noi, sagetatoarele (17)
Raspunsuri - Pagina 3
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte...
tnicoleta, noi sambata mergem dupa rechizite... Ofertele s-au cam dus din ce am vazut...
nma spune:
Salutare fete dragi!
Parca a trecut o vesnicie de cand nu am mai intrat. Ne-am mutat la casa noua, am incept gredinita, soacala, am schimbat programul la birou ... deci multe .
Eu am reusit sa cumpar toate rechizitele dar habar nu am cat am platit , le-am luat la gramada.
Primele doua zile de gradinita s-au lasat cu urlete, dar acum e tare bine.
Alex e bobocel la scoala si ii place. Sa vedem cat il tine .
Incerc sa scriu mai multe maine.
O zi frumoasa!
Nico
nma spune:
Lacri multumesc frumos .
Dimineata era doar 1 grad afara. Cica se anunta iarna grea .
Eu sunt putin racita si la birou nu sunt mai mult de 17 grade. Abia astept sa plec acasa.
Sunt curioasa ce temperatuta e la scoala sau la gradinita.
Nico
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
n-am intrat demult, dar asta pt ca timpul mi-e cam limitat...in plus am pb cu fierea asta care ma omoara...uf, medicamente nu prea pot sa iau, dar apelez la ele in cazuri urgente... m-a durut mai bine de o sapt zilnic in zona fierii/ficatului...sper sa nu ajung acum la operatie, macar sa rezist pana termin alaptatul...
in rest puii sunt bine, cresc...asta micu tot cumintel si papacios...are 6600 gr la 3 luni...
lui Eric i-am facut niste analize de sange, sa vedem care e treaba cu pofta asta a lui de mancare...copilu e bine, doar ca are viermisori... insa nu stim de care...ca ne-au iesit doar in sange, nu si in scaun...deci tre sa duc o groaza de probe la analize pana ne iese ceva...
avem pozici noi, pt cine doreste, la semnatura...
felicitari gradinarilor si scolarilor...
Nico, felicitari pt casuta, sa dea DD sa va simtiti minunat acolo!
pupam sagetutele si copilasii...sa fiti cuminti!
o saptamana minunata va doresc!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.
Sambata am fost sa cumparam jocuri si jucarii. Asa cum mi-am dorit, sa nu vrea cate una din tot ce s-a cumparat, a vrut doar o numaratoare care era foarte viu colorata.... si o mingiuta-caracatita.... Totul ridicandu-se la 6 lei.... Nu a cerut nimic din ce am cumparat pentru gradi.
Nico, multa sanatate. La Stefy la gradi e cald.
Ela, multa sanatate. Eu pentru fiere, mai beau ceaiuri. De sunatoare, si mai e ceva, dar nu-mi amintesc acum. Insa cred ca schimba gustul laptelui.... Sunatoarea e amara....
eladea2005 spune:
Salutare!
Lacri,multam de cafeaua zilnica...esti o draguta...
ref. la fiere, eu beau zilnic ceai de sunatoare, piciu nu zice nik...ca e mare fomist... totusi, vestea buna e ca de 3 zile ma simt ok, adica fara dureri permanente...dupa 3 sapt de tras zilnic, timp in care am crezut ca ajung la urgente... uf..sper sa nu ma ia din nou...stau ca pe ace...
din pacate am bagat si ceva medicamnete, nospa, metoclopramid, fiobilin, redigest si 2 piafen-uri... totusi neonatologul m-a asigurat ca nu-i fac rau lui bebe, pt ca n-am luat in cantitati mari...
ce fac gradinarii? cum sunteti pe vremea asta nasoala?? eu n-am chef de nik...
si o saptamana frumoasa...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
tnicoleta spune:
Buna fetele
Andreea Multa sanatate. De ce nu faci operatia? Eu zic ca ar fi mai bine pentru tine. baietilor, sunt tare scumpi.
Pitica mea tuseste de aproape o saptamana. Tot ii dau sirop de tuse si dalerone. Stau cu gura pe ea sa isi sufle nasul sa nu ajungem iar la otita.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tnicoleta Buna fetele Andreea Multa sanatate. De ce nu faci operatia? Eu zic ca ar fi mai bine pentru tine. baietilor, sunt tare scumpi. Pitica mea tuseste de aproape o saptamana. Tot ii dau sirop de tuse si dalerone. Stau cu gura pe ea sa isi sufle nasul sa nu ajungem iar la otita. Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete "Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard) www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion |
nico, mersi ...de operatie nu vreau sa aud...de frica... si nu doar...cica nu e asa recomandat sa ramai fara fiere...are si ea rolul ei in organism...pt ca dupa scoaterea ei vor fi multe restrictii toata viata... oricum, am gasit un trat minune, care cica ar ajuta la dizolvarea pietrelor intr-o sapt...dar nu-l pot face pana alaptez...doar dupa...
sanatate printesei...
si un weekend fain tuturor!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...