Fulgusorii de nov.dec 2009 (*82)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
am intrat si eu asa...putin pe fuga..pana nu se trezeste iubitul meu mic..
LauraB si Becca sanatate multa!!! sper sa va reveniti cat mai curand amandoua...
Eu tot la servici...tot obosita...si mi-a mai adus Pustache si un sac de vinete sa le coc si sa le pun la congelator...dar oare cine mai e in stare de asta????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
buna dimineata
va ofer o buna...buna....si tare, ca eu nu am dormit mai deloc, de la ora 3:00 misun prin casa, nu am somn, din cauza racelii...trebuie sa recunosc ca asa racita nu am mai fost de ani buni ma dor toate oasele, tusesc foarte tare, imi curg nasul si ochii, ma doare capul pieptului...siiiiiii cel mai rau este ca Flavus numai la mine vrea sa stea...iar eu cred ca saptamana asta stau mai mult pe acasa decat la servici, deoarece nu am cu cine sa-l las pe bebe
Sper din inima sa nu ia si el raceala ca ma spanzur
Nu mai am noutati...nici nu-mi mai arede de fapt de ceva anume, sunt epuizata fizic din cauza racelii
O zi buna sa aveti toate!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
si cu mareintarziere, dar in suflet, vreau sa-i spun Dienutzei La multi ani!! Sa fie sanatoasa , fericita si tot ce isi doreste ea sa se implineasca!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Laura B spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Matei de Roxy!
Ufff, imi pare rau sa citesc ca si altii au probleme de santatate:(... Becca si Camy, sper sa va faceti bine repede
Eu, asa cum v-am mai spus, am ajuns azi la medicul de familie, aveam programare. O sa mai merg o data la el ca sa-mi scoata doua alunite de pe spate (s-au modificat usor in timpul sau dupa sarcina, nu vreau sa risc) si sa le faca analiza. Pentru durerea de spate m-a trimis la fizioterapiet- trebuie sa sun sa-mi fac programare. O sa trebuiasca deasemenea sa fac cat de curand o vizita si la oftalmolog- in ultima vreme am observat ca scrisul mic-mic (ca cel de pe cutiile de medicamente, de ex.) il vad ca prin ceata. Eh, de-ale batranetior
Aaa.. si de azi am inceput un regim de slabire- sper sa reusesc sa ma tin de el, ca e destul de dur. Barem asa sa profit de ultimele saptamani de concediu de maternitate, mai ales ca nu mai am scuza ca alaptez.
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
A_driana spune:
'neata
LA MULTI ANI Matei de Roxy si Daniel de Lore
multa sanatate Camy, Becca si LauraB
eu sunt tare fericita ca la noapte vine mamica mea acasa...dupa 4 luni...diseara plecam la Timisoara la aeroport
dar sunt si suparata ca nu stiu ce se intampla cu David de ceva vreme...plange mult, se trezeste noaptea de multe ori (el care nu s-a mai trezit noaptea de cand era nou nascut), se trezeste plangand...de fapt plange, se ridica(de cele mai multe ori) dar ii cu ochii inchisi, parca doarme...nu stiu ce-i cu el...am incercat sa-l culc mai tarziu, mai devreme, imbracat, dezbracat, mancat, mai putin mancat, cu lampa de veghe, fara lampa...nu mai stiu....si ii curge putin nasucul, pt prima data in vietuca lui ...
ce poate fi? de ce se trezeste noaptea si plange? cam de 1 sapt ii asa...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
Laura B spune:
A_driana, dupa experienta mea, ma pot gandi doar la doua posibile cauze: dintisorii, sau foamea!
Nu am apucat pana acum sa va spun, dar Sophia desi inca se culca tarziu, de ceva vreme adoarme in patutul ei fara ajutor, si nu mai cere (decat foarte rar) sa o iau in patul mare. Se trezeste de doua ori pe noapte, se rasuceste, scanceste, daca nu ma misc repede ridica periculos tonul. Ii fac cate un biberon cu formula, i-l orientez spre gurita, il sustine singurica in manute, cand termina cat are nevoie impinge sticla intr-o parte si adoarme imediat la loc... eu intre timp visez demult
Revin, ca am uitat: ma bucur ca mami tau se intoarce acasa!
