Dovlecei in sarbatoare *191* LMA Darius!!!
Raspunsuri - Pagina 8
vik-cj spune:
La multi ani Sabina! Sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa!
La multi ani dovlecute si dovlecei sarbatoriti zilele astea!
Fetelor va pe toate, revin mai pe seara!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Eu am o stare asa de nasoala incat nu mai vreau sa pregatesc nimic pt maine, nu vreau sa vad picior de musafir prin casa. |
bwahahaaaaaa pe cuvant ca era sa cad de pe scaun ca eram cu gandu la copilu reshapat a lu liliaca si ma gandeam la ellenutza ca a fost de acord ca au sarbatorit , dar eu am cautat dupa ce am vazut pozele si am vazut ca Eva e in ianuarie nascuta si cum citeam si ma gandeam ca eram tare derutata , hop si mesajul tau ca exact asa m-am simtit si eu cu o zi inainte si nu am facut absolut nimic. NIMIC. Si a doua zi atat am trebaluit si curatenie si cumparaturi si mancare si am fost gata cu o ora inainte sa vina invitatii si ne-am simtit atat de bine ... lasa ca o sa vezi si tu si spor la reveneala
liliac1 spune:
Lali
Diamar ce-ai patit, mamis?? Hai, capul sus, pieptu'nainte si joc de glezne. Vrei sa venim sa te ajutam sa suflam in lumanare??
Ce fac cavalerii? Cine te-a suparat sa venim sa-i frigem una-n freza!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Si daca Alex are o dilema cu inaltimea. EU am o dilema cu numarul la pantofi. Aveti idee ce lungime au bebicii la talpa? Ca mie mi se pare ca fii-miu are piciorusul cam mic pt varsta lui. Eu i-am luat incaltari 21 (sandale, din astea din piata care ii sunt doar putin mari, 20 erau fixe) si altele (de firma) care ii sunt imense acelasi numar. SI de la aceasi firma, 20 ii sunt fixe. Eu nu mai inteleg nimic. Nu cred ca am fost prea coerenta Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Hihihihi, vrei sa iti spun ca a mea poarta 18??? Adica cam pentru 6 luni...deci.... Serios vorbind, 20-21 este absolut ok pentru varsta lui, asta din ce am mai citit si eu.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Hihihihi, vrei sa iti spun ca a mea poarta 18??? Adica cam pentru 6 luni...deci.... Serios vorbind, 20-21 este absolut ok pentru varsta lui, asta din ce am mai citit si eu. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex tu vorbesti serios?? Adica daca noi avem acum dimensiuni mici (si la picior, si la inaltime si la kg) ce trebuie sa urmaresc??
Azi am fost la medic si ne-a zis ca este ok, dar nici eu n-am insistat prea mult ca Radu urla de nu se mai intelegea ce se discuta
Acum...sa o sun pe pediatra saptamana viitoare dar ce naiba sa o intreb ca sa nu par penibila??? Sa-i cer sa facem niste analize??
Mai, eu nu mai pot sa gandesc coerent...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Lali_mete spune:
Deci sa raspund si eu intrebarilor zilei :
-nr la picior -18-19-20 in functie de firma/tip de incaltari. nr de cm talpa :12;
-inaltime : habar n-am .vedem marti.
-kg :10.1 kg,deci in ultimele 2 luni jumatate a luat 300 gr
- compunerea este in curs de scriere,aia despre ultimul an ,cum a decurs el,cel mai frumos moment,etc... probabil pe miercuri va fi finalizata .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Dana15 spune:
Liliana mamis, lasa baiatul in pace ca-i perfect, auzi?! noi il iubim si miorlait si plangacios si neprietenos (ca asa-i si Ana in afara casei...)!
si cu nr la pantofi..hai, ma! unde scrie ca trebuie sa aiba 20-21 la varsta de un an? daa, unii au, dar nu-i regula, ce naiba!
Ana poarta 19..stii,ca am scris pe blog..si inca ramane loc la spate sa-mi bag eu degetul aratator..asa mi s-a spus ca-i bine;
Am primit cadou de la matusa ei o pereche de pantofiori/sandalute de primavara..sunt marimea 21...grig ma tot batea la cap ca sa-i dam de acum, ca's buni..eu nu si nu! hai sa incercam...fix ca motanul incaltat arata! sunt enormi! vor fi f buni prim martie anul vitor..eu asa prevad!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Dana15 spune:
Ieri am uitat sa ma bucur pentru Mada..draga mea, fericire maxima iti doresc! sa dea DD ca barbatul acesta sa fie OM si sa te iubeasca asa cum meriti!
si iarta-ma ca nu ma pot abtine sa-ti zic sa ai grija...sa nu-ti pui sufletelul in mainile nimanui
Felicitari pentru casa!
Aida ma bucur tare, tare mult sa te citesc! tu si draga de Bia ati tinut steagul sus cateva zile pe aici;
Bia sper sa ai o zi mai buna astazi!
Am vazut pozicile cu zuzulinele Ellenutei si cu puiul Irinei dar nu am putut comenta acolo...oare de ce cateodata nu-mi apare casuta aceea de comentarii? si sunt conectata pe adresa de gmail..
Elle te imbratisez mami!
Diamar si pe tine! ce s-a intamplat? cum se simte puiul mic?
nu am inteles la ce tatuaje te-ai referit..oare la muscaturile Anei?
alex25 spune:
Liliana, fii dom'le serioasa, ce investigatii mai amanuntite??? Eu nici nu m-am gandit la asta si nici nu cred ca e cazul. Astea s=cu graficele de crestere si cu marimile sunt fix niste statistici, dar nu e o regula stricta sa fie pe acolo, ce naiba, ca doar nu suntem toti la fel. Eu zic ca nu e cazul de nimic, daca totul ein regula in rest...serios acum. Eu am intrebat asa, sa stiu si eu ca mai sunt si altii ca mine, dar nu mi-am pus problema ca trebuie sa investighez ceva mai amanuntit.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
Sa creasca mari dovleceii sarbatoriti! sa fie sanatosi!
Thea tu ce mai faci mami?
Ralu multumesc ca mi-ai raspuns cu laptele..si tie Nela! asta era dilema mea: sa-i mai dau lapte in canuta (ca bibe nu vrea) daca o alaptez in continuare..si inca multisor, zic eu..deci nu! iaurt am inceput sa-i dau..am gasit unul care sa-i placa si sa fie facut fara lapte praf;
sigur, mai vroiam sa mai spun ceva...