Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Ioana, Lorex
Am mai trecut prin niste locuri superbe, din pacate nu am reusit sa fac poze. Am trecut si prin Tg Neamt, as fi vrut sa o contactez pe Ayanna dar ploua mocaneste si batea un vanticel rece de toamna, asa ca am dat o tura rapida pe la Humulesti si am plecat mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara,

Ne-am adunat si noi de pe drumuri.
Vestea cea mai importanta pe ziua de azi: mi-am gasit pantofii!!! Absolut intamplator, pentru ca ma apucase curatenia, profitand ca Andrei era afara cu tati Sunt foarte happy, azi am luat si o rochita (zic eu) draguta, deci sunt echipata pentru botez .

Citind raspunsurile cu iaurtul, observ ca iar am comis-o: eu i-am pus in iaurt branza facuta din lapte Dorna . Oricum nu a mancat decat jumatate din ce pregatisem eu...

Apa bea cam 100 ml, dar din biberon, cu canita nu prea reuseste, sa zic maxim 50 ml cu ea.

Am fost la magazinul bio din Baneasa sa iau piept de pui pentru copil. Sa lesin acolo si alta nu... kilul de piept de pui bio: 185 RON. Kilul de piept de curcan: 175 RON... a, si bonus pere bio la 35 RON kilul din care jumatate stricate. Deci effective price: 70 RON

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

deci puiu meu bio la 50 de RON kilu de care ma speriasem era chiar ieftin!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Buna seara,

Vestea cea mai importanta pe ziua de azi: mi-am gasit pantofii!!! Absolut intamplator, pentru ca ma apucase curatenia, profitand ca Andrei era afara cu tati Sunt foarte happy, azi am luat si o rochita (zic eu) draguta, deci sunt echipata pentru botez .

Citind raspunsurile cu iaurtul, observ ca iar am comis-o: eu i-am pus in iaurt branza facuta din lapte Dorna . Oricum nu a mancat decat jumatate din ce pregatisem eu...

Apa bea cam 100 ml, dar din biberon, cu canita nu prea reuseste, sa zic maxim 50 ml cu ea.

Am fost la magazinul bio din Baneasa sa iau piept de pui pentru copil. Sa lesin acolo si alta nu... kilul de piept de pui bio: 185 RON. Kilul de piept de curcan: 175 RON... a, si bonus pere bio la 35 RON kilul din care jumatate stricate. Deci effective price: 70 RON

de Yannis

Stai ca nu am fost pe faza, care e sursa puiului asta de 50 RON?

Mergi la inceput

Xela foarte tare! Bravo! Felicitari ptr baiatul mare! ce frumos si civilizat bea el apa!

lorex ori puseu de crestere ori se poate sa se fi trezit din ceva fara legatura cu foamea si apoi sa fi realizat ca de fapt ii e si foame. Poate dinti, poate o pozitie aiurea, vorba aia...un vis urat. Se prea poate sa ii fi fost si sete. Eu cand stiu ca a mancat suficient incerc intai cu apa si daca nu se potoleste cu apa ii fac si LP.
sa nu mai planga frumushica mica.

Ratusca la Bobitza de Lorex unele cred ca se pun de "gustare (gen fructe, iaurt) poate nu stiu io bine Oricum si pe mine m-a dat gata cu meniul si cantitatile

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Din urma...

Alexutza,
insanatosire rapida bunicii tale! Si a mea are mana in ghips, tot 8 zeci si ceva de ani...
Batranetze - haine grele...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

ms, asa-i place si bunica-mii sa zica mereu "Ah Batranete- haine grele"

Refacere rapida bunicii tale!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Eu trag pe dreapta, noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Buna seara,

de Yannis

Stai ca nu am fost pe faza, care e sursa puiului asta de 50 RON?

Un magazin Bio de pe B-dul Decebal, se numeste Naturalia, cum vii de la Unirii inainte de rondul de la Alba Iulia pe stanga, chiar langa Biokarpet. Da e cu comanda, dai comanda, vine puiu peste 2 sapt, e 50 RON kilu si nu-ti aduce decat un pui intreg nu mai putin sau cel mult juma' de pui...cel putin asa era povestea pe la jumatatea lui Iulie inainte sa plec in Gr. Merg si mai intreb daca vrei. Miremia mai stie de alt magazin Bio de pe Decebal mai spre Muncii, acolo au carne Miri?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alexutza n-au carne proaspata, au tot felul de semipreparate. Naturalia din ce explici tu cred ca este pe B-dul Unirii. ce face Yannis, doarme?
Trebuie sa zic ca Yannis este foarte, foarte suparat pe Mara, eu sper sa-i treaca in cateva zile desi am inteles ca uita greu.
Revin dupa ce o adorm.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

dece, lali si eu la 5 min de mall

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Alexutza n-au carne proaspata, au tot felul de semipreparate. Naturalia din ce explici tu cred ca este pe B-dul Unirii. ce face Yannis, doarme?
Trebuie sa zic ca Yannis este foarte, foarte suparat pe Mara, eu sper sa-i treaca in cateva zile desi am inteles ca uita greu.
Revin dupa ce o adorm.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

sa stii ca ai dreptate cu Naturalia, corect! Decebal incepe dupa p-ta Alba Iulia!
Yannis, l-am trezit sus sa-l dezbrac, i-am facut si baie, un bibe mic si nani .
Sa stii ca l-am intrebat de cateva ori daca vrea sa vorbim despre ce i-a facut Mara si daca mai e suparat si desi cadea pe ganduri cel putin nu mai dadea in plans isteric numai cand auzea "Mara"

de Yannis

Mergi la inceput