Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 17
lorex spune:
Neatza,
Ms de cafea Lali!
Multumim Cris de tratatie! Asteptam cu dragmasa cea mare de peste 4luni! Panaatunci Ema sa creasca frumos si sanatos!
vis-a-vis de ce ai spus despre lapte..chiar ieri dicutam cu toarta meaca am senzatia caorice si oricata mancare i-as da ea tot prefera laptele si-l "cere", il asteapta ca pe nu stiu ce..si daca-i du si imediat dupa masa, nu-l refuza!
Dp ce spui tu..m-am mai linistit. nu o sa mai incerc sa-i scot lo masa de lapteci doar, eventual, sa le reduc cantitativ putin! E ok asa?
deci pot sa-i dau mamaliga?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 Lorex, foarte bine mananca bobitza a ta. Zi-mi si mie cat ulei de masline trebuie sa pun, sic and il pun atunci cand mananca pentru ca eu fac piure pentru 2 zile sis a stiu daca il pun in cantitatea pt 2 zile sau atunci cand ii dau piureul pt ziua aia? Lali de David luptatorul nostru |
pai cica sa incepi cu 2-3 picaturi si cresti cantitatea cu cate o picatura pe zi pana ajungi la o lingurita. Acum vezi si tu, depinde de cat mananca la o masa, nici sa fie prea uleios, stii?
Se pune la final, dupa ce blenduiesti! nu la gati!
Si eu tot pe 2 zile ii fac legumele, uneori pun de la inceput ulei pt ca oricum il incalzesc inainte sa i-l dau (piureul).Alteori ii adaug dupa ce il incalzesc! Eu pana acum am pus cam o lingurita in piureul pt 2 zile.Nu chiar plina..
_
_
decenuela spune:
neatza fetiliiiiiiiiii
LML..tuturor norocosilor de astazi....
cris.d ne iei cam tare..de dimi....
imi pare rau ca nu ne-am vz in IOR,..era asa de aproape...m-am declarat complet...dezacordata...ca sa nu fol alt cuv...ema..cine e ema...pai cui i-ai dat tel?..pai nu stiu pe nimeni ema...care sa stie de IOR...a fost o intreaga stoarcere de creier....bine ca m-ai luminat aseara....
mmm...supa de perisoare....da..si eu incep sa gatesc pt toata familia asa...a la jiji...2 zile e ok...ma gandeam la niste ardei umpluti...tot a la jiji..sa videm..
magiunul nu l-am fiert f mult..dar au fost 7 kile...si lipsa de timp..ba cand am ajuns eram prea obo sau nu eram langa oala..ba dimi trebuia sa plecam la cump si nu aveam borcane...si de aia s-a fc in 3 ture..dar e asa a la topoloveni mai vartos...ma gandesc sa tina..
lali..sarumana de cofeee...tare buna...
e distractiv ca toate 3 tu je si alex stam la 5 min dar in directii diferite...alex sta spre alba iulia io dupa mall...pe langa IN City
acu ca sunt acasa...ma simt mult mai bine...fac totul in ritmul meu...si incep sa ma gandesc din nou la dieta( desi acolo nu m-am ingrasat...am zis)....insa am pe cap o mare belea...cvand am plecat socrela mi-a dat la pachet praji mea favorita( dintr retetele ei)...si e grele dom'le cu ispita in frigi...
fetili...eu caut scaun de masina...asta e nu nou de pe ebay sau ocazii...jiji nu mai e ok in scoica...e cam lung... caut un britax...
a pup si sa aveti o zi....superba
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ana_g spune:
'neata!!! multumim de cofi
LML frumoase pentru Ema!!!!! Multumim mami de cinste.
Eu mai rarut ca nu reusesc sa ma adun, am de facut si un eseu (AZI!) pe o tema de-mi lesina neuronu supravietuitor. nu va mai spun si voua.....macar restanta asta sa o iau, ca-n rest sunt agatata in multe cuie...deh, copchil mi-a trebuit.......apropo, nu stiu ce am facut/n-am facut, ca fi-miu doarme de aseara la 11 neintrerupt!!!!!!!!!! de luni bune nu a mai facut asta, de fapt, nici nu-mi amintesc sa fi dormit vreodata atat de mult, fara nici o trezire...acu pe la 8 in somn m-a supt un pic....
al3csa, multi ani fericiti impreuna!!!!!! cu un mini-maximus sanatos si voios!
magiun..........eu nu ma bag, desi ar trebui.....
vasele toate, inclusiv ale lui le spal cu axion sau ce-o fi la indemana, nu m0am gandit sa le tratez special pe ale lui. doar ca i le clatesc f f bine, atat.
a, voiam sa va intreb pe cele care dati avocado la bebei. cum stiti ca e copt cand il cumparati? ca eu am luat unu acu o luna, f incantata, deja il vedeam cum se linge pe bot si dupa 2 zile tinut la frigider, l-am taiat cu greu si era si verde pe dinauntru. tre sa fie galben cand e copt? si cum stiu ca e copt? il pipai?.....
apa/ceai bea cand imi aduc eu aminte sa ii dau biberonul. si nici atunci macar....nu cred ca ajunge la 50 de ml/zi. i-am luat si canita, dar nu stie inca, o studiaza, o intoarce pe toate partile, o gusta, dar nu s-a prins care e smecheria.
gata, nu mai stiu.....
mama unui pui...Stefan
ana_g spune:
a, am uitat ca cioara vrea sa sa mai comunice ceva....sta in fundulet!!! lenesu lu mama, abia acum....ma rog, la un moment dat oboseste si incepe sa se clatine, dar pentru mine e
mama unui pui...Stefan
Lillo spune:
Neatza si de la noi!
Ana avocado trebuie se fie usoar moale cand e copt. Nu sa treaca degetul prin el, ca ala e deja stricat. Trebuie sa il simti moale si elastic cand il apesi, cand il tai e de consistenta untului tinut la o temperatura medie, si e galbui. Unele soiuri au miez galben portocaliu cand sunt coapte, altele galbui-verde.
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Neatza si de la noi! Ana avocado trebuie se fie usoar moale cand e copt. Nu sa treaca degetul prin el, ca ala e deja stricat. Trebuie sa il simti moale si elastic cand il apesi, cand il tai e de consistenta untului tinut la o temperatura medie, si e galbui. Unele soiuri au miez galben portocaliu cand sunt coapte, altele galbui-verde. |
ana si in general de unde il cumperi..e tare..cel putin io asta am constatat. asa ca il iau si-l las in debara 2-3 zile pana se coace
decenuela spune:
a...mi-am adus aminte..sper sa nu ma repet...
v-am zis ca i-am luat olitza...momentan il pun pe ea si se mai joaca...in fine il pun si aseara...si mi-am vz de treaba ..la un moment dat cade cu tot cu oala...( era pe pat) si culmea...facuse pipi si....evident si l-a dat tot pe el....oricum a fost distractiv...
miremia spune:
Neatza!
Cu ce sa incep, cu ce sa incep...
LML EMA!!
Multumim de cinste mami, sa-ti creasca printesa mare si frumoasa (asa ca sora-sa)!
Ana_g felicitari pt statul in fundulet si spor la scris!!
Dece eu l-am luat de prin august (britaxul) dar abia saptamana viitoare imi ajunge (sper). Este first class plus, cel care permite si mersul cu fata si cu spatele. Daca vad/aud ceva strig.
Lali de tratatia matinala. Eu nu mi-s foarte buna gospodina ...gatesc rar, mult prea rar (ieri am facut ciorba de gaina ). Eu nu fac gemuri/dulceturi pt mine, le fac pt Mara...mai un magiun, mai o reteta a la simplicity din fructe bio, sa aiba ce sa pape la iarna cand nu sunt pe piata fructe proaspete romanesti.
Fetilii din zona (si nu numai)....restabilim intalnirea din IOR? Acum suntem toate acasa si vremea e frumoasa.
LMA impreuna al3csa!
Zilele astea s-au implinit 7 ani de cand am venit la Buc la tati de Mara, ce mai trece timpul dom'le! La mine e cam ciudat ca sunt multe zile de sarbatorit..ziua in care ne-am cunoscut (online), ziua in care ne-am intalnit (face to face), ziua in care ne-am mutat impreuna (si asa am ramas), cred ca asta e motivul pt care nu ne casatorim...prea multe zile frate!!!
Ramasesm datoare...am fost aseara in Cora si am luat detergent de vase bio. Se numeste L'arbre vert si costa 14.6 ron 500 ml (scump rau!). Evident ca o sa-i spal doar ei cele 5 castronele, cele 5 lingurite si 2 biberoane din dotare. Aveau si detergent de rufe pe la 50 ron si balsam pe la 25, n-am gasit pentru gresie/baie desi stiu ca exista ceva.
Sa aveti o saptamana frumoasa, astia de la meteo spun ca va fi si calda (lali )!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
lorex spune:
ana, bravo pt progres!
lali, tu intrebai de conopida?
cica se da dupa 8-9 luni iar brocoli dupa 1an
acuma daca tu i-ai dat deja...na...asta e..bine ca merge..
cica brocoli contine nitriti de asta nuse da pana la 1 an.
de struguri zice ca-s greu digerabili si tot asa..dupa 10 luni, plus ca au efect lax
uite ce zice de ulei:e indic cel de masline,
ca facilit abs unor vitamine, se introd de la 4 luni
_
_