Aspirante optimiste > 20 ani (571)
Raspunsuri - Pagina 6
Katy82 spune:
Crpopeasca nu pot sa cred ca ai pierdut sarcina pe masa doctoritei. Sa sti ca si eu ma gandeam ca daca faci eco transvag. e posibil. Ce aiurea, imi pare tare rau!
Anda ce au spus doctorii, de ce nu ramaneai initial?
Alina asa e CM tau tot timpul? Nu prea e in regula, e ceva pe acolo pe la tine. Eu zic sa dai fuguta la doctor ca nu prea e de stat asa.
Ramo, Paula eu va tin pumnii in continuare, pana nu declarati Z1 tot mai aveti sanse. Luiza nu te-am uitat, bafta multa!
Paula ca tot ziceai tu ca ai avut un mucus mai abundent prin Z24 poate at. ai ovulat, mai sti. Nu vreau sa-ti faci iluzii desarte dar inca nu e totul pierdut.
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !
Katy82 spune:
Ce m-as duce eu la odisee sa se mai elibereze pe aici, dar tot nu e treaba ca tot v-as vizita.
Mamutz iti tin pumnii sa vii cu vesti bune cat mai curand.
toate fetele!
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !
crpopeasca spune:
Da Katy82 a fost tare aiurea. Nu stiam atunci ca am si uter infantil si eu banuiesc ca exact de la echo am pierdut sarcina. Mai ales ca dna doctor de atunci s-a purtat f. rau :( desi eram la o clinica particulara. Echografia m-a durut f. tare...apasa f. mult nu stiu cum sa explic bine (doctora tanara si cred fara experienta in echografii) iar cand a scos sonda si a vazut sange mi-a zis ca nu e ok sarcina dar sa vedem imi da tratament. Nu stia cum sa ma scoata din cabinet mai repede. Cred ca s-a speriat si ea. In 3 minute m-a scos pe usa si noroc ca stau aproape de clinica si sotul meu era cu mine cu masina pentru ca ma umplusem de sange pe pantaloni pana acasa. Evident acasa nu va spun ce sperietura am tras. Era prima data cand pateam asta, nu stiam unde sa ma duc, daca sa ma duc la spital...etc. In fine s-a terminat cu bine, nu am mai fost la doctorita aia. Nici acum nu imi vine sa cred ca m-a lasat sa plec pe strada asa.
Desi am intrebat mai apoi mai multi doctori daca de la echografia transvaginala se poate pierde sarcina nu mi-au confirmat asta. Am citit doar pe net ca pentru uterul infantil e interzisa echografia transvaginala. Asta e...nu am stiut. Nici eu nici doctora. Si ca fapt divers urmatoarele 3 echografii transvaginale abea le-am simtit.
Hai ca am scris ditamai postul...sper ca nu v-am plictisit
anda15 spune:
Katy, eu nu am ramas initial pentru ca nu prea ovulam desi analizele hormonale sunt ok. A trebuit sa fac stimulari monitorizate si treptat si-au dat drumu ovarele.
Luna asta o sa merg la medic in preaja ovulatiei sa fac eco ca-s curioasa tare daca ovulez natural
gabyv spune:
si eu am un uter micut, iar unele eco ma cam dor, cel putin prima in care si-a dat seama ca e mic... eu de fiecare data cand ma duc la un dr nou anunt: "atentie, ca la mine acolo e mic si strant" mai ramane sa zic ca e intuneric si umed, hahaha
de fiecare data cand anunt, se cam uita doctorul ciudat, dar apoi imi dau dreptate.
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Lia73 spune:
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
deeva73 spune:
anda si eu ard de nerabdare sa va povestesc prima vizita la Dr. I.
popeasco da' ii horror ce povestesti tu acolo. Si o prietena buna o patit ceva asemanator, nu vreau sa intru in amanunte... pe scurt o trimis-o acasa cu un avort la 5 luni jumate... pentru ca nu era pacienta lui.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Alina asa e CM tau tot timpul? Nu prea e in regula, e ceva pe acolo pe la tine. Eu zic sa dai fuguta la doctor ca nu prea e de stat asa. http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png sa devin ! |
de obicei in ultima perioada inafara de alea 3 luni de AC mi-a venit la 38-42 de zile, acum vad au trecut alea 42 de zile sunt z47, eu test mi-am facut in z41 si era negativ .
Luni abea ma duc la doctor, dar mai fac un test duminica dimineata
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
fetelor vad ca vorbiti de uter infantil. Eu am fost in nov la ginecolog la eco si mi-a gasit ceva ce nu stiu sa citesc si era cam grabit sa imi descifreze, eco scrie ca e facut pe 2.11.2009, dar eu am fost undeva la jumatatea luni dupa ce pierdusem sarcina la vro luna si nu mai imi venea cm la 28 de zile , defapt imi intarziase chiar pana in z 36
Am scanat rezultatul cu 2 poze va pun pozele aici poate imi descifreaza si mie cineva pana la urma :))
Rezultatul
Poze
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!