Buna Pufulet,
Gata e clar prietena mea e insarcinata, si-a refacut analiza are 3400 BHCG, azi a fost la Bucuresti, e totul ok, nu e sarcina extra cum gandea ea. O astept sa-mi spuna, sa ma emotionez, sa plang, sa ma gandesc eu de ce nu, eu de ce am probleme....si uite cum m-am intristat din nou..... Of, of.... Te pup pe tine, pe toate fetele si la mai multi
.

| Citat: |
| citat din mesajul lui pufulet29 lores,in legatura cu prietena ta, si eu am facut aceasta analiza BHCG chiar de a doua zi de cand trebuia sa-mi vina menstruatia si a iesit cam 500, am repetat-o dupa 3 zile cand ajunsese aproape 4000, deci sigur era vorba de sarcina, mai ramanea de lamurit unde era sarcina???pt ca si la extrauterina se manifesta la fel acest BHCG. Si exact la 5 sapt am fost iar la doctor care mi-a spus si am vazut si eu, ca era sarcina normala, caci se vede o pata neagra mica in uter.De ce nu o sfatuiesti pe prietena ta sa mearga la alt medic, nu de alta dar sa-i spuna sigur unde e sarcina ca e f.important, mai ales daca a mai avut o extrauterina!!? |
Dragele mele,
Avem capitol nou aici
.
The best is yet to come 
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler