Albinutze de Mai-Iunie(88)O asteptam pe MARIA!!!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc frumos de vizionare si urari(scuze ca nu raspund nominal)! Ne minunam de ea si o "descoperim"!
David a cerut sa o ia in brate si a pupat-o! E mare veselie la noi in casa de cand am ajuns! Suntem toti 5! A plecat mama! E frumos! Putin sunt obosita dar emotiile si fericirea sunt coplesitoare!
Beca va fi bine inimioara lui bebe! Nadejde! Ai trecut prin "hopuri" mai grele, trece si asta! Cred ca sunteti foarte fericiti!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Ioana, felicitari pentru baietel. Eu am un frate si o sora si cred ca familiile cu 3 copii sunt echilibrate, mai ales cele cu copii de diferite sexe. Tu si Alina va incadrati la “familia perfecta” in opinia mea. Daca as avea garantia ca al treilea copil e fata as incepe proiectul bebe 3 azi.

Alina am vazut printesica dolofana. E asa dulcica. Chiar ca arata de 6-8 saptamani. Sa va traiasca si sa faca echipa buna cu fratiorii mai mari.

Cris, mama ce a zis-o Miru. Eduard repeta ca un papagal, deja zice mama matii cand se enerveaza si mai zice “doane, doane” ca a mai auzit-o pe mama.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ciao fetele!!! astazi dimineata ne-am intors din sharm el sheik unde a fo SUPERB!! un concediu de vis am recuperat deja TOT..deci

BINE AI VENIT MARIA

IOANA FELICITARI PT BEBE BEIETEL ps.: eu nu am decalotat nimic la copchil..sa decalotat singur..

sper sa gasesc timp in weekend sa pun poze! pupici

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

ALYNTA...bine ati revenit acasa.Asa frumos povestesti ca imi dai idei .Am vazut o printesica dolofanica,greu sa spun cu cine seamana,un Matei incantat si niste parinti fericiti.Felicitari!

CRIS...mama,da' ti-a zis-o Miruna.Poze de la nunta?
LAURA...bine ati revenit si ma bucur ca a fost un concediu reusit.Asteptam poze!

IOANA...sigur va fi bn bebe!ce zice Rebeca?

Meniu ieri:
10-para cu banana si biscuiti
13-ciorba de pui a la grec
16-iaurt
20-cereale
Meniu azi:
10-cereale cheerios cu lapte
13-supa de taitei si carnita din tocanita
16-orez cu lapte
20-mamaliguta cu almette si ou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

oOAUU,supernastere!
Felicitari Alina , Felicitari Maria!

Beca, relaxeaza-te, va fi bine

Si pe mine ma linistea cineva spunandu-mi ca cele mai echilibrate familii sunt cele cu trei copii cand i-am zis ca ar trebui sa cumpar un test de sarcina....tot aman momentul sperand ca totusi nu e cazul.
Mi-ar fi placut, dar acum chiar nu-i momentul...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata

bun venit acasa Alina!!!!!!refacere usoara,si colicii sa va ocolesca

otilia daaaaaa,ne-a lasat masca cu ce poate
alynta daca putem sa te ajutam,cu cea mai mare placeresuper pozele chiar sunteti o familie frumoasa,mai ales acum cand a venit si printesa
ioana sper ca nu e nimica grav
oana daaaaa,si culmea e ca nici nu ma asteptam sa lege 2 cuvinte,ci inca ne limitam la chestii mai simpliste
miruta pai asteptam toata nunta poze,dar sa apara si tinerii casatoriti din luna de miere ca sa ni le si dea

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata!
hai sa va dau eu cafeaua azi, s-o mai inlocuiesc pe Cris la serviciul asta

Cris, si eu il tot trag de maneca pe-al meu sot cu vocabularul, desi nu folosim noi cine stei ce cuvinte, dar astia mici baga la cap tocmai ce n-ar trebui

Ioana, si la noi au fost dubii in rpivinta inimioarei la eco de 12 sapt, dar s-a dovedit ca fatul era prea mic si de aceea nu se vedea prea detaliat la ecograf; am reluat ecografia cateva saptamani mai tarziu si a fost in regula; fii optimista pentru bebe!

Alynta, cum a fost prima dimineata in 5?

Dici, daca o sa fie 2 liniute sa nu fii suparata! se randuiesc toate de la sine

Miruta, foarte draguta tunsoare!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Hello!
DICI...sa inteleg ca ne putem astepta la vesti si de la voi?sa dea Dumnezeu sa fie cum va doriti .

ALIC...multumim!doar i l-am egalizat ca era crescut cam aiurea ,taica-su a zis ca nici nu se vede ca e tunsa.

Meniu :
10- cereale cinnie minnis cu lapte
13-ciorbita de pui si desert prajitura cu gem de capsuni
16-fructe cu biscuiti
20- habar nu am,cred ca ii bag la cuptor o pulpita cu dovlecel

Eu s-ar putea sa imi iau cateva ore la particular ,ar insemna sa lucrez de la 9 la 12-13 zilnic.Sa vedem ce vb marti cu directoarea.Antonia ar ramane cu bunica ,desi am inima cat un purice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Alynta, bine ati venit acasa Am vazut toate pozele, m-au emotionat, mai ales alea cu bunica mandra tare si cu puzzle-ul Maria. Maria e o scumpica dolofana

Ioana, felicitari pentru baietel Tre' sa fie totul bine

Dici, asteptam vesti

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici

dau si virginia slim

Ieri am fost la piata si era o aglomeratie in oras,de ziceai ca s-a spart conductasi multa populatie cu flori..e iar vreo chestie in calendarul popicesc????Si azi mergem la sora-mea ca da party(2 strazi mai sus de mine),si am zis sa trecem sa-i halim mancarea si tortul si apoi venim acasa la facut pizza si baclavale

laurao baga repede poze si impresii din concediu ce face strumful?
dici ceva acolo???
alic multam pentru ajutor caficesc
miruta sunt sigura ca anto e pe maini bune

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput