Albinutze de Mai-Iunie(88)O asteptam pe MARIA!!!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Beca ma bucur ca va fi baietel! Imi vei intelege mai bine fericirea de a fi a-3-a oara mamica!
Cris, Alic, Ana-Micu si toate fetele care s-au mobilizat va multumesc ca vati interesat pentru vaccin! Cu ajutorul lui Dd l-am gasit si facut in timp util!
Multumesc la toate ca sunteti niste dragute si ati fost pas cu pas alaturi de mine!

Am nascut foarte usor si miraculos as putea zice! Pe 14 era ziua de inducere! M-am pregatit cu inima stransa.... Se punea in discutie cezariana datorita colului nepregatit si greutatii fetitei! Noaptea de 13 spre 14 am avut contractii suportabile! In pat am stat! La 6.30 le-am simtit ritmice si dureau- tot suportabil dar mai "Ascutite"! Am rugat sotul sa ma duca la spital mai repede cu o ora ca se ingrosa gluma! La spital am ramas singura, al meu ducandu-l pe cel mare la gradi si el apoi la munca! La 8.30 ma vede dr pe masa: dilatatie 3 si era deja "cu cantec"! Sala de nastere, contractii mai dese si mai urate! Mi se face clisma, sunt "anuntata" ca pe la 11 nasc! Intre doua contractii sun sotul si-l informez! "Cum 11 noaptea?!" rasuna vocea din telefon! "Nu, 11 ziua; inchid..vine contractia". Imi vine sa imping la urmatoarele contractii... Vine dr, mi se rupe apa pe masa- de catre ea si apoi....."impinge"! "Cum?! Asa repede?! Asa usor?!" Imping si din 3 miscari iese rozalia! Ma uit ca la o minune! E a mea?! Am avut o mica fisura! Am plecat la pat pe picioarele mele! am stat din prima pe fund, am mancat imediat dupa nastere! intr-o ora am anuntat familionul si prietenii si eram fresh! A fost ceva unic si sincer nu credeam ca e posibil sa nasti asa!
Va mai povestesc capitolul 2 :spitalizarea, in alta pauza!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Maria

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Alina, frumos ce ai povestit dar eu am o urgenta mare NU POT SA VAD POZELE, imi da eroare. Fie-ti mila de batranetile mele si mai pune odata link-ul

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

M-am linistit, am vazut minunea mica. Tare frumoasa e, o adevarata printesica. Daca nu as fi stiut ca abia ai nascut, as fi zis ca are cel putin 6-8 saptamani botosica rozalie.
Sa va traiasca, sa va bucurati de ea, sa fie cuminte si papacioasa si mai tarziu fericita, iubita, sanatoasa si norocoasa.
Refacere rapida si pupici dulci tuturor puiutilor tai scumpi.
Ce au zis baietii cand au vazut-o?

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Am refacut linck-ul!
David tocmai a vazut-o! Deocamdata nu a zis nimic! A fost doar incantat de cadoul de la surioara(am luat cate unul pt fiecare)! Fata doarme. Sa vedem cand e in miscare ce va zice de ea!
Multumesc! Revenim cand mai putem....

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

alynta am vazut pozele care m-au emotionat. Maria e o scumpica si-o dulcica.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna fetelor!!!!

Alynta eu iti scriu abea acum...am vrut sa fi acasa cand felicit! Cand ti-am citit postarile...am inceput sa plang.Ma bucur enorm de mult pentru voi,ca familie! Felicitari!!! Esti o femeie foarte puternica si cu credinta ta in Dumnezeu,ai sa treci in continuare peste toate hopurile vietii! Sa va traisca fetita,sa fie sanatoasa,norocoasa si sa stie sa ia de la viata numai ce estebine si frumos!!! Acum aveti o printesa...o printesa protejata de doi printi (inca nu chiar...dar in timp...cu siguranta va deveni si "bibeloul "lor...asa o vor pazi)

Beca...sunt atat de bucuroasa ca vad acolo un carucior albastru...ca nu iti pot explica...mai ales ca am avut un feeling gresit...eu ma asteptam sa zici ca-i fetita!!! Felicitrai si iti doresc o sarcina mai usoara...macar de acum in colo!!!

Va pup pe toate si va spun...poate n ma credeti(mai ales ca va scriu asa rar),....dar nu credeam ca ma poate afecta un necaz sau ca pot plange de bucurie pentru niste oameni dela sute sau mii de km departare fara sa-i cunosc....pt niste straini....dar uite ca viata imi demonstreaza ca nu trebuie sa am idei din astea fixe....Si nu aruncati cu rosii...stiu ca dupa atata timp nu mai suntem "straine"in adevaratul sens al cuvantului...dar ati inteles voi ce am vrut sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Alina, bine ati venit acasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si ma bucur ca ai avut o nastere atat de usoara, v-a ajutat Dumnezeu sa scapati de cezariana! Este scumpa foc Maria si grasunicaaaa, pare de o lunisoara!

Am fost si noi la eco, a ramas tot baietel s trebuie sa revenim la o eco de cord peste 3 saptamani, pt ca a vazut un defect septal intraventricular si trebuie aprofundata treaba, insa la o varsta mai mare a sarcinii. In rest, nu se vad semne ecografice de sindrom down (numai acest defect, care ar fi concludent doar in combinatie cu defect de sept atrial).

Acum plecam de la birou, mergem la cumparaturi si apoi acasa. Va pup!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 16+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

bebe beca felicitari pt caruciorul abastru. Ma bucur mult pt voi. familia reusita e cea cu trei copii (asa am invatat eu la pedagogie-psihologie.
nu cred ca e vorba despre mine, noi am venit din vacanta de aproape 3 saptamani,si am povestit la timpul respectiv

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

BUNA SEARA TUTUROR!
ALYNTA bine ai revenit acasa,ce grasunica ai tu acolo,tare frumusica si grasunica.Sa va traiasca,sa fie sanatoasa si sa aveti parte numai de momente fericite petrecute impreuna.
CRIS
BECA felicitari pt.
multi -ici la toata lumea.

Mergi la inceput