noi, sagetatoarele (17)
Raspunsuri - Pagina 6
tnicoleta spune:
Nico Imi palce casa vostra. E superba. Chiar daca mai aveti multe de facut, incat incet, vor fi toate la locul lor.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
nma spune:
Am sters adresa cu pozele. Adevarul e ca nu prea imi pl;ace sa afisez poza cand nu e totul gata .
La noi e o vreme superba sio eu am de butonat la PC .
Va pup
Nico
iulia-stefy spune:
Va ofer o cu frisca, pentru cine doreste.
Am avut un week-end maraton si sunt franta de oboseala, dar as vrea sa cred ca am trecut peste hop. Sa vedem acum urmarile si comentariile in urma vizitei.
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Stefy ieri a intrat in contact cu un copil cu oreion. Asteptam 2-3 saptamani sa vedem efectul. Nici nu vreau sa ma gandesc. De facut n-am facut nici eu nici sotul pana acum
tnicoleta spune:
Lacra Nu a facut vaccin impotriva oreionului? Daca nu ati facut inca il mai poti face. Vorbeste cu medicul. si multa sanatate.
Eu am reusit sa racesc. Bia are si ea nasul infundat si tuseste, sotul la fel. Suntem o familie de mucosi
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinta
tnicoleta, a facut vaccinul, dar asta nu inseamna ca nu poate face boala..... Doar ca va fi o forma usoara... vom vedea peste 2-3 saptamanai... cam asta e perioada de incubatie....