Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (310)
Raspunsuri - Pagina 18
angelynna82 spune:
Ada
asa ma gandeam si eu. Programul il au de la 08.00-16.45, aici e mai nasol sa zic asa, caci sa plec de la servici la 16.00 inca nu am gasit
ufff, sunt intr-o luntre si intr-o punte![]()
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Ada asa ma gandeam si eu. Programul il au de la 08.00-16.45, aici e mai nasol sa zic asa, caci sa plec de la servici la 16.00 inca nu am gasit![]() ufff, sunt intr-o luntre si intr-o punte de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica |
Ange, din experienta mea, oricum trebuie sa ai o solutie de rezerva pentru zilele cand tu ai fi la munca si gradinita in vacanta sau inchisa din orice motive, sau fata racita si sa n-o poti duce.
Acea solutie trebuie activata zilnic la ora 5 si in zilele fara gradi, toata ziua...
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui dyanira Am pus un link cu cateva poze din vacanta: http://picasaweb.google.ro/102339502977793183469/PozeVacanta2010?authkey=Gv1sRgCJ-mm8am-Jq7uQE# Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
wow ce plimbareti ati fost..si la mare..si la zoo ..si la salina!
bravo voua

am pe Deiu cu tortulez-ursulet si pe mami a lui mindra sa aiba asa voinicel!
Nerantula spune:
Eu cu ale mele ...
Ma speria inca faptul ca face extrem de des kk, in cat timp ar trebui sa vad o ameliorare? Cam la o ora, maxim doua, mai face o data, se chinuie mult mititelu, cred ca are niste crampe teribile (daca face in somn toceste cearsaful sub el pana se elibereaza
Nu mai e atat de moale, probabil de la Hidrasec, pe care reusesc sa i-l dau in priza de nurofen, insa tot mult mucus si destul sange
.. deci cand sa ma astept sa le rareasca, stiti?
Febra nu mai face intre 2 prize de nurofen (pe cea de noapte am si sarit-o, ca era destul de rece, prea rece, mi s-a parut, la un moment dat. Saruri de rehidratare e aproape imposibil sa-i servesc, sunt oribile, i-am strecurat cu seringa vreo 25ml (din 250ml in care dizolvasem un plic). Bioticsul a mers binisor in putina apa sau in borcanelul Nestle care l-a acceptat (jumatate).
E aproape rana vie la fundic si inghinal, abia reusesc sa-l sterg 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 4 saptamani !! 
Nerantula spune:
Anamona, Pivalone am folosit eu la Gruia, uneori cu efect, alteori fara, tot aspiratul foarte bine si apa de mare zic ca au facut diferenta, homeopate i-am dat, insa nu m-am tinut de ele, asa ca nu pot spune cat de eficiente au fost ...
Dya, l-am vazut si eu pe Andrei la ore dinastea de relaxare, ce vesel si plin de energie pare si baietel de-a binelea
, chiar ca pare mai marisor, si bine crescut!
Uof, cand au trecut 2 ani?? Acum trec prin focurile nasterii fetelor de la odiseea Cezarei si asa imi e de dor de cum eram si noi acum 2 ani!
Ange, bafta sa reusesti sa gasesti si sa impaci si cresa, si jobul, desi ma gandesc ca e foarte greu, in fiecare varianta sunt multe neajunsuri ..
Ada, te inteleg acum perfect cu inima rupta si starea de zombie cand ti-s copiii bolnavi, eu simt ca nu se mai termina necazul asta de enterocolita, m-am saturat de pliculete si seringute si servetele si pacaleli pentru fiecare gura de ceva ... si mi se pare ca se vindeca atat de greu, spre deloc, sunt momente in care ma apuca deznadejdea desi, practic, parca nu a inceput asa de demult .. imi vreau copilul sanatos inapoi
Doamne ajuta sa nu mai sufere bococeii nostri de nici o boala!
Cezara
AMR 4 saptamani !! 
angelynna82 spune:
Neatza,
haideti la
, Crina mea a dat trezirea pe la 5 cred...
Ada, tocmai aici e problema, cineva-ul acela ar fi socrul/soacra, asa ca trebuie sa vorbesc si cu ei...sper sa fie dispusi
si sanatate
Anamona si noi am incercat pivalone atunci cand inca nu foloseam homeopatele. ii puneam in nas apoi aspirat insa mari efecte nu am vazut 
Nerantula offf, mititelul, multa sanatate si putere pt tine. La Crina s-au vazut efectele hidrasecului in aceiasi zi insa ea nu a avut enterocolita sau vreo bacterie.
de
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Anamona si noi am incercat pivalone atunci cand inca nu foloseam homeopatele. ii puneam in nas apoi aspirat insa mari efecte nu am vazut ![]() Nerantula offf, mititelul, multa sanatate si putere pt tine. La Crina s-au vazut efectele hidrasecului in aceiasi zi insa ea nu a avut enterocolita sau vreo bacterie. |

Pai intai trebuie aspirat si apoi pus ...
CezaraAMR 4 saptamani !!
angelynna82 spune:
Nerantula ai dreptate, am gresit eu in exprimare
ultima oara am folosit pt muci zyrtec, nu ii mai curgea nasul deloc
de
anca81 spune:
'neata si
pentru toata lumea.
Multumesc tuturor pentru sfaturi, Carla e mai bine, ieri peste zi a fost chiar OK, aseara insa iarasi si-a amintit si s-a crispat. Am pus-o in pat la nani si n-a scos un sunet 

. Am scos player-ul de acolo sa nu-l mai vada, mi-a venit aseara sa-l arunc pe geam.
Nerantula, sanatate multa, da-l la fundic cu Reviken pentru rani.
Carla &
mami
luminita2008 spune:
neatza,
kllemi, ai PM!
laura
dya, ff faine pozele!!!
de cand le asteptam!
cum s-a comportat Deiu la delfinariu? a stat cuminte? cat a durat spectacolul?
anamona, multumesc, pe 20 sept ma intorc la serviciu.
ange
, si eu zic ca Ada: daca aveti bani, incearca. succes oricum!
nerantula, imi pare tare rau de voi... ati inceput tratamentul? augmentin/biseptol? eu zic ca in 24 de ore ar trebui sa se vada o amelioarare, fie ea si usoara. insa trebuie cumva sa-l convingi sa pape ceva, sa-i poti da si Bioticsul... sanatate multa, ma gandesc la voi!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"