Aspirante optimiste > 20 ani (571)
Raspunsuri - Pagina 10
gabyv spune:
e tastatura de laptop? chiar si asa
demonteaza butoanele, dar fa o poza inainte ca sa stii cum erau
si apoi spala cu o carpa usor umeda
daca e laptop e la fel, dar tebuie scoasa placa de taste cu totul...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
lorena_86 spune:
gaby cred ca stii ca in sarcina volumul sangvin se mareste cu 50% ca sa-l hrasneasca pe bebe si atunci nu stiu ce sa zic cu hdl....dar ar trebuiu totusi sa-l mai cresti putin
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
nu gaby
e tastatura normala
dar daca ma-i vedea ai ............. pe tine de ras
cum apas un buton si asa ramane si apoi trebuie sa-l scot eu
de mine
gabyv spune:
aa, pai e simplu, demonteaza butoanele, se scot usor cu o surubelnita prin ridicare... apoi speli placa de jos si lasi sa se usuce si pui la loc, mai greu era la laptop ca era folie ...
eu am scapat un pahar de lapte pe laptop :) si s-a ars ceva la ecran, dar problema era mirosul...de lapte vechi , l-a salvat sotul meu... acum il numesc acritura sau imbranzitura in functie de ce nu imi merge mie
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
cami_antonia spune:
fetelor nimeni cu liniute duble pe aici?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 10+
luiza77 spune:
Buna seara fete dragi....declar si eu z2...ieri mi-a curs 2 picaturi maronii...TB dimineatza 37,4...astazi dimineatza temperatura 37,3 dar sangerez ca la menstruatie.....v-am spus ca nu pot sa ma iau dupa temperatura....asa ca luna asta am iesit si eu din cursa pentru...vad ca voi vorbiti nu gluma...va rog sa nu ma dati disparuta....in perioada asta sunt ocupata si cu serviciul , si cu pregatirile pentru nunta.....mai sunt 2 saptamani pana cununam si mai avem cateva detalii de pus la punct....asa ca eu intru mai rar in perioada asta.....oricum va citesc in fiecare zi dar uneori nu mai apuc sa si postez un mesaj....va imbratisez pe toate cu mult drag si tin pumnii stransi fetelor care urmeaza sa se testeze...macar una dintre noi sa fuga la odisee luna asta...pupici multi pentru fiecare in parte
AlinaBu spune:
nimeni cami o asteptam pe ingeras duminica, si poate si eu .. cine stie ce o vrea DD
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
lorena_86 spune:
gata, cica
ca mai sunt cateva litere care merg mai greu
cred ca trebuie sa iau una noua
ingerasssss
salveaza tu situatia
hai fai tu un test ca eu cred ca sigur o sa-ti apara II
lorena_86 spune:
alina, da tu ce pazesti mama de nu bagi un test
astepti sa miste si apoi faci?
ca sa-i afli si sexul