Sept-Oct 2010!Bv be_one!Hai Sabu_dk!!(161)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Pls sa ma treceti si pe mine la zilele de nastere cu 11.09.1978

chiar sunt curioasa daca se naste vreun bebe maine

sorana 32+ cu Tudor

Am trecut!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

sorana 32+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fistiq multumim ca ne-ai studiat cu lupa!
Tona de vergeturi este pe coapse dar nu se vad de pantaloni! Iar cele de pe burta sunt micute si-s langa buric! Eee,nu-s perfecta!

Va poftesc la sarmaleee!

Da, v-am studiat cu lupa.
"Deformatie profesionala" de la jocurile recomandate de Donna si Anna, cu hidden object.
Cind ma cauti acolo sunt, caut obiecte ascunse cu lupa

Oricum e irelevant ce spui tu acolo... 2 mici pe linga buric si unele ascunse de boxeri... N-ai draga nimic

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 36+

Multumesc,m-am linistit! Daca tu spui ca n-am nimic..te cred! Yuhuu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

BRAVO Cami!!! Uite ca s-a deschis sezonul de bebei si-n Timisoara

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna ziua burtici sexoase, mamici bune si bebelusi sanatosi!!!
Felicitari mamicilor care au nascut saptamana aceasta, sanatate bebelusilor lor! Noi am mai fost pe la tzara ca tare ne plictisim acasa. Si de-abea ma mai suport eu pe mine, de aceea m-am dus in natura! Parca nu mai am rabdare!!!Bagajele sunt facute, acum doar asteptam.
Ieri am fost la control, totul e bine, colul e inchis, miercuri facem si o ecografie.
Botosel, Clabuc, vestile despre Polizu aflate ieri: "Sa nu te gandesti sa nasti mai devreme de 1 octombrie fiindca Polizu va fi inchis"-Dr. Dinca, Polizu. Nu mai imi ramane decat sa imi doresc sa plec in timp util unde mi-am propus la Isis Constanta, inainte de a ajunge cine stie pe la ce maternitatea si la ce doctor.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Fetele, imi puteti trimite si mie, va rog, datele de la conturile comune de poze si de la email. Cand am ceva timp o sa pun niste poze cu burtoiul, as vrea sa admir si bebicii
Multumesc mult.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 36+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna ziua burticilor si felicitari noilor mamaici si bebeilor lor sa fie sanatosi si sa se bucure de ei, eu vroiam sa rog administratorul sitului sa-mi modifie la mine data nasterii 13.10.2010 asta dupa ce am fost miercuri la medic mia zis ca e mai mare cu o sapt si bebeita se va numi Alessia ne-am razgandit pe ultima suta de metri, va pupacesc si va rog sa am ajutati si pe mine cu o parola cum sa vad si eu bebeii

graviduta 35+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Timisorencelor....am tras o fuga si pana la mall la mult asteptata expozitie....sunt cateva standuri la care se vand jucarii, rechizite si dulciuri...deci cred ca ne-am lins pe bot anul asta de expo.
Eu speram sa mai iau tot ce am de luat de acolo, sa nu mai umblu prin tzaspe parti...dar na

37+ cu un carucior .... sau

Poate va fi activitate mai mare sambata.. o sa trec maine sa vad..
Saptamana viitoare iti vine pitica/piticul ???

Tutz 35+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

bun venit bebe de cami! sa cresteti mari si santosi impreuna!
bebecris incet incet incepe sa scoti din casa produsele toxice cu care speli prin casa. eu nu mai folosesc de cand am vazut un bebelus la terapie intensiva intoxicat cu VAPORI - deci nu il bause sau ceva de genul - de DOMESTOS. de atunci folosesc numai produse prietenoase copilului. am o solutie de dezinfectat de la chicco, o alta solutie cu care poti spala inclusiv olita si se numeste IGIENOL. mai bag un pronto, o solutie de geamuri evident. dar la chiuvete, wc si cada le folosesc numai pe cele de sus.

andreea deci se apropie si la voi tare, tare

patricia daca conform ultimei menstruatii tu stii ca ai un numar de saptamani si dr pana acum asa a zis si el nu se mai modifica data acum. ca asa de la o luna la alta creste diferit si are cand 3-4 zile mai mult, cand 2-3 mai putine, dar asta nu inseamna ca se modifica si DPN. el ramane conform varstei calculate la prima echografie, respectiv ultima menstruatie. asa am patit la baby cand incepand cu 15 saptamani a fost tot timpul cu o saptamana mai mare, in perioada aia mi-am schimbat si medicul si el a luat de buna varsta respectiva si tare cred ca am nascut la 37 de saptamani in loc de 38 cat credea el si m-a convins si pe mine. lasa deci data asa si lasa-l sa vina cand e el pregatit

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ma distreaza pitica mea de dimineata pana acum cand nu ii reusea ceva venea la mine sa o ajut. ei, de azi dimineata isi face singura galerie si la fiecare chestie mai greluta numa' ce o aud prin casa "POT! POT!" e superba varsta asta

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

ma distreaza pitica mea de dimineata pana acum cand nu ii reusea ceva venea la mine sa o ajut. ei, de azi dimineata isi face singura galerie si la fiecare chestie mai greluta numa' ce o aud prin casa "POT! POT!" e superba varsta asta

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

super tare pitica!!!

39+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput