Burtici cu buburuze de ian-feb2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

f tare ,,,misto , chiar au lucruri f dragute , am vazut si cateva camasi care mi.au placut si jachete, sa le porti sanatoasa

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

f tare ,,,misto , chiar au lucruri f dragute , am vazut si cateva camasi care mi.au placut si jachete, sa le porti sanatoasa

aditza23+

ms
da..sunt frumoase..si au si preturi accesibile fata de ce gasesti in Bucuresti

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Am gasit si pe site-ul asta cate ceva dragut si la preturi si mai Ok: prettymama.ro
Aditza ma bucur ca "ai revenit", dar imi pare rau ca ai atatea probleme. Bine ca e sanatos bb... dupa cum ai zis si tu

Irina ~ 23+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Simo... insanatosire grabnica si la tine! M-am bucurat tare cand am auzit de placenta... de vreo 2 zile urmaream sa vad ce ai facut la eco.

Irina ~ 23+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

ms Irina...
dupa atatea pastile sper ca maine sa fie mai bine

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

irina...ms frumos

simo ai avut prb cu placenta ? of doamne cat mai tb sa tragem ca sa aducem pe lume un bb si altele care nu si-l doresc nu au nici o tb

aditza23+

Mergi la inceput

Aditza..pana la 19 sapt am avut placenta foarte jos..acoperea partial colul...si nu ma gandeam ca mai sunt sanse sa se ridice.
dar s-a ridicat in 3 sapt...probabil cum am fost in concediu si am stat mai linistita...sau poate asa a fost sa fie.
ma ingrozea gandul de cezariana si numai la asta ma gandeam
acum suntem bine, e la 3 cm de col deja si zicea dr ca o sa mai urce...iar colul lung si inchis.

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

shinesce bine-mi pare ca esti okai grija cu raceala ,baga ceai mult,fructe multe...eu am ternminat azi perfuziile si sunt super ok
o sa ma infofolesc sa nu mai racesc
va pupacesc pe toate si noapte buna

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Seara buna, fetele!
Si eu pe aici o sec sa va spun de analize... Vestea buna este ca la ficat sunt bune, la urina bune(doar ca mi-a crescut PH-ul), glicemia mica (67). Vestea rea este ca hemoglobina e mica in continuare(9,7) si mi-au crescut leucocitele. Deci am luat degeaba tratament...fierul e bun (50).
Abia pe 20 ma duc la dr. pana atunci...imi iese par alb.

Apoi cu raceala e la fel...vestea buna este ca alte simptome nu au aparut. A ramas doar nasul care curge si putina jena in gat. In rest sunt bine. Starea generala e buna, nu ma doare nik in rest. Sper si ma rog sa raman doar cu atat, nu as vrea sa trec pe antibiotic, nu cred ca rezista stomacul meu...

felicitari fetelor care si-au vazut bebeii...ce frumos...Eu mai am de asteptat cam o luna..

Da, si azi am papat salata beuf cu maioneza normala si cozonac si sarmale...

Cam astea sunt noutatile...ma duc in pat si ne auzim maine.
Noapte buna!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna seara fetelor.eu am facut lapte cu gris si mananc un castronel.
monik-bt...poti sa te duci oricand vrei la doctorita cu rezultatele analizelor si nu trebuie programare si nici nu costa nimic.tu unde ti-ai facut analizele?le-ai platit sau cu trimitere de la medicul de familie?

17+ cu posibil Medeea

Mergi la inceput