Albinutze de Mai-Iunie(88)O asteptam pe MARIA!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ramona, si de voi imi era dor. Ma bucur ca inca mai alaptezi .
Philip, am reusit sa vad si eu pozele din Oklahoma azi, sunt foarte frumoase, si se vede ca cineva se pricepe la fotografie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

aoleu, si noi ce mai tragem cu maselele astea...
ganesha, ma bucur sa te recitesc, voi sunteti inca in maroc?
ioana, frumoasa vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cele mai recente poze cu burtica!
Pana sa va prezint fata cea mult asteptata, am zis sa vedeti cat de "mare" sunt, dar nu pentru mult timp!

Alina-Mirela 40+5Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

buna fetelor,
fac ce fac si tot dupa 12 noaptea ma culc, desi in fiecare dimineatza cand imi da Amir desteptarea imi propun sa ma culc seara imediat dupa ce-l cul, adica pe la 21.30-22.00 dar nu reusesc niciodata.
Ana... si Amir face la fel la fazele cu datul cu capul, cred ca pana la urma imi stramba nasul. Eu incerc sa-l mai temperez si-l cert de fiecare data si-l ating f incet cu palma pe frunte, faza la care incepe sa urle si tot mai da odata ca sa-mi are el cine are ultimul cuvant.
Carla...si mie mi-a fost dor de voi, doar ca nu prea am fost as la manageruit timpul pt net
Philip...ne-am intors in Romania, in Maroc probabil o sa ne intoarcem ca turisti cand o sa creasca Amir ca sa-i arat locurile unde a trait primul an din viata lui. Oricum ramane tara mea de suflet, doar mi-a daruit un fiuIn schimb pot sa spun ca e bine acasa si mai ales ca simt si eu ca exista bunici, chiar si odata la cateva saptamani, amundoua fiind in alt oras, dar tot e ceva.
Fug la culcare, poate pana dimineata apare si mezina stupului, adica Maria


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Alynta...esti tare,tare frumusica, devin nostalgica cand vad burtica, cand o fi trecut timpul...burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Pup fetele, am ajuns si noi acasa si e taaare bine! Maine de dimi mergem sa luam fata mica de la mama si apoi plecam dupa Rebecutza.

Despre Paris: un oras frumos, insa nu m-as mai duce si a doua oara sa il vizitez. Si nici nu m-as muta acolo. A fost interesant ca experienta singulara, nu stiu de ce, asta este impresia pe care mi-a lasat-o. Insa, repet, orasul este superb, cel putin zona turistica este impresionanta.
Insa, in afara de asta, foarte multa agitatie, forfota, haos, si extraordinar de scump. Adica a ajuns sa mancam junk food ca sa nu cheltuim cel putin 14 eur pe o portie de mancare la un restaurant. Cand am avut si antreu si desert ne-a dus masa la 75eur!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apoi am mers la o terasa si am cheltuit pe o bere si o apa 17Eur. Si noi dobitoci ca nu am verificat inainte. La Mc Donald's cel mai ieftin am mancat de 10 eur, mancare pe care la noi dam 5 eur. Deci foate scump.
Ca si oameni... nu stiu ce sa spun. Mi s-au parut destul de reci, sunt foooarte multi negri, marocani, indoeni, chinezi, etc. Mai ales negri. Cred ca populatia este jumate caucazieni si jumatate alte natii. Si tigani de=ai nostri printre ei.
La aeroport, atat la dus, cat si la intors, am avut masia de politie si masina de jandarmerie la poarta avionului. Acum, la intoarcere acasa, am avut in avion si cativa deportati cu escortele de rigoare. Intr-una din zile am trecut pe langa un autocar la usile caruia erau o multime de tigani, probabil urmau a fi dusi catre aeroport. A fost un moment neplacut pentru noi, trebuie sa recunosc. Si fetele oamenilor cand le spuneai ca esti roman...

Cam atat imi vine in minte acum. Ma bucur ca am ajuns acasa si ca ma pot bucura de spatiul apartamentului nostru, colo am fost cazati intr-o camera de cel mult 9 mp, mi se parea ca o sa cada peretii peste noi

Va pup si noapte buna.

Si HAI MARIA!!!!!!!!!!!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 15+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ganesha, asa aveam si eu senzatia ca te-ai intors in ro, dar spuenai ceva de reintors la munca si ca ar fi numai cateva luni si de aici am tras concluzia ca poate in cateva luni va intoarceti in ro, plus ca stiam ca ai lucrat in maroc si credeac ca vb de sefa de acolo. inteleg ca va e bine in romania, ma bucur pt voi.
alynta, aolica ce se mai intinde fetita ta pe acolo
carla, imi esti datoare cu un link cu poze eu nu fb-uiesc
ioana, m-ai cam dezumflat cu parisul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

ANDREEA, pai de ce? Ca e frumos de vazut o data. Chiar am vazut lucruri superbe. Am mers eu mai departe cu parerile, dar partea turistica... Si am intalnit oameni iremediabil indragostiti de paris, care ar merge acolo si de 2 ori pe luna, daca ar putea. Asa ca... depinde de fiecare.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 15+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna seara intregului stup,

Andreea este de vina ca am stat pana la ora asta, ma chinui de cateva zile sa ii vad pozele si in seara asta am vizionat vreo doua ore la poze, sunt superbeeeeeeeeeeeeee, nu am cuvinte sa exprim cat de mult mi-au placut, intr-un fel virtual parca eram si eu acolo, sunteti o familie minunata si Andreea ai niste copii superbiiiiiiiiii.
Ioana ma bucur ca analiza a fost gresita si ca totul este ok, clinica respectiva de tot r-----l, bun venit pe meleagurile autohtone, am vazut pozele cu Parisul, bineinteles ca ce era mai frumos in pozele acelea erati voi doi .
Alynta nu trebuie sa iti mai spun ca si eu sunt una dintre cele care verifica ziua forumul sa vada daca e vreo veste despre Mariuca.Vazut si pozlele voastre niste poznasi baietii tai vorba uneia dintre fete e haios rau martianul, cat despre burtica ta pe care am vazut-o nu mai dureaza mult si nu o sa mai fie si o sa iti tii fetita in brate.Pupici, multe putere si o nastere cat se poate de usoara.
Ganesha bun revenit, vrem sa vedem poze cu nazdravanul.
Cosminica vazut si pozele voastre, o frumusete de fetita, noi din pacate tot nu am reusit sa plecam pe nicaieri.
Picky felicitari pentru sarcina, va pup pe amandoua.
Ana bun venit si tie din concediu, cu intarziere speram sa ne accepti scuzele, iti doresc si eu sa ai perte de al doilea bebic cat mai curand, astept pozici.
Andata multumesc pentru urari, la fel iti urez si tie desi cu intarzieri.

Azi am fost o harnicuta cat a dormit fimiu dupa amiza vreo 3 ore am facut ciorbita cu legume si pipote, chiftelute si dovlecei umpluti cu carnita de mazat, am gasit niste dovlecei micuti si rotunzi in piata si nu am rezistat.
Darius e bine ia trecut bronsolita imediat cum am terminat tratamentul, i-au mai iesit doi dintisori si 3 maselute in total avem 8 dintisori si 3 maselute.
Am fost 2 zile la Dana pentru ca tati a plecat iar la peste si a venit iar fara peste, pentru ca el nu se face de ras sa vina acasa cu pesti dinaia mai micuti, nu ca mi-ar pasa mie prea mult pentru ca eu nu mananc dinaia.
Ce sa va mai zic eram fericita ca s-ar putea sa fiu matusica de baietel si Danuta a avut parte de niste scurgeri astazi din pacate, a fost la control si i-a spus ca are placenta dezlipita, au vrut sa o opreasca in spital ca nu cumva acasa sa nu stea in pat dar a ramas mama la ea pentru cateva zile si asa ca o sa stea numai in pat si o sa fie bine sunt mai mult ca sigura chiar de-ar fi sa ma cantonez eu la ea cu catel si purcel .
Cris distractie placuta la nunta, am fost si noi sambata trecuta la nunta varului nostru.
Ramona pupam fata si ii uram cu intarziere La multi ani!
Stiu sigur ca am uitat sa mai nominalizez pe cineva pentru ca am scris doar din amintiri.
Va pupam pe toate si va uram somn usor si buna dimineata celor ce citesc dimineata.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ana si voi sunteti la fel de minunati, nu am nici o indoiala. deci e baietel?? multa sanatate danei si pupici voua.

Mergi la inceput