Ce credeti despre Vantu?
Ce credeti despre arestarea lui Vantu? Mai sunt ceva sperante ca justitia se trezeste in Romania sau e doar un circ ieftin?
Raspunsuri
emilia.m spune:
In sfarsit e unde ar fi trebuit sa fie de mult, if you ask me. Dar nu cred sa ramana multa vreme acolo.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
My_Lady0091 spune:
ACCELERATUL
Peste fagi cu varfuri sure
A cazut amurgul rece.
Inserarea muta trece
Furisata prin padure.
Spre apus abia s-arata
Printre crengi, intunecata,
O vapaie de rubin...
Din frunzisurile grele
De-nnoptare, tot mai vin
Glasuri mici de pasarele...
Reci si palide-n senin
Se ivesc deasupra stele.
*
Si deodata, dintre dealuri
Se desprinde larg un zvon
Departat si monoton,
Ca un murmur lung de ape
Revarsate peste maluri...
Creste-n lunca, mai aproape,
Umple vaile vecine
De rasunet mare...
Vine!...
Fulger negru... trasnet lung
Dus pe aripi de furtuna,
Zguduind pamantul tuna,
Zarile de-abia-i ajung...
Parca zboara,
Parca-noata.
Scuipa foc, inghite drum,
Si-ntr-un valvartej de fum
Taie-n lung padurea toata...
A trecut...
Dinspre campie,
Vuiet greu de fierarie
Se destrama in tacere...
Scade-n departare...
Piere...
*
Iar in urma-i, din tufisuri,
De prin tainice-ascunzisuri,
Se ivesc pe jumatate
Pasarele ciufulite,
Alarmate
Si-ngrozite:
Cine-i?... Ce-i?... Ce-a fost pe-aici?...
Ciripesc cu glasuri mici
Cinteze si pitulici.
Doar un pui de pitigoi,
Intr-un varf de fag pitic,
Sta cu penele vulvoi
Si facand pe suparatul:
Ce sa fie? Nu-i nimic.
A trecut Acceleratul...
Autor: George Toparceanu
got it?daca tot iti plac subiectele de senzatie
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
a..si inca ceva..ai vazut ca toate arestarile au loc cand pe la guvernare se pegatesc/au loc diferite chestii importante pentru omenire???
"captatio benevolentia"....e un procedeu agreeat de mai marii tari!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
loryi1974 spune:
Nu stiu daca trebuie sa vorbim neaparat despre justitia romana si despre circ la acest subiect,cert este ca SOV nu este altceva decat un infractor care a mai facut ,nu-i asa,puscarie pe motive de delapidare si furt si inainte de 1989.Din pacate,din motive procedurale,probabil procesul va dura enorm de mult,precum cel al lui Nastase.
Am gasit faimoasele rapoarte Armaghedon ,lectura despre SOV este foarte interesanta:
http://www.progression.net/~prma4727/rmol/a1235.htm
Este pe undeva si o lista cu beneficiarii de frunte ai FNI
Sigur exista un razboi in adancime de care noi,ca simpli cetateni,nu avem cunostinte ,dar SOV chiar merita sa stea ani lungi la inchisoare.Prezumtie de nevinovatie in acest caz ,hai sa fim seriosi.
loryi1974 spune:
Culmea,chiar de pe Realitatea:
http://www.realitatea.net/rechizitoriul-lui-sov_743453.html
loryi1974 spune:
Si o ultima remarca ,nu stiu cum se desfasoara programul artistic pe RTV ,cert este ca pe net,prin ziare,reactiile oamenilor politice vis-a-vis de aceasta arestare sunt destul de anemice.
elaga spune:
M-as mira foarte tare sa pateasca Vantu ceva. Doar traim in Romania. Se face mare caz acum, dupa care liniste si el scapa cu o pedeapsa derizorie. Nici nu mai deschid televizorul. Sunt dezgustata de tot circul asta.
marius spune:
Sincer as avea satisfactie daca ar ajunge in justitie nu cu un dosar ci cu tunurile date in timp si sa fie acuzat si sa plateasca conform legilor. Doar atat.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
mathilda spune:
pai eu pe surse, asa cum zic acum ziaristii, am auzit ca vantu si basescu sunt buni prieteni, omul de legatura fiind elena udrea.
o sa stea putin in puscarie, o sa iasa asa cum a iesit si diaconescu si patriciu si ala cu ikea, popoviciu , si primarul craiovei , al maracineniului etc. e doar un pic bla bla dar nimic bum bum.
loryi1974 spune:
Eu am auzit ceva si mai tare:ca Basescu e prieten bun si cu Voiculescu,faptul ca il toaca de 10 ani,acum cu accente dramatice din cauza de criza,este doar praf in ochii publicului.Oamenii destepti stiu sa vada asta.
Si o sinteza a programului artistic(cred ca a fost unul cu adevarat special)dedicat unui infractor care a distrus multi concetateni creduli si a falimentat multe societati in dauna statului roman;
http://www.gandul.info/puterea-gandului/toti-golanasii-mici-ai-lui-vantu-7180976