Burtici cu buburuze de ian-feb2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Vad ca vorbiti despre haine de gravide. Eu am doua perechi de blugi de gravida (Mothercare si H&M) care sunt foarte ok dar sunt drepti. Problema e ca eu m-am obisnuit cu skinny jeans,si cum nu reusesc sa gasesc nicaieri, in seara asta m-am enervat si mi-am facut doua perechi de blugi de gravida folosind doua perechi de blugi skinny putin elastici pe care ii aveam deja si doua tricouri luate de la SH special pentru acest scop (ca tricot cum vroiam eu nu exista la magazinele de materiale).
Am lucrat dupa modelul acesta:http://patchworkprincess.blogspot.com/2006/02/how-to-tuesday-maternity-jeans.html doar ca eu am luat tricot uni si asortat la blugi adica bleumarin si negru.
Nu am poze ca nu mi-am incarcat camera, dar daca e cineva interesat, pun maine. Sunt minunati, la fel de comozi ca cei speciali, doar ca fashionable. Si infinit mai ieftini decat as fi gasit in magazine (unde oricum nu am gasit skinny ). Se poate face la fel si cu fuste si pantaloni de serviciu, cu amendamentul ca e posibil sa va ingrasati si peste solduri putin, asa ca e bine ca materialul sa fie un strop elasic sau ca obiectul modificat sa nu fie chiar stramt-stramt.
Pentru cine vrea, exista si varianta asta: http://www.ecouterre.com/2327/denim-therapy-takes-your-jeans-from-here-to-maternity-and-back/

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mai fetelor mi-ati facut niste pofte....de nu mai pot. Eu am facut azi ciorba de gaina iar pe seara mamaliguta cu branza si smantana

Va las ca sunt obosita moarta, am niste bijuuri de facut care ma solicita cam mult. Va pup. Pove maine mai multe

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Bravo Ina, excelenta ideea...

Danina, nu are treaba parul cu arsurile, asa cred eu din experienta si asa am si citit...incearca sa mananci putin si des.
Si sa eviti mancarurile care sti ca produc arsuri.

Pup bolnavioarele, sa va faceti sanatoase repede, pe mine ma tine raceala de 10 zile, nasul tot imi curge dar sunt mai bine, la servici...

Simo, ai grija de tine, eu m-am speriat cand ai spus de "pre-infarct"..

un week-end linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mirela am vazut ca ma intrebai unde mi-am facut morfologia. La Academica la dr Bradeanu, asa mi-a recomandat al meu dr, pt ca lucreaza cu ea. La Diana am facut la Herghelegiu era acum 6 ani pe la Sanador si stiu ca si el este printre cei mai buni in domeniu.

Lili este posibil sa stii sa nu aiba legatura ... insa asa am auzit prin babe si la mine s-a adeverit cu Diana, a fost primul copil care l-am vazut eu cu asa mult par. Eu stiam ca tb sa fie cheala si am fost un pic surprinsa.

Hainutze de gravidutza o sa imi iau cateva in calatoria asta din Londra ca aia au si mai maricele si multe hainutze de gravide la preturi aceptabile daca stii unde sa le cauti. Am un ghid.....o doamna care e "shoping-aista" rau

cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna dimi

fetele ma uit la voi la ce ore scrieti seara.... sunteti f tari... eu de la 9 imi fac culcus...

ieri am fost la echo : una calda una rece

calda : este sigur fetita bebelina lu' mamaaa (zbenguioasa si de 204 gr , 17s3z dupa UM , 17s3z dupa masuratori)

rece : ufff ... (deja am visat urat azi-noapte) bebelina mea dulce are pe fiecare emisfera cate un chist de plex coroidal....
dr. mi-a spus sa stau linistita , testele de trisomii au iesit bine , pana la 28 sapt trebuie sa se retraga , chiar la morfo ar trebuis a fie mult diminuate .... ca spera sa nu ajung la amnio .... ca in general e o chestie relativ noua (5-10 ani) si copiii chiar se pot naste cu asa ceva , ca nu au nici o problema ,c a sunt si adulti care au asa ceva dar pana de curand nu se stia.
o sa vedem la morfo (daca e totul ok la tubul neuronal , digestiv si inca unul nu am de ce sa ma tem)... peste 5 sapt adica .... pe 14.10 la ora 14.... cum pot sta pana atunci... ams a mai merg la cea mai buna in echo din cta peste 2 sapt , poate se fac mai mici , poate cu ajutorul Domnului se resorb mai devreme si de tot....sunt derutata , incerc sa ma imbarbatez...sa gandesc pozitiv , ams a ma rog pt mica mea dulce..... si sa sper intr-o minute dumnezeiasca sa ma pot linisti sanu o zapacesc mai tare pe micuta (aseara m-am tot gandit ce as fi putut face , manca , etc care sa influenteze chestia asta). Dr. mi-a spus ca nu am facut nimik s apara si nici nu pot infl cu absolut nimik sa dispara.... ce ma fac ... nu stie decat sotul .. in rest nu rveau sa spun ... ca cu cat se gandeste mai multa lume la asta si pune raul inainte cu atat nu o ajuta pe bebelina. II trbuie numai ganduri pozitive si optimism ...

imi fac programare luni pt peste 2 sapt la echo ... asa ca.. nu stiu ... s-ar putea sa nu mai fiu asa de vorbareata zilele astea ...

pup

mami 17+
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Hei !desteptarea somnoroaselor
Cafeluta se raceste
AQseara an facut temperatura ma simteam naspa.
Azi sunt bine.astept dr sa vb cu El sa a lase acasa..mie dor de puiutul meu
Nasc fetele aici intruna....am inceput deja cu emotiile
pupici

Tunde 17 sapt +Mami de Mario 04.03.2004
I am positive

Mergi la inceput

Mi-ai luat-o inainte

I am positive

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

buna dimi

fetele ma uit la voi la ce ore scrieti seara.... sunteti f tari... eu de la 9 imi fac culcus...

ieri am fost la echo : una calda una rece

calda : este sigur fetita bebelina lu' mamaaa (zbenguioasa si de 204 gr , 17s3z dupa UM , 17s3z dupa masuratori)

rece : ufff ... (deja am visat urat azi-noapte) bebelina mea dulce are pe fiecare emisfera cate un chist de plex coroidal....
dr. mi-a spus sa stau linistita , testele de trisomii au iesit bine , pana la 28 sapt trebuie sa se retraga , chiar la morfo ar trebuis a fie mult diminuate .... ca spera sa nu ajung la amnio .... ca in general e o chestie relativ noua (5-10 ani) si copiii chiar se pot naste cu asa ceva , ca nu au nici o problema ,c a sunt si adulti care au asa ceva dar pana de curand nu se stia.
o sa vedem la morfo (daca e totul ok la tubul neuronal , digestiv si inca unul nu am de ce sa ma tem)... peste 5 sapt adica .... pe 14.10 la ora 14.... cum pot sta pana atunci... ams a mai merg la cea mai buna in echo din cta peste 2 sapt , poate se fac mai mici , poate cu ajutorul Domnului se resorb mai devreme si de tot....sunt derutata , incerc sa ma imbarbatez...sa gandesc pozitiv , ams a ma rog pt mica mea dulce..... si sa sper intr-o minute dumnezeiasca sa ma pot linisti sanu o zapacesc mai tare pe micuta (aseara m-am tot gandit ce as fi putut face , manca , etc care sa influenteze chestia asta). Dr. mi-a spus ca nu am facut nimik s apara si nici nu pot infl cu absolut nimik sa dispara.... ce ma fac ... nu stie decat sotul .. in rest nu rveau sa spun ... ca cu cat se gandeste mai multa lume la asta si pune raul inainte cu atat nu o ajuta pe bebelina. II trbuie numai ganduri pozitive si optimism ...

imi fac programare luni pt peste 2 sapt la echo ... asa ca.. nu stiu ... s-ar putea sa nu mai fiu asa de vorbareata zilele astea ...

pup

mami 17+
lumina si putere
bebe dulce

iti tinem pumnii
Sa te ajute Cel de Sus sa fie totul ok
Fii optimista

I am positive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!

Andri, cat mai mult optimism si multa incredere. Tare rau imi pare dar daca dr a spus ca nu poti face nimic DD sigur poate face asa ca o sa ne rugam ptr voi, sa fiti sanatoase si totul va fi bine vei vedea.

Deea, analizele le-am facut gratuit la Biomed. S-a dus socrul meu, dragul de el, intr-o dimineata cand s-au facut programarile, de la 7.00 si a stat la rand si a reusit sa ma programeze. In total analizele ar fi costat cam 1 mil ceea ce chiar nu-mi permit acu. Dar noroc cu el ca am reusit. Sper sa fie si bune analizele.

Cred ca pana la urma voi merge asa la dr desi ea mi-a spus sa vin cu analizele la o consultatie la inceputul lunii. Dar ce sa fac daca nu am prins loc la programari decat pe 20 sept?? Cred ca ma voi duce maine cu analizele si sa o intreb si de raceala asta a mea. Nu as vrea sa o ia bebelu si sa aiba probleme la plamani dupa...

shines, eu iau ceaiuri cu miere si lamaie, Voseptol cu propolis de supt de 3 ori pe zi si aseara am luat si Paracetamol simplu. Crezi ca ar trebui si altceva?? Mama m-a sfatuit sa merg neaparat la medic sa-mi dea pastile, dar chiar nu stiu ce sa fac...
Am impresia ca astnoapte am dormit mai bine...nu m-am mai trezit de atatea ori sa-mi suflu nasul si am respirat mai usor, desi nasul tot infundat este. In gat parca nu mai e asa rau dar parca a coborat in gat. De tusit nu tusesc, slava Domnului. Nici febra nu fac.

Fetelor, ce spuneti de hemoglobina mea??? Mai are cineva atat de mica??

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
Andri..o sa fie bine ai sa vezi,bebelina ta e invingatoare
Monica..ai grija cu raceala eu am tras-o rau..abia mi-am revenithemoglobina si eu am avut-o mica..10 dar am luat elevit si acum o am 11,7...
pup fetele si sa aveti un week-end minunat

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput