Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (310)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

La multi ani, cu sanatate tuturor sarbatoritilor de astazi:

Luca de maria2004
Andrei de iriss_04 - unde esti, mami?
Ilinca Anastasia de tigresa
Alexandru de bilitza2007

Sa va traiasca, sa fiti cu totii sanatosi!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

si de la noi pentru toti sarbatoritii zilei de azi, Luca de Maria2004, Andrei de Iriss_04, Ilinca Anastasia de Tigresa si Alexandru de Bilitza2007 si, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, pentru sarbatoritii zilei de ieri, Alexia Maria de Andy.p, Alexandra de Symonne si Karla-Luiza de Joklk!!!

Lumi incearca sa vorbesti cu ei sa-ti restructureze eventual postul pentru a putea sa te dea in somaj... daca nu gasesti tu sa pleci in alta parte prin demisie...

Ange sustin ideile Adei cu privire la problema cu gradi. Daca poti cat de cat incearca, daca nu mai poti si tot nu ai job o retragi si gata.

Azi am dus Sorina la cresa super vesela, chiar s-a si trezit ok, dar cand a intrat in sala, plangeau cei 4 copii care erau acolo si a inceput si ea sa planga instantaneu...

toata bobocimea

Blog de incepator

Poze!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele...am adus acasa una buc. copil foarte obosit...fuseram la ferma animalelor, ce sa mai zic a fost atat de extaziata sa dea de mancare la caprite si iepurasi sa vada caii si magarii sa jucat foarte mult....si cand am ajuns acasa nici mancare nu ia mai trebuit ...direct somn

ange super gradi despre care vb., unde anume este?? suna foarte bine...si parerea mea este ca ar trebui sa incerci totusi, cu atat mai mult cu cat ai zis ca primec si mai devreme de 3 ani...muuult succes

preety si in cazul asta, ce sa intamplat, nu a mai vrut sa stea???...ooofff saracutza

nerantula tot asa sunte-ti?? sper sa treaca cat mai repede sa nu te mai stresezi atat si tu si Gruia...muulta sanatate

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de azi Luca de maria2004 Andrei de iriss_04 Ilinca Anastasia de tigresa Alexandru de bilitza2007 si din partea noastra!!!

Multumim tuturor de aprecieri.
Si da aveti dreptate Deiu e maricel e inalt dar nu e gras in poze pare mai plinut dar mie acum mi se pare chiar slab ca s-a mai inaltat.Oricum stagneaza undeva la 15,8 kg de vreo 2-3 luni iar in inaltime a mai crescut sigur.
Multa lume imi zicea si pe la mare si la salina cand ma intreba cat are si eu ziceam ca face 2 ani ei ziceau 3 nu?ati gresit are 2 si face 3?si eu ziceam nu are 1 an si 11 luni va implini 2.
Pio ca ma intrebai avea acum 2 luni 94 cm acum cred ca are vreo 96 atat i-a iesit lu taica su la masuratoare zilele trecute.O sa il masor si eu mai sigur si va zic dar cred ca pe acolo bate.
Chiar sunt curioasa ceilalti bobocei cam ce inaltime au??
Nerantula multumim.Multa sanatate.Si mie mi-e dor de timpurile alea dovada e si poza de la albumu cu tortu lui Deiu avea acolo 2 luni si am pus-o si pe desktop la laptop sa il vad mai des ca tare imi e dor de el asa mic si mirosind a laptic.Multa sanaatate va dorim.Pana la urma pe ce mergeti biseptol sau augmentin?
Lumi multumimLa delfinariu spectacolul efectiv a durat cam 20 de minute Deiu a fost super cuminte a fost fascinat de-a dreptu de delfini a meritat toti bani pt atata fericire cata am vazut pe chipul lui.
Mamidestefan multumim.Am fost si la zoo da si cu ocazia asta vreau sa va recomand tuturor daca ajungeti prin zona sa vizitati gradina zoologica de la TG Mures.Merita!!Va uram si voua petrecere frumoasa ca stiu ca urmeaza.
Ange si eu zic ca daca vrei poti sa incerci la gradi daca tu simti ca e ok pt ea.Eu sunt pro gradi dupa 3 ani dar in acelasi timp zic ca fiecare mama simte mai bine ce e mai bun pt puiul ei.Bafta in orice decizie vei lua important e sa ii fie Crinei bine.Eu asa gandesc mereu si acum sunt incantata ca lui Deiu ii e bine si plecarea mea zi de zi la serviciu nu a fost o trauma pt el din contra.
Dupa 3 ani vom incerca si gradinita dar deocamadat anul asta e cea mai buna solutie pt noi.
Preety asa se intampla la cresa de multe plang pt ca plang ceilalti va fi bine stai linistita.

In alta ordine de idei azi am venit super obosita am avut pana la 14 multe ore una dupa alta cate 30 in clase greu de vb atatea ore peste zumzaiala lor.Azi cand am plecat Deiu dormea ca de obicei el se trezeste pe la 9 dar a fost ok nu a plans cand s-a trezit ba i-a spus el bonei mami ici=mami servici uti gugu=aduce banuti sa-si cumpere gogoasa.
Si ca sa fie si mai fain de maine dimineata raman singura cu el sotu pleaca pana weekendu viitor la firma in Germania.O sa imi fie greu tare singura singurica cu el si cu serviciu pe cap si mai am si sedinte vineri si sambata noroc cu bona ca vrea sa stea cu el vineri 9 ore si sambata vreo 6.

Dorim multa sanatate boboceilor bolnaviori!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Multumim tuturor mamicilor pentru urari si pentru faptul ca nu ne-ati uitat.
Pupam cu mult drag toti boboceii si mamicile lor

Mergi la inceput

dya exact acelasi lucru mi sa intamplat si de fapt mi se intampla in continuare , cand ma intreaba cati ani are eu zic ca va face 2 raman socati, "domne ce inalta e"!....are 90 de cm. alaltaieri masurata si 12.800kg....si mie mi se pare cateodata ca este cam inaltuta ptr. varsta ei, dar na.. ce sa-i fac

Mergi la inceput

AAaaaa....am uitat si eu sa urez LUCA, ANDREI,ILINCA ANASTASIA SI ALEXANDRU

Sa creste-ti mari, frumosi si sanatosi si sa ave-ti parte de tot ce este mai frumos pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sarbatoritilor nostri de azi

Multumesc de pareri, chiar vreau sa incerc cu ea, dar nu pot acum, abia in 2luni as putea, totul tine de capitolul bani

Preety offf mititica

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Anamona , ma bucur ca ai mai dat pe aici. Sinupretul l-am folosit o data acum vreo 2 luni, cand tusea Mihai. Mi s-a parut ok pt ca fluidizeaza secretiile si prin urmare nu a mai tusit. Cred ca este mai ok decat siropelele care opresc secretiile.

Dya, ce baiat mare ai! Mihai are vreo 93 cm, si sigur peste 14 kg, ca s-a rounjit de cand ia FE. Din poze al meu e sigur cu un kg mai putin ca al tau.

Preety, nu mai stiu daca ti am zis, dar ma bucur ca ii merge bine gogosarului.

Ange, unde ai gasit gradinita? Ca stai pe langa mine cred. Poate chiar ne vedem intr-un we.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Didididi multumesc!

Ref faza cu cresa sunt convinsa ca a plans exclusiv din cauza ca plangeau ceilalti si nu din alt motiv. Mi-au zis oricum ca e linistita, se joaca, se uita la televizor, azi i-au scos si afara si cica s-a umplut de nisip din "cap pana-n picioare"... singura problema e ca nu are rabdare sa manance si ca se cam chinuie femeile alea s-o tina pe loc (la masuta adica)...
Eu ma gandesc ca asta nu e problema... n-au vazut inca ritualul de somn...

Blog de incepator

Poze!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput