Aspirante optimiste > 20 ani (571)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hihi, lorena, de asta nu gaseam eu in lista mea de rezultate prea multe asemanari
apropo, profit de tine ca sa te intreb cu ce poate afecta "colesterolul bun" prea scazut, daca celalat e in norme ok...
la mine la steluta aia scrie ceva cam alarmant, dar dr zice ca e sub control

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

gaby HDL - este col bun
daca este scazut incearca sa mananci multe seminte, alune, nuci, mult fistic

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

da, mersi , despre el vb... este la 0,30 g/l, dar cum sunt la cura din feb, nu am voie sa manac ce ai zis tu
dr spune ca e ok, dar pe fisa am o steluta si e scris -risc de atac cardio-vascular...
in fine... sper ca stie ce face

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

aaaaaa hdl-ul te apara distrugand colesterolul rau (ldl) de pe vasele sangvine, intervine in circulatie.
daca hdl este in limite normale te apara de boli cardiovasculare

aaaaa si FUMATUL duce la cresterea ldl-ului si scaderea hdl-ului (ala bun)

Mergi la inceput

dar gaby, alimentele de care ti-am zis eu ajuta la cesterea hdl-ului
asa recomanda toti medicii

medicul tau ti-a interzis sa mananci

Mergi la inceput

ok, revenind:
HDL 0,30
LDL 0,98
prin feb primul era 0,10 si al doilea 1,45 (dar am luat pastile) deci e ok , huh
rasuflu usurata

saru-mana

Mergi la inceput

si ldl-ul cat este?

ca daca e mare se depune pe vasela de sange si aici ar intervenii hdl-ul sa-l distreuga - asta daca ar fi in limitele normale

poate mai intrebi si alt medic, eu asa stiu

Mergi la inceput

gaby, acum depinde si de valorile de referinta ca difera de la un lab la altul

de ex. la mine valorile alea ale tale ar fi cu mult sub limita

Mergi la inceput

pai, val de ref aici sunt: hdl sup la 0,40 si LDL inf la 1,60...

acum alte pareri: dr ginecolog zice ca e ok pt sarcina, iar medicul de fam pare inafara problemei (ciudat pt un medic generalist, nu?- trebe schimbat), aici e greu de schimbat medicii pt ca trebuie sa ceri raport de stare clinica, sau ceva de genul, practic face un raport de 4 pagini despre ce a facut cu tine si il trimite la cel nou... complicat plus ca totul trebuie declarat la asig de stat+private... e prea complicat pt mine
si da, si aici e birocratie, aici s-a inventat defapt
mersi

Mergi la inceput

fetelor aseara am varsat cana cu limonada pe tastatura si acum ce ma chinui sa va scriu doua cuvinte

aveti vreo idee
sa o spal?singer e foarte lipicioasa si raman butoanele apasate

Mergi la inceput