Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt cuvintele frumoase!!Am mai citit putin din urma..

Incet incet imi aduc aminte ce am citit.

Dar de poze nu pot uita..Zuzele Ellei sunt minunate.Mami eu ti-am mai spus si iti mai spun o data ca ai 2 fete superbe.Multa sånåtate!!

Nu mai spun de pozele Ralukåi, Carinei,Suedezei mele .Imi place la nebunie så vad poze cu voi si copilasii vostri.Imi sunteti dragi si gata!

liliacule las mami ca scapi tu o data si o datå.Nu tine o vesnicie.Så stii ca eu chiar daca nu incepeam munca tot il dadeam la gradi din aceleasi motive.Al meu se plictiseste f tare acaså.Vå jur ca e alt copil la gradi.le intreb pe doamne daca nu maraie cand se plicti si au zis DELOC.Azi cand am mers så il iau era in nisip afara si m-a vazut de departe,doamne ce viteza a prins så vina la mine.Cand am ajuns si l-am luat, l-am pupat apoi el voia iar la joacå.

Nela, Dana vå pup tare mame de Anute frumoase si delicate.

Aida ma bucur tare ca ai revenit!Poze cu påpushelu' nu le-am pierdut.Le-am savurat pe toate si pe tine prin copaci de altfel.Ce avem in comun este un bebe påpåcios si tare supåråios daca vede pe cineva ca papa si nu i se da si lui.

Si cu somnul ori mi se pare mie, ori doarme foarte bine in ultima vreme desi bineinteles ca inca suntem cu muci.Nu il deranjeaza prea tare ca nu mai sunt deloc multi.L-am adus de la gradi pe la 14 si la 15 mi-a adormit si doarme si acum.Si cica a dormit sia colo vreo 45 de min.

fragutapt tine si påunita ta dragalaså!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 14+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

bruce al meu poarta la unii papuci 22.Si are 83 cm.Dar voi så nu faceti comparatie cu el pt ca Bubu are 2 m in cap si parta 47-48 la papuci da??

mada am citit mami de proiectul tau si mi se pare minunat.Doamne ajuta så fie bine si så o terminati repede.Si multå fericire iti doresc!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 14+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulika ma bcuur din suflet ca sunteti bine.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

SABINA multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de familie!
La multi ani Rianna, Alexandru, Andrei si Matei!
Alex noi te intelegem si stim ca te gandesti la toata lumea!
Diamar
Ellenuta ti-am vazut pozele cu fetitele, sunt dragalase foc.
Iulika ma bucur ca sunteti bine si ca burtica se agita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Croco, felicitari pentru dintisori. Cand v-au iesit? A fost dureros? Cred ca noi ramanem ultimele daca nu sunte deja....
Tinem pumnii la eco.

Luto, ce bine ca veniti in tara. Cred ca tare se bucura bunicii.

Diamar, .

Elenuta, multa sanatate! Ce dulci sunt fetitele tale

Monica, Incaltaminte noi ave 19 si 20, dar 20 e maricel.

Iulika, ma bucur ca toti sunteti bine

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Croco, felicitari pentru dintisori. Cand v-au iesit? A fost dureros? Cred ca noi ramanem ultimele daca nu sunte deja....
Tinem pumnii la eco.

ei, mami, lasa! ca voi sunteti primele la mers..acum, ce? vroiati Oscarul la toate categoriile?
va pupam! las ca ies ei dintzocii! ca la Isabela..cat mai multi, in cat mai scurt timp;

Croco tinem si noi pumnii!

si pentru Anomis!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dovlecime!

LA multi ani sarbatoritilor de azi!

Noi suntem in grup cu totii raciti si imi pare tare rau pt ca de luni Ramona incepe gradinita. Sper
In rest fetele Mihai are 8.700 kg. si 72.5 cm.
La pantofi la fel la unii 18 la altii 19, la altii 20cm.
MAi nou a invatat sa faca pa si sa mearga tinut de o mana.
Si cam atat.
pe toata lumea.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Mada, am trimis pe mail retete ca a mers mai repede! te pup si numai fericire iti doresc!

am fost si noi azi la dr pentru vaccin (amandoua), am plans suficient dupa cel de-al doilea, curgeau lacrimile rauri, rauri; ne-am masurat (83 cm), cantarit (11.800 kg), craniu 47 cm, torace 48 cm.
la picior avem 20-21 depinde de incaltaminte; cele de la elephanten i se potrivesc 20; cu 21 era ratoiul incaltat;

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

seara buna
musafirii au plecat, vasele-s spalate..

LA MULTI ANI MAMI FRUMOASA DE MOGALNETE!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!

nu pot sta, ca ai mei sunt inca la noi si nu-i frumos maine mergem la Medgidia la niste rude in vizita si vin si mesterii iar (azi am scapat, au facut pauza o zi, deci stelele s-au aliniat perfect pt mine! ), deci probabil vorbim mai mult de poimaine...

scurt asa pot sa zic si eu: acum 2 sapt aveam 9.5 kg, 74 cm, iar la picior 19-20, la fel, depinzand de firma...

va pe toate si toti

noapte buna

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Tinem pumnii la eco.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Multumim, mai chiar inainte de a face anul cu o saptamana am vazut gingia usor umflata si alba, dupa vreo 2 3 zile am simtit la deget zimtisori insa acum abia are vreo 2 3 mm in afara unul, perechea e inca in gingie..dureros nu as zice ca a fost, s-a trezit 2 nopti consecutiv pe la 1 2 suspinand si cam atat (ea oricum se trezeste destul de des noaptea) si poate a fost un pic mai greu de multumit in zilele respective....te rog nu sta ingrijorata, or sa iasa ei

la eco totul a iesit normal, dna ajuta! am scapat de dilatatii!va multumim din suflet ca v-ati gandit la noi!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput