Fulgusorii de nov.dec 2009 (*82)
Raspunsuri - Pagina 8
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus de cateva zile Flavius s-a iritat foarte tare la poponet...acumn e si la putulica...si plange necontenit..ce sa-i mai fac?? cu ce sa-i mai dau???? sunt terminata...el plange, eu vai steaua mea... Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
camy: incearca cu sodocrem este ff buna
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
vias spune:
folosesc sudocrem de cands-a nascut....degeaba...de data asta...degeaba!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
roxyaly spune:
Va multumesc mult de urari!!!! piciul meu are 10 luni nu imi vine sa cred.
Camy imi pare rau ca esti bolnavioara.incearca sa ii dai cu Bepanthen sau cu crema de galbenele si lasa-l cat poti fara pampers.
Lady te pup si pe tine si pe Becca.
Lorelix la multe lunite lui Daniel si scuze de intarziere!
Sunny superbe hainutele piticului!!
Getik pupam aricioasa mica si frumoasa.
Adriana si Matei e agitat tot timpul si noaptea.sper sa treaca repede.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
getik1 spune:
citat din mesajul lui camy_pus folosesc sudocrem de cands-a nascut....degeaba...de data asta...degeaba!!! Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
bepanthen ai incercat??
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui camy_pus de cateva zile Flavius s-a iritat foarte tare la poponet...acumn e si la putulica...si plange necontenit..ce sa-i mai fac?? cu ce sa-i mai dau???? sunt terminata...el plange, eu vai steaua mea... Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
alterneaza NEOPREOL sau Nidoflor cu DERMOCARE....la noi merge si e iritatia urata tare..zici ca-i fripta...la tine va fi mizilic..ca-i iritatie obisnuita
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui tiusca My_lady-Becca nu are dermatita atopica.Eu am zis ca inteleg cum este sa-ti vezi copilul scarpinandu-se,ptr ca am vazut-o pe bebelusa prietenei.Te pup si multa sanatate |
eu sunt chiauna de cap..deci sa-mi fie cu daca asa mi s-a parut
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
pentru fetele mele dragutze...multumesc pentru incurajari....
un-buchet mare pentru voi....sa fiti sanatoase...si iubite...in rest totul vine de la sine...si puteti obtine.....sanatatea si iubirea..nu nu se cumpara..oricati bani ati avea!!!
My_Lady0091 spune:
s
LML Matei Constatin de Roxaly
LML Daniel Stefan de Andrutza
LML Robert Andrei de Crissa13
LML Nicholas Ellan de Simonette
LML David Cristian de Camelia86
....sa fiti iubiti...fericiti...sanatosi..sa crsteti mari si voinici..si sa va bucurati parintii...si pe cei dragi..
P.S.:Simonette...miss uuuuuu...
crissa_13, camelia86....stiu ca ne cititi..curaj...nu va mananca nimeni daca ne si scrieti..
....fetele mele cucuiete..eu cred ca o maaaaare parte din cele care au plecat ne citesc...si eu le invit sa ne scrie..cele care sunt de buna credintza....
eu le admir pe Gabitza_35, pe magdaz_ina, pe Dienutze...fetele care ne scriu in continuare chiar daca scriu si dincolo...
am mai vazut pe picassa fotografii si cu fulgusorii care au plecat...au crescut mari si frumosi...
le salut pe aceasta cale pe laviniablaga, ancutza_bro(ne-am impacat intre timp cred).....laurairina(care s-a suparat in van...sper ca i-a trecut)...dankutza...
Laura B spune:
Camy, fa-i lui Flavius baite caldute cat mai lungi si lasa-l fara diaper cat de mult poti.
Eu asa am procedat la sfatul medicului cand am iritat-o o data pe Diana rau de tot, si sa stii ca a trecut repede.
Fug sa o pregatesc de scoala pe Diana si revin mai tarziu.
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi