Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (404)
Raspunsuri - Pagina 21
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
![]() Cateva poze de ieri! http://family.webshots.com/photo/2681999610061996643mwlDWh Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Am vazut un boboc curajos si o mamica tinara si frumoasa. Educatoarea licuricilor are o figura care inspira incredere.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Sau la noi... De cand a inceput gradi il iau pe Andrei cu kk uscat la fundulet, mititelul imi spune ca se sterge singurel, desi am cotizat corespunzator la toate ingrijitoarele.Sau ieri cand l-am gasit pe baiat ud pe tot pieptul, desi avea la dulapior inca un rand de haine. Luata la intrebari, educatoarea mi-a spus ca l-a schimbat ea la pranz cu bluza de pijama, dar cand s-a trezit din somn i-a dat tot bluza uda , dupa socoteala mea a sta pe putin 2 ore asa.Daca dai "darul" esti pusa la zid, ca-i inveti cu narav, daca nu-l dai e mai rau, ca esti luata la ochi. In concluzie, preferi sa cotizezi, in ideea ca vor fi mai atente cu micutul tau. Sa vedem ce surprize ne mai rezerva ziua de astazi. ![]() Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREIcum creste Alexuta cat de mare este Andu BAZAR DC |
Offff, eu zic sa nu dai nimic pentru ca ele fac tot ce pot sau ce vor.
Numai zile frumoase!
mamica Dariei
si a lui David
Happiness_4_us spune:
Teo, faza cu funduletul rosu am patit-o si noi. M-am enervat si revoltat in prima faza, pe urma am cerut explicatii la gradi, dar pentru ca plusurile erau mai multe, ma refer ca Hulda chiar are grija de Andrei si e atenta la orice necesitate de-a lui, am incercat sa ma abtin, sa nu mai sar imediat de fund in sus, si sa inteleg ca se poate intampla asta, sunt si accidente. M-a durut si am si plans chiar, nu mai zic ca aveam in fatza ochilor numai funduletzul lui rosu, pe care il albisem eu de Weleda.
Greu cu puii mici.
Va
pe amandoi!
Sper ca esti mai bine sufleteste!
Mamica fluturasului Andrei si
17+
Happiness_4_us spune:
Ma bag sa fac capitol nou, asta ca tot mai am 15 min pana ma duc sa iau fluturashul!![]()
Mamica fluturasului Andrei si
17+
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Am citind despre trairile gradinarilor /gradinareselor. Offf. Tare greu este cand intervine o schimbare majora in viata lor, ca ei sigur asta simt. Ca sa nu mai zic de noi mamicile, care am da orice numai sa ne transformam intr-o musca si sa putem vedea ce face acolo.Andrei, asa cum am mai zis se duce resemnat. De cateva zile a inceput sa-mi dea cate un pupic inainte sa intre la copii, semn ca s-a obisnuit. Eu stiu de ce il duc acolo, Sabina, desi eu stau acasa. Am motivele mele pentru care Andrei trebuie sa fie in colectivitate si primeaza stimularea la el. Ma doare sufletul cand il intreb daca vrea la gradi si da din cap ca nununu, iar eu trebuie sa il imbrac si sa-l duc. Oricat l-as stimula eu acasa, nu este acelasi lucru. Apropo, bine-ai venit acasa! Sunt sigura ca toata lumea e fericita sa te aiba inapoi printre ei! ![]() Un mare ptr Papanash, Gabriela si Erina stiu cat de greu trebuie sa va fie! Offf. Nu stiu care ar fi solutia ideala ca sa accepte gradinita. Am mai zis, nu stiu exact, ca Andrei avea la gradi un album cu fotografii cu noi si ca sa-l linisteasca-i arata pozele si-i povestea, evident sub fiecare fotografie era trecut numele persoanei. Si asa se linistea. MA gandesc ca ar putea fi o solutie, asta in cazul in care usnt persoane disponibile. La Andrei in grupa mica erau 14 copilasi si 5 miss-e si acum sun 22 si sunt 6 misse.Numai una din ele se numeste deildastjori, adica sefa de departament, dar toate, absolut toate fac acelasi lucru. eu ma gandisem ca daca va fi greu cu reacomodarea la gradi, sa-l duc o zi da una ba pe Andrei, si treptat sa-l las zi de zi, asta si ptr ca sunt acasa si puteam sa fac treaba asta. Daca eram la servici era alta treaba, sigur nu aveam incotro. ![]() VA imbratisez tare! ![]() Maruntzika, adimercedes ![]() Sabina Y, imi pare rau sa aud ca a aparut o nemultumire si la voi. Offf. Sper sa se rezolve repede si sa fie totul ok pana la urma. EU inca plec amarata cand il duc pe Andrei si nu e Hulda, din diverse motive. Stau ca pe maracini toate alea 4 ore cat e el la gradi. Va pup cu mare drag pe toate! ![]() P.S. Ptr Carpatina: Noi pe ultima suta de metri cu pregatirile. Speram sa fie totul ok si sa ajungem cu bine in Ro. ![]() Mamica fluturasului Andrei si 17+ |
Nana, Daria spune ca vrea sa mearga de cite ori o intreb. E afectata ca e la inceput si e locul nou dar e foarte adaptabila.
Inima usoara si tie, sa treaca repede cele 4 ore.
mamica Dariei
si a lui David
myral spune:
Nu am prea mult timp dar imi pare rau sa citesc de aceleasi neajunsuri ale gradinitelor ca acum 10 ani cand am dat-o pe Isabela . la noi nici educatoarele nu au fost ceea ce speram eu, diminetile erau pline de zambete si intelegere dar la pranz cand o luam eu si aj mai devreme ce tipete se auzeau mama mama(educatoarele la copii tipau si ii certau
)Tot citind de la voi cred ca pe Elisa o s-o duc direct la scoala, pe Isabela am avut puterea sa o las acum nu mai rezist eu. La ce a scris papanash ce sa zic si la scoala vor fi copii care nu vb corect rom si unii vb si engleza
dar vor trebui toti sa invete aceleasi lucruri chiar daca unii stiu deja sa citeasca scrie.
pt toate mamicile si toti copilasii tristi. Din experienta mea totusi copiii mai mari se adapteaza mult mai usor si fara plansetela gradi. Ma bucur pt cei suficient de maturi care se adapteaza usor de la trei anisori si chiar mai devreme.
Erina spune:
Intrasem sa va spunca am descoperit ca Girasol are mari reduceri la carti.
Am comandat doua: http://www.edituragirasol.ro/sa-citim-povesti-p-20.html
E scrisa cu litere mari asa ca una dintre ele e pentru Matei.
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Nana, scuze.
mamica Dariei
si a lui David

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
, dupa socoteala mea a sta pe putin 2 ore asa.
ALEXANDRA si
ANDREI
BAZAR DC