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Pregatesc cafeaua , cine vine ?
Vad ca sunt si bolnaviori aici,pupici multi de la noi sa treaca repede
Camy - daca esti asa de tare racita si Flavius vrea doar cu tine....ar fi o minune sa nu i-a si el,eu i-as da ceva preventiv, niste oscilococcillum, e homeopat,sau un siropel natural,ceva ...intreaba la farmacie...
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
A_driana spune:
seara bea 240 lapte cu cereale...mie mi se pare suficient...s-a culcat el cu mult mai putin si dormea toata noaptea, dar cand a fost aia? ....iar dintisorii, nici urma de ei..nu rosu, nu inflamat, nu se simte/vede absolut nimic...
azi noapte s-a trezit din 2 in 2 ore...ii dadea sotu o gurita de apa, il lua in brate, il tinea 2-3 min, il punea in patut si dormea in continuare...si tot asa.......dar de ce?
A_driana , de minunea mea David-Andrei
tiusca spune:
Buna dimineata gagici!
Pot sa scriu si eu acum,ca am ramas cu un singur copil.Greu cu 2...Dar cum de ieri a inceput gradinita sunt mai libera.
Razvanel ii duce dorul lui Matei si il cauta prin casa.Ieri era in culmea fericirii cand a aparut Matei de la gradi.
Este un copil cuminte...dar avem mari probleme cu somnul.Se trezeste in timpul noptii si nu mai vrea sa doarma decat in patul mare cu mine.Ce sa fac sa-l reobisnuiesc?Cred ca este varsta cand constientizeaza ca este singur in patut si-si doreste sa stea langa mine.
La capitolul mancare stam binisor.La recomandarea d-nei doct.i-am facut ciorbita de perisoare din carne de pui acrita cu bors.Mai greu,dar a mancat.La fel si dovlecel umplut.Toate ciorbitele lui sunt imbogatite cu patrunjel sau marar.Asa ii plac la nebunie.Galbenusul i-l ascund prin ciorbite,astfel nu-l mananca oricum l-as gati.
Fructele a inceput sa le manance bucatele si este fan para.
In concluzie,nu prea mai este pe mancare bebeluseasca,pe care de fapt o ura.In fiecare mancare ii pun un strop de sare.Este singurul condiment.Mai avem o problema...Iaurtul..nu-l vrea si pace.Mai asteptam.
La capitolul dinti..ne laudam cu 7,cu care am inceput sa o muscam serios pe mama de san.
La capitolul greutate stam binisor tinand cont ca a plecat de la 2.350.Acum avem 7.600.
Se pregateste de plecare..sta din ce in ce mai bine in picioruse singur si merge tinut de o mana.Busileaza peste tot si este in culmea fericirii cand se joaca cu Matei cu jucariile.
Si noi ne pregatim de petrecere,mai ales ca o sa fie dubla.El este nascut pe 22 si Matei pe 23 octombrie.Eu nu tin prea mult la obiceiuri dar probabil ca o sa fie mama care o sa-mi reaminteasca toate cele.
Urez fetelor bolnavioare sanatate.Lady-te inteleg perfect,mai ales ca am o prietena a carei fetita se lupta cu dermatita atopica de la 2 luni si am vazut-o cum se scarpina.
Va pup si va doresc o zi buna
sunshine2009 spune:
Buna dimineata si de la noi....
Roxy: La multi ani puiutului tau! Sa dea Domnul sa ai parte numai de bucurii si multa multa sanatate!
Camy si Lady pt bolnaviori, sper sa se insanatoseasca cat mai repede!
A_driana: cred ca a voi incepe sa se faca simitita perioada de crestere de la 11 luni, adica aprox. sapt 42-47. Si trezitul noaptea e atat de tipic si atat de ...enervant....noi numai ce-am iesit din cealalta perioada, de la 8 1/2 si intram