Aspirante optimiste > 20 ani (571)
Raspunsuri - Pagina 8
gabyv spune:
alina din rezultatele de la endocrinologie, din ce vad eu numai BAZ si MCHC sunt peste normal... acum cu prescurtarile ori cauti pe net, ori poate stie Lorena...
iar oligomenoreea apare tocmai la pcos, adica menstra la interal mai mare de 35... aveai asta?
acolo la ovar greu vizibil, nu scrie datorita pozitiei? ii lipseste sfarsitul, dar este comun la medici...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
deeva73 spune:
fetele va pup ,
Plec in week-end, maine am o nunta faina, cu oameni faini.
Vb saptamana viitoare. Si astept sa vad teste pozitive la intoarcere... stiti voi care va simtiti cu musca pe caciula.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv alina din rezultatele de la endocrinologie, din ce vad eu numai BAZ si MCHC sunt peste normal... acum cu prescurtarile ori cauti pe net, ori poate stie Lorena... iar oligomenoreea apare tocmai la pcos, adica menstra la interal mai mare de 35... aveai asta? acolo la ovar greu vizibil, nu scrie datorita pozitiei? ii lipseste sfarsitul, dar este comun la medici... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Nu aveam nimic inainte sa raman insarcinata, CM era ceas 28 zile
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
distractie placuta deeva.
AlinaBu spune:
Concentratia medie a hemoglobinei (MCHC) dar BAZ nu am gasit :((
gabyv spune:
acelasi lucru voiam sa scriu si eu :)
eu la endo nu am facut Baz, m-am uita pe analizele mele
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
AlinaBu spune:
eu am VSH 38mm/h si limitele normale sunt la femei = 6-13 mm la o ora; 1-20 mm la 2 ore
deci luni am de vorbit serios cu medicul de familie, pana acu nu am dat importanta.. ce m-a apucat acum dupa aproape 7 luni sa ma uit peste ele nu stiu
gabyv spune:
ei, eu zic sa nu te panichezi degeaba, o sa vezi ca multe din valori chiar daca sunt peste normal, nu insemna ca e grav...
lorena_86 spune:
baz=bazofile
si analizele astea sunt de hematologie si de biochimie ci nu pt endo
la endo se face un TSH, FT3, FT4, T3, T4 TG, ATG, ANTI TPO etc....
ma rog
VSH = viteza de sedimentare a hematiilor
o valoare crescuta se regaseste cel mai des in infectii
asa ca eu zis ca-l repeti cat mai curand posibil
alina, analizele sunt facute imediat dupa pierderea sarcinii?
ca asa s-ar explica
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 baz=bazofile si analizele astea sunt de hematologie si de biochimie ci nu pt endo la endo se face un TSH, FT3, FT4, T3, T4 TG, ATG, ANTI TPO etc.... ma rog VSH = viteza de sedimentare a hematiilor o valoare crescuta se regaseste cel mai des in infectii asa ca eu zis ca-l repeti cat mai curand posibil alina, analizele sunt facute imediat dupa pierderea sarcinii? ca asa s-ar explica ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
ms lorena
analizele sunt date de medicul endoclinolog. La spitalul cfr 2 le-am facut. Sunt facute pe 13.02.2010 deci la 4 luni dupa pierderea sarcinii.