noi, sagetatoarele (17)
Raspunsuri - Pagina 5
nma spune:
ploua, ploua si iar ploua
Eu vreau soare, caldura. Imi e dor de o plimbare prin padure .
Nicoleta pe unde v-ati plimbat? Noi obisnuiam sa mergem saptamanal in exucursii. De cand cu casa parca nu mai avem timp de nimic. Abia astept sa plecam undeva. sa vedem, poate de rev.
Lacri multam de cafea .
Nico
tnicoleta spune:
Nico Am fost la manastirea Ghiughiu, gradina Zoo din ploiesti si pentru ca a plouat, doamnele au schimbat traseul (mai trebuia sa vizitam o manastire) am fost la muzeul ceasurilor in Ploiesti.
La noi, din cauza bugetului, anul asta am fost doar la tara in fiecare we. deja sunt satula de tara soacramii, dar nu pot sa nu ma duc, pt ca tot ce face acolo este si pentru noi.
Lacra e la alegere? Io vreau un pahar de pepsi.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Noi aseara am sarbatorit 8 ani de casnicie si am facut cu Stefy tortulet..... M-a ajutat tare mult. Inteleg de la doamnele ei de la gradi ca si pe dansele le ajuta. E asa de harnicuta... dar alintata foc.
Nico, ti-am raspuns, sarbatorim casatoria. Vreau si eu in excursie...
tnicoleta, v-a placut muzeul? Pe mine m-a impresionat foarte mult, copil fiind.
tnicoleta spune:
Lacra Casa de piatara.
Da mi-a placut muzeul. Daca era dupa mine as fi stat mai mult sa ma uit la exponate si sa le ascult povestea. Ghidul de la muzeu a explicat pe intelesul copiilor de 4-6 ani, deci putine informatii.
Nico Casuta vostra este in oras sau in afara lui? Unde locuiti?
Eu si sotul cochetam cu ideea de a ne lua un teren in afara bucurestiului. Mie insa putin teama de timpul petrecut pe drum si trezitul de dimineata.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
nma spune:
Lacri multi ani fericiti impreuna va doresc !
Daca ziceti voi ca merita mers la muze o sa incerc sa ajung si eu. Adevarul e ca si mie imi plac ceasurile. Am unul de buzunar de prin 1850. Nu mai functioneaza .
Nicoleta casuta e in oras dar undeva la periferie. Orasul nostru e micut, noi suntem la 3.5 km de centru.
Casuta e pe un deal, padurea e destul de aproape. Imi place m,ult zona. Eu nu ma vedeam mutata la casa dar chiar imi place tare. Oricum nu se compara cu apartamentul.
Deci eu nu pot sa spun ca pierd mult timp pe drum. Practic pana la birou fac cam acelasi timp.
Nasol e ca trebuie sa imi fac mereu cumparaturi, nu pot sa trec strada si sa ajung in piata . Trebuie sa fie provizii in camara .
Copiilor le place tare mult. Stau afara fara program, plus ca si in casa spatiu e mai mult decat dublu fata de aparament. Cand e cald avem mereu musafiri.
O sa pun poze cand imi fac putin timp.
Nico
tnicoleta spune:
Nico Ce frumos zici de casuta voastra. Da, vreau sa vad poze.
Io, de vreo doua zile ma enervez la culme cand ajung acasa. Motivele sunt multe si marunte. Mai incerc sa le trec cu vederea, dar cateodata se aduna si explodez.
nma spune:
Am sters adresa
Nu le las foarte mult. E inca haos, mai sunt multe de facut, dar nu stiu cand pot sa spun ca e gata asa ca am pus pozele.
Saptamna viitoare ar trebui sa ajunga si canapeaua din living si perdele la dormitoare .
Nico
iulia-stefy spune:
Va ofer o
tnicoleta, eu am stat o perioada in Ploiesti si l-am vizitat de mai multe ori....
Nico, sa o stapaniti sanatosi.
Multumim pentru urari.