intra greu cu picioarele si la iesit si mai si..poate nu era modelul cel mai potrivit.
da olitza din aia de zici.e un iepuras....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
Buna fetelor,
Bine v-am gasit. Am citit despre aluminiu in lapte praf. Pun un link. Daca este asa, totusi nu poate interveni nicio autoritate sa-i oblige sa faca ceva?
Am citit capitolul asta cand pe laptop, cand pe htc asa ca n-am nimerit intotdeauna paginile la rand (de touch pe tel mai gtru cu finetzurile astea), asa ca sunt cam amestecate informatiile. Am cateva raspunsuri in minte, dar nu pot acum. Le las pentru maine sau mai pe seara.
http://www.jurnalul.ro/stire-bun-de-consum/aluminiu-in-laptele-praf-553805.html
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan