Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***248***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Al meu nu doarme. Nici nu il las pana la 12 sa adoarma.

ADITAPOP, eu nu cred ca uita, dar saracii nu au incotro. Al meu cel putin e santajist mare si ne forteaza tot timpul.

Chir daca urla de oftica (fara lacrimi) se opreste din activitatea urlatoare sa imi arate tramvaiul, norul si mai stiu eu ce si apoi continua.

Dar la asta cu mersul la calculator m-am enervat rau de tot. Pe de-o parte il inteleg ca s-a indragostit de Cleopatra Stratan, bine acum i-a cam trecut cu ea; dar mai are de dirijat la EPICA ( http://www.youtube.com/watch?v=ryEZZCf2h5A&feature=channel )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

unu la mana vreau sa dau cu rosii dupa anamaria pentru somnul pana la 10
si daca se putea coincidenta mai mare.... si eu mi-am suparat mutzunelul dimineatza; sunt chiauna de somn, azinoapte dupa ce ca a supt nonstop a mai avut si vreo 2 ore in care s-a sucit si ridicat de sute de ori.... si suprapuse peste migrena ingrozitoare care nu-mi trece de cateva zile, indiferent ce iau (azinoapte la 1 orbecaiam sa mai iau o pastila ca lesinam de durere, dupa ce trasesem si o portie de plans ca efectiv nu mai suportam durerea aseara)... uite asa am ajuns dimineatza cand mutzu s-a pus pe marait ca nu avea chef sa stea singur la olita sa ridic tonul la el; bine, nu am tipat, nici vorba, dar i-am zis asa suparata: "hai mai mami da' stai si tu juma' de minut sa-mi fac un ness!!!"; mamaaaaaa, pai cand au inceput sa i se rostogoleasca lacrimile pe obrajori.... am inceput eu sa ma jelesc mai tare ca el; probabil ca s-a speriat de halul in care eram eu de iritata, altfel nu-mi expliuc; l-am impacat repede, in cateva secunde, dar va dati seama ca ma simt ca un c...t; parca e copilul de vina ca ma pocnira pe mine migrenele in creieri
faza e ca dr imi zice ca pana nu-mi refac somnul nici vorba de trecut migrenele... da' cum sa-i explic eu ca n-am dormit mai mult de o ora legata de vreo.....4 saptamani????????????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Acum ceva timp cand eram la cumparaturi s-a agatat Vladimir de o acadea Chupa Chups (sau cum ii zice). Acadeaua asta s-a pierdut prin casa si am gasit-o acum vreo 3 zile. Vladimir credea ca este un balon. Mergea cu ea in mana si cu mana in sus si tot spera sa zboare.

Astazi mi s-a facut mila de el, ca nu aveam eu cum sa explic ce e aia acadea, si mi-am asumat riscul de a o desface. Ne-am distrat amandoi cu ea. A bagat-o si el in gura de vreo 2-3 ori si apoi cand ii mai dadeam se stramba. E bine ca nu ii place dulce. deocamdata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Intru si eu in clubul mamicilor neodihnite
De cand a racit , adik de 3 sapt, nu mai doarme ca innainte, desi a scapat de raceala a ramas cu n'spe mii de treziri pe noapte(direct in picioare si plangand), cu maraieli si suspine chiar si cand doarme, si binenteles ca eu sunt in picioare la orice sunet al ei si-i mai dau nitzel ceai, si-i asez paturica si..etc....
Cateodata (ziua) imi doresc sa o las cu tacsu si sa ma duc sa dorm , DA NU MA LASA INIMA, ca ma cauta din priviri si daca nu ma vede incepe sa planga MAMA chiar daca este tacsu langa ea

Imi spune sotul "de ce nu dormi cu ea la pranz???" , pai mai dorm cateadata, da nu-mi pot permite prea mult ca mai am si treaba in casa, care daca nu o fac cand doarme ea chiar nu am cand sa o fac, si nici nu are cine sa ma ajute,ca el vine seara acasa, cand fata se pregateste de baie, doar in wnd sta mai mult cu noi

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Numai noi am dormit tun azi-noapte (ma rog,pana la 6,30). Va recomand mersul la nunti in 3.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

La noi s-a dorit iar pana la 10 ca na' asa e in wkd, seara in oras, dimineata somn si iar in oras !
In schimb eu m-am tot foit pt ca iar mi s-a infunadt un canal la sanul stang si ma doareee de numa' ma tot masez si sper sa-mi treaca repede ca nu am mai avut de vreun an probleme cu tzatza mai mica ca asa a ramas in urma alaptatului
Oare pt inflamatie pot lua ceva ? am gasit o droaie de medicamente care se pot lua in timpul alaptarii, da' eu stiiu ??

In rest, vreme superba si la noi !!

Ne auzim mai pe seara

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A DOUA ZI FARA SOMN LA PRANZ Io nu stiu care-i treaba, ca pare adormita, pleoshtita, si cum dau s-o culc-baaang, toata fresh...macar de-ar suplini lipsa de somn peste zi cu un dormit tun noaptea, vezi sa nu
Novus, si io am patit-o o data, cand credeam ca nu se mai poate intampla asa ceva, acum vreo 5-6 luni parca. Eu aveam o roseatza pe san, acolo unde simteam durerea. Eu i-am tot dat sa suga din ala, chiar daca-mi ieseau ochii ca la melc de durere, sin vreo 2-3 zile a trecut.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Novus, si io am patit-o o data, cand credeam ca nu se mai poate intampla asa ceva, acum vreo 5-6 luni parca. Eu aveam o roseatza pe san, acolo unde simteam durerea. Eu i-am tot dat sa suga din ala, chiar daca-mi ieseau ochii ca la melc de durere, sin vreo 2-3 zile a trecut.

Pai si eu azi am imbiat-o toata ziua cu tziti
Tu simteai si galma in san acolo inauntru ? ca la mine era acolo mai demult, am facut ecografii si mi-au zis ca e ok, de la alaptat si ca o sa dispara dupa, ma mira de ce mi-a aparut durerea acum, cred ca hormonii mi-au facut-o ca de cand am venit de la mare sunt tot defazata cu mosu'

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Ce bine ca va mai citesc! Vad ca inca mai alaptati, Novus, Ilinca, minunat...dar sincer vorbind, nu stiu cum de mai rezistati inca la atatea treziri pe noapte pt tzitzi. Eu una am incheiat acordul cu laptele la san la 15 luni si acum ma trezesc doar o data pe noapte si e asa de bineeeee....Am vazut ca nu am ajutor de la nimeni...ma refer la d-l sot, asa ca am luat situatia in maini singura si am reusit.

Va pup si va doresc o seara de duminica linistita!
Am mai pus niste poze din peroada de absenta....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Ooo Nicky, welcome back !!!!!
Pai cred ca mi s-ar parea anormal sa dorm macar 8 ore legate !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput