Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 112
Raspunsuri - Pagina 18
hopefull spune:
Buna fetelor!
Eu tocmai am trecut printr-o laparo ieri, la dr.T, si urmeaza sa iau Diphereline 6 luni. Fetele de la receptie mi-au zis ca pot lua compensat prin Casa de Asigurari, daca ma duc la ei cu foaia (rezultatul analizei chistului) pe care scrie negru pe alb ca am endometrioza. Asa ca va rog pe voi, cele care ati trecut deja prin asta sa ma ajutati putin.....ca nu stiu de unde sa incep si care sunt pasii de urmat. Va multumesc mult!
Pupicei!
Gabi
Lores31 spune:
Buna fetelor,
Bineinteles ca am dat sfaturi, stiu procedura 98 % din ce trebuie sa faci sa iei compensat Diphereline. Avem un stat si un sistem bolnav, am dat zeci de telefoane, am intrat pe toate site-urile posibile si nimic. NIMENI NU STIE DE REFERATUL DE JUSTIFICARE, care se ia de la un spital, maternitate. INTREBARE: exista vreuna din voi care s-a confruntat cu asa ceva si imi poate trimite un link, ceva sa am si eu acest REFERAT DE JUSTIFICARE. Va pup si va doresc numai bine!
Lores31 spune:
FETELOR CARE SUNTETI PE DIPHERELINE SI AVETI NEVOIE DE REFERATUL DE JUSTIFICARE. AM FACUT ROST DE EL IN SFARSIT
. DEFAPT SOTUL MEU, CA EU STAU SI MA PLANG 
PE FORUM SI LE REZOLVA SARACUTZUL. DACA AVETI NEVOIE DATI-MI MESAJ SI VI-L TRIMIT PE MAIL. VA PUP

pufulet29 spune:
Buna fetelor! Stie cineva daca trusa de anestezie epidurala Braun pe care o recomanda dr T, trebuie sa contina si anestezicul sau acesta ti-l administreaza la spital, ca eu am gasit pe la farmacii fara anestezic dar au si anestezic fiole separat, si nu prea stiu ce sa fac....
.pup
Lores31 spune:
Buna fetelor,
Liniste pe aici, unde v-ati ascuns. Dau un ceai, o cafea orice vreti voi
, daca ma ajutati cu un raspuns.Nu va mituiesc, doar va invit pe aici sa petrecem, sa vb. RUGAMINTE MARE DE TOT, am o prietena care nu are un medic ginecolog f vorbaret. Este f posibil sa fie insarcinata, a avut CM pe 13 nov, si-a facut analiza de sange BHCG si valoare este de 834. Medicul ei i-a zis doar ca e in 5 saptamani, doar ca ea e fff nelamurita de multe, in trecut avand si o sarcina extrauterina. Credeti ca o putem ajuta? Eu personal nu stiu ce sa-i spun ca nu am ramas niciodata insarcinata si... Va pup, aveti grija de voi si bebitzi sanatosi si cuminti!

ella72 spune:
Pufulet, sora mea a nascut cu T anul trecut pe vremea asta, i-a spus sa ia trusa fara anestezic, acum nu stiu ce sa zic, nu-i poti trimite un mesaj sa il intrebi ce si cum?
Lores, da, ai dreptate, e liniste totala pe aici, in legatura cu prietena ta, spune-i sa repete beta la 48 ore de la prima recoltare, daca se dubleaza valoarea e bine, sa stea linistita.
pufulet29 spune:
lores,in legatura cu prietena ta, si eu am facut aceasta analiza BHCG chiar de a doua zi de cand trebuia sa-mi vina menstruatia si a iesit cam 500, am repetat-o dupa 3 zile cand ajunsese aproape 4000, deci sigur era vorba de sarcina, mai ramanea de lamurit unde era sarcina???pt ca si la extrauterina se manifesta la fel acest BHCG. Si exact la 5 sapt am fost iar la doctor care mi-a spus si am vazut si eu, ca era sarcina normala, caci se vede o pata neagra mica in uter.De ce nu o sfatuiesti pe prietena ta sa mearga la alt medic, nu de alta dar sa-i spuna sigur unde e sarcina ca e f.important, mai ales daca a mai avut o extrauterina!!?
Lores31 spune:
Buna fetelor,
Va multumesc ptr raspuns atat Ellei cat si tie Pufulet. Am sfatuit-o sa schimbe medicul, mai ales ca eu am avut toate problemele din ultimele 6 luni tocmai din cauza medicilor din Campina si tare greu imi e acum sa vad pe cineva ca nu vrea sa-i schimbe si sa aleaga pe cineva cu experienta, cu simt al raspunderii. Va merge in curand sa-si refaca analiza si poate va ajunge la Bucuresti, sa o consulte un medic adevarat.
Va pup si va invit la un ceai fierbinte. Sanatate multa, aveti grija sa nu raciti si sa auzim de proaspete mamici.

nico_72 spune:
Buna fetele,
Am si eu o intrebare stiti daca dl dr T saptamana viitoare mai este la cabinet ar tb sa merg pentru monitorizare.
Merci mult,