Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
Mi-am editat si semnatura, trimit pupici multi de vise placute tuturor pufuletilor si trag si eu pe dreapta!
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
lorex spune:
Neatza!
Poftiti la o ceasca de lapte cu 3 in 1!
gata trimit sa nu mi-o ia bubu inainte!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Alexutzza, imi place semnatura ta!
Eu n-am mai pus Teiul lui Eminescu la semnatura ca am vazut ca e unul din harghita (unde e si fundatia care a organizat concursul) care avea cu peste 200 de voturi in fata inca din prima zi de concurs
Asa ca nu vreau iar sa ma enervez cu concursurile astea si sa lupt cu "morile de vant trucate".Pacat..
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza lorex ori puseu de crestere ori se poate sa se fi trezit din ceva fara legatura cu foamea si apoi sa fi realizat ca de fapt ii e si foame. Poate dinti, poate o pozitie aiurea, vorba aia...un vis urat. Se prea poate sa ii fi fost si sete. Eu cand stiu ca a mancat suficient incerc intai cu apa si daca nu se potoleste cu apa ii fac si LP. sa nu mai planga frumushica mica. Ratusca la Bobitza de Lorex unele cred ca se pun de "gustare (gen fructe, iaurt) poate nu stiu io bine Oricum si pe mine m-a dat gata cu meniul si cantitatile de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Am incercat si cu apa, si gel de dinti si leganat in toate felurile, nimic.Dupa 40 de minute de incercari i-am dat LP!
A, si gustarea n-am mai pus-o ca a fost mamaliga cu piure de la noi din farfurie..plangea sa-i mai dau
_
_
lorex spune:
Beeeeeyyyyyyyyyy.....desteptarea!!! Sunt 9 grade afara!
ia sa fac niste zgomot
la, la la, la ,laaaaaaaaaa
_
_
lorex spune:
Aaa, dar am uitat sa va sun ce e mai important!!
Bobitza a dormit exemplar asnoapte. S-a trezit la 7! A marait si scancit de cateva ori dar i-am dat suzeta si s-a linistit!
A, ca eu am dormit pe muchia patului ca sa n-o deranjez, nu se mai pune...sau mai exact am levitat pe langa pat
_
_
lorex spune:
weeeeeeeeeeiii....duceti-va de-aici, somnoroaselor!
E frumos asa sa ma lasati sa vb singura?
ma simt ca-n odiseea sarcinii la ore tarzii in noapte...
nu mai vorbesc cu voi
_
_
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex weeeeeeeeeeiii....duceti-va de-aici, somnoroaselor! E frumos asa sa ma lasati sa vb singura? ma simt ca-n odiseea sarcinii la ore tarzii in noapte... nu mai vorbesc cu voi _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
neata lorex,multumesc de coffee
e buna rau...alex s-a transformat in jiji azi noapte
eu parca levitez acum,asa ma simt
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex Neatza! Poftiti la o ceasca de lapte cu 3 in 1! gata trimit sa nu mi-o ia bubu inainte! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
dar cafea simpla,neagra n-ai?
las ca fac io d-aia!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
dar cafea simpla,neagra n-ai? las ca fac io d-aia! mami de Radu si Alex asa creste Alex |
in sfarsit, s-a trezit cineva
n-am cafea neagra pui, ca nu-s acasa la mine, aici am gasit doar 3in1
e fain sa levitezi?
eu am levitat asnoapte
_
_
mamidepuiuti spune:
decenuela,mi-a placut de sotul tau are simtul umorului
ratusco cat cooooooosta?
je nu pricepe ce a "fost" intre yannis si mara? de ce s-a suparat delfi pe micul grec?
mami de Radu si Alex
asa creste Alex