Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***248***
Raspunsuri - Pagina 3
uali spune:
si nu se consuma nimic mentolat, ca scade sau chiar anuleaza efectul...asta e valabil la toate homeopatele.
bine...nu stiu ce mentolate ar putea manca un copil mic....ca bomboane nu cred ca le dati, iar guma de mestecat nici atat![]()
da am zis si io ca stiu ca e regula!
Gianina34 spune:
poate ceaiul de menta/ - deci nici de asta
nici tei, nici musetel
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uali bomboane nu cred ca le dati, iar guma de mestecat nici atat da am zis si io ca stiu ca e regula! Medeea |
Bris mesteca guma! Si, ca oamneii mari - o arunca dupa.

L-a vazut pe taica-su care a invatat-o si sa mestece, si sa arunce! Si acum, cum urca in masina si vede guma... miam-miam
uali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Bris mesteca guma! Si, ca oamneii mari - o arunca dupa. ![]() ![]() ![]() L-a vazut pe taica-su care a invatat-o si sa mestece, si sa arunce! Si acum, cum urca in masina si vede guma... miam-miam Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
wooow...n-am cuvinte...si io care am zis la misto de guma...uite ca sunt domnisoare emancipate pe aici
uali spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Buna dimineata! am intrat sa va arat ca am crescut va pup ![]() Fiica Ploii |
foarte frumossss!
...si iti sta f bine coafura

olishka spune:
Salutare!!!
Pisik imi pare rau ca treceti peste asa o perioada, sa va faceti bine cat mai repede
Inteleg cum te simti caci si noi cam tot asa am fost cateva saptamani de-mi venea sa-mi dau demisia 
![]()
Cativ ce mare s-a facut printesa
Sa stii ca in poze nu pare deloc mititica, mai ales raportata la inaltimea ta
Este o frumoasa, ma bucur ca ai pus poze caci nu v-am vazut demult 
Anaan cum te mai simti? Trece raceala?
Eu am mari emotii caci in cateva ore o sa plec de-acasa si ma intorc abia maine la pranz. Este pentru prima oara cand voin
sta fara David asa mult, caci de data asta nu pot sa-l iau cu mine. Il las cu surioarele mele si cu vara-mea. Sper sa nu sufere prea tare, caci eu sigur o sa sufar
Deja am stomacul ghem.
Olga, mamica lui David iepurasul 

simina_kin spune:
Pentru cine vrea sa ne vada, avem poze noi
va pupam
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
olishka spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Pentru cine vrea sa ne vada, avem poze noi va pupam fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009![]() Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Woooow ce mare s-a facut Mayuta. Eu tot aveam senzatia ca e mititica
Olga, mamica lui David iepurasul