Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (404)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo, Sabina, bine ca esti acasa!

Eu nu zic ca e tragedie ca nu vrea la gradi, ba chiar mi se pare firesc, pana capata incredere si simpatie in doamnacum bine spunea Carpatina, ca prefera sa stea acasa, cu atat mai mult cu cat ma stie acasa. NU vreau sa o mint.
Eu cred ca oricat as amana momentul, trairile vor fi aceleasi, tot va fi dificila desprinderea, si de ce sa nu o facem acum? Oricum, situatia mi se pare mult mai buna decat anul trecut, cand era trista cu adevarat. Acum dimineata e putin necajita, dupa care nu mai are treaba, ba chiar o gasesc vesela. Deci, mergem inainte.

Acum ii raspuneam Sabinei

Erina, succes cu cautarile. Si eu zic calucrurile se vor aranja si linisti dupa 1-2 saptamani, asa ca poate sunt sanse sa va placa totusi aici

Teo, felicitari lui Mihnutul curajos!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

sabina bine ai revenit acasa.
cred ca e veselie mare la voi.

Adi,Erina am stat cu inima in dinti de frica.nu stiu ce a fost in capul meu.Era tarziu si ma grabeam sa le culc.Iata ca am tras toata noaptea si pe deasupra am ramas si cu un sentimnt de vinovatie...puteam s-o patim urat.

Altfel,tot de gradi.
Una din educatoarele Lisei s-a schimbaat si nu-mi place deloc de ea.Exista un carnetel in care notam in rubrici separate despre evolutia Lisei zilnica,a scrs ieri si n-am inteles,i-am aratat sotului si mi-a zis ca nu stiesa formuleze nici fraze declasa a doua,a treia....azi am vazut-o,mi-a lasat un gust naspa....poate nu conteaza infatisarea si zambetul fortat...poate o iubi copiii si o sa se poarte exemplar....

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

BUNA DIMINEATA!
imi pare rau cand aud ca bietii copilasi plang....eu l-am dat pe Luca la 2 ani si 1/2 dar la o gradi particulara Vise, si numai pana la ora 12:30.........nu a plans decat f putin, dupa care nu....
Pe Rares nu l-am dat de groaza imbolnavirilor, am preferat sa mai stea un an acasa cu bona.Din fericire a inceput sa vorbeasca cat de cat.
Teo-draga mea, si eu patit cu Luca (la gradi 16 de stat unde e si acum), nu il sterge nimeni la fund...........se sterg singuri!
Am intrebat-o pe educatoare si mi-a zis usor ofensata ca nu e obligatia ei!!!! Copilul trebuie sa strige una dintre ingrijitoare.........deci.............varza!
Nu te mai gandi, probabil ca micutu s-a chinuit si el cum a putut ...!
iar in legatura cu chestia ailalta .......cu mostenirea bolii, ce e cu ea.? pup sunt ingrijorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

SabinaY. Daria vrea tort cu printese sau doar cu Cenusareasa-asta va fi tema petrecerii, dar bineinteles ca trebuie sa imi placa si mie asa ca am ales ice-ing beau (nu am vrut martipan, am vrut continutul usor, tip diplomat) cu floricele lila, pe el va avea o figurina cu Cenusareasa si o placuta de ciocolata alba scrisa cu lila LMA Daria.

Sper sa iasa bine sa fie o cofetareasa priceputa. Il fac in acelasi loc unde am facut tortul Dariei de la un an, acela cu buburuze.

Pupici printeselor dulci. Bine ca nu a fost mai rau de la supa de pui.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Frumos,deabia astept sa vad cum iese,daca o sa doresti sa ne arati poze

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Sunt si eu trista sa aud ca sunt copilasi care plang cand merg la gradi si e si normal ca mamele sa fie triste . Se pune ca si eu plang, desi Energia e incantata sa mearga acolo?
Astazi e a treia zi de mers la gradi, marti a mers pana la 12pm (mai fusese doar 1h in august), fara probleme si atunci educatoarea a spus ca nu-i pr s-o lasam de a doua zi pana la 2pm. Asa am si facut; nu plange, ne pupam cand eu plec ne spune ca ne iubim si ca mami vine "acusi" sa o ia, dupa ce ea se joaca si mananca acolo. Normal ca nu mananca, ieri la dejun nu a pus gura pe nimic, iar la primul ei pranz la gradi a mancat o farama dintr-un cartof . Dar e un inceput! Insa eu nu-mi gasesc starea, as vrea sa pot vedea ce face in gradi (pauza de plans ), imi lipseste asa de tare...marti si miercuri a fost papi acasa, dar de azi sunt singura. M-am obisnuit sa fie in fiecare secunda cu mine, sa ma uit in permanenta ce face, sa avem activitatile obisnuite, iar acum parca nu ma pot concentra la nimic.
Ieri cand m-am dus s-o iau m-a vazut o fetita pe geam si a strigat-o sa-i spuna ca a venit mama ei. A venit fuguta la geam si a inceput sa strige fericita: " a venit mama mea si acum plec cu ea acasa!" I-a fost dor de mine, mi-a spus-o dar si acolo ii place si stiu ca nu e trista cat sta acolo.

Am facut si petrecerea duminica, a fost frumos, toata lumea s-a simtit bine.Tortul l-am facut singura si vreau sa-i mai multumesc inca 1x Sabinutei japoneze pt reteta, asa am acoperit tortul.Am sa pun poze pe mail.

Concediul a fost si el reusit, Energia foarte fericita si destul de linistita, maraita doar cand oboseala o termina.

O zi calduroasa si linistita va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Sau ce crezi c-am simtit eu aseara cand l-am gasit pe Mihnea rosu la fund,dupa dusul de seara,si nu puteam sa inteleg ce s-a intamplat ca el kk acasa nu facuse,am dedus ca a facut la gradi si l-au sters mai ,,dur'',ca el e obisnuit sa fie spalat la fund dupa fiecare necesitate,si-mi treceau toate aberatiile prin cap,cum ca ar fi incercat cineva sa-l raneasca,etc...nu va mai spun ca iar imi vine sa

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Sau la noi... De cand a inceput gradi il iau pe Andrei cu kk uscat la fundulet, mititelul imi spune ca se sterge singurel, desi am cotizat corespunzator la toate ingrijitoarele.Sau ieri cand l-am gasit pe baiat ud pe tot pieptul, desi avea la dulapior inca un rand de haine. Luata la intrebari, educatoarea mi-a spus ca l-a schimbat ea la pranz cu bluza de pijama, dar cand s-a trezit din somn i-a dat tot bluza uda , dupa socoteala mea a sta pe putin 2 ore asa.
Daca dai "darul" esti pusa la zid, ca-i inveti cu narav, daca nu-l dai e mai rau, ca esti luata la ochi. In concluzie, preferi sa cotizezi, in ideea ca vor fi mai atente cu micutul tau.
Sa vedem ce surprize ne mai rezerva ziua de astazi.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mah, dar de bobocei nu ziceti nimic? Cum a fost prima zi de scoala?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

La noi ieri a fost prima zi de scoala!Super emotionant!

Cateva poze de ieri!

http://family.webshots.com/photo/2681999610061996643mwlDWh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Ascultati la mine, exista si soare in spatele norilor... fata mea e de-acum senina cand intram in clasa - mai avem de "muncit" caci inca trebuie sa o ia madame in brate...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Bravo, Ioanaaaa!!!!!
M-ai facut s aplang, Carpatino!
In sfarsit o veste buna si simt ca prinzi un pic de putere!

Mamica fluturasului Andrei si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am citind despre trairile gradinarilor /gradinareselor. Offf. Tare greu este cand intervine o schimbare majora in viata lor, ca ei sigur asta simt. Ca sa nu mai zic de noi mamicile, care am da orice numai sa ne transformam intr-o musca si sa putem vedea ce face acolo.
Andrei, asa cum am mai zis se duce resemnat. De cateva zile a inceput sa-mi dea cate un pupic inainte sa intre la copii, semn ca s-a obisnuit.
Eu stiu de ce il duc acolo, Sabina, desi eu stau acasa. Am motivele mele pentru care Andrei trebuie sa fie in colectivitate si primeaza stimularea la el. Ma doare sufletul cand il intreb daca vrea la gradi si da din cap ca nununu, iar eu trebuie sa il imbrac si sa-l duc. Oricat l-as stimula eu acasa, nu este acelasi lucru.
Apropo, bine-ai venit acasa! Sunt sigura ca toata lumea e fericita sa te aiba inapoi printre ei!

Un mare ptr Papanash, Gabriela si Erina stiu cat de greu trebuie sa va fie! Offf. Nu stiu care ar fi solutia ideala ca sa accepte gradinita. Am mai zis, nu stiu exact, ca Andrei avea la gradi un album cu fotografii cu noi si ca sa-l linisteasca-i arata pozele si-i povestea, evident sub fiecare fotografie era trecut numele persoanei. Si asa se linistea. MA gandesc ca ar putea fi o solutie, asta in cazul in care usnt persoane disponibile. La Andrei in grupa mica erau 14 copilasi si 5 miss-e si acum sun 22 si sunt 6 misse.
Numai una din ele se numeste deildastjori, adica sefa de departament, dar toate, absolut toate fac acelasi lucru.
eu ma gandisem ca daca va fi greu cu reacomodarea la gradi, sa-l duc o zi da una ba pe Andrei, si treptat sa-l las zi de zi, asta si ptr ca sunt acasa si puteam sa fac treaba asta. Daca eram la servici era alta treaba, sigur nu aveam incotro.
VA imbratisez tare!

Maruntzika, adimercedes
Sabina Y, imi pare rau sa aud ca a aparut o nemultumire si la voi. Offf. Sper sa se rezolve repede si sa fie totul ok pana la urma. EU inca plec amarata cand il duc pe Andrei si nu e Hulda, din diverse motive. Stau ca pe maracini toate alea 4 ore cat e el la gradi.

Va pup cu mare drag pe toate!

P.S. Ptr Carpatina: Noi pe ultima suta de metri cu pregatirile. Speram sa fie totul ok si sa ajungem cu bine in Ro.

Mamica fluturasului Andrei si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Citat:
citat din mesajul lui Erina

SabinaY. Daria vrea tort cu printese sau doar cu Cenusareasa-asta va fi tema petrecerii, dar bineinteles ca trebuie sa imi placa si mie asa ca am ales ice-ing beau (nu am vrut martipan, am vrut continutul usor, tip diplomat) cu floricele lila, pe el va avea o figurina cu Cenusareasa si o placuta de ciocolata alba scrisa cu lila LMA Daria.

Sper sa iasa bine sa fie o cofetareasa priceputa. Il fac in acelasi loc unde am facut tortul Dariei de la un an, acela cu buburuze.

Pupici printeselor dulci. Bine ca nu a fost mai rau de la supa de pui.

Frumos,deabia astept sa vad cum iese,daca o sa doresti sa ne arati poze

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Intotdeauna doresc

Unde vedem poze de la aniversarea Erikai? Am citit mesajele pentru ea de pe blog. Minunate!!!

Mergi la inceput