Burtici cu buburuze de ian-feb2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Monica..pai sa iei ceva de raceala inainte sa te ia mai rau..
Deea..

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna shines.te simti mai bine?

17+ cu posibil Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ma bag la somn...
mi-am pregatit echipamentul de gym ca maine prestez de la 11...chiar, nu mai merge nimeni la gimnastica prenatala?

ne reauzim maine dupa amiaza fetele!
noapte buna!

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Putin Deea..acu ma plangeam ca ma ia iar tusea..si ma lasase mai devreme...iar ma chinui la noapte.
o sa mai bag ceaiuri calde si miere

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Seara burticute. Eu nu am noutati azi, toate bune si frumoase cu exceptia arsurilor de la stomac.Nu pot papa mai nimic, desi nu m-am lasat pana nu am bagat o portie de salata beof. Voiam sa fac si niste gogosi, dar astea raman pe maine.

Aditza iti doresc multa sanatate, sa nu mai ai nici un fel de probleme de acum si bebe sa fie sanatos si sa stea la mami in burtica pana la termen.

Vad ca din ce in ce mai multe fete au inceput sa raceasca. Multa sanatate si voua fetelor sa va faceti repede bine.

Am facut si eu o comanda de bluzite de la rodina si ma asteptam sa apara azi, de acu sapt viitoare. Nu ma plang de haine inca ca mi-am luat o pereche de blugi si bluzele mai grosute imi vin inca..

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

ma bag la somn...
mi-am pregatit echipamentul de gym ca maine prestez de la 11...chiar, nu mai merge nimeni la gimnastica prenatala?

ne reauzim maine dupa amiaza fetele!
noapte buna!

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Somn usor Roxx. As merge eu, dar nu stiu unde si nici cat ma costa.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Laura,vezi ca e in complexul Sir o sala numa pt fete.Au si gimnastica pt gravide.Costa cam 80 ron/12 sedinte ,nu mai tin minte exact.Sunt super fetele acolo.Google Isamar Lady si gasesti contact pe site.
As merge si eu,da nu ma lasa nea dr.

19+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Noapte buna si Somn usor burticilor. mai vb maine, eu ma bag in pat ca vad ca s-a linistit si bebe meu.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ma indrept si eu sper nani,s-a linistit si al meu.Ce-om face mai tarziu cu agitatii astia?Ne rup organele.Sper sa doarma asta seara,ca m-a omorat.
Pupici fetelor si vise frumoase.

19+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mamamia....cate un capitol pe zi ???
Fetelor nu pot tine pasul cu voi .....abia apuc sa va citesc.
Eu nu stiu ce sa ma fac ca numa pe partea dreapta sta, uneori parca zic ca e lipita acolo si asa stau cu griji pana pe 23 cand merg din nou la 4 D sa mai vada si restul , mai mi se pare ca nu vrea sa se dezlipeasca de nici o culoare.

Am inceput sa am si eu arsuri destul de des semn ca si maimutzica asta o sa aiba ceva plete. Pe Dienutza am tuns-o pana la un an de 3 ori.

cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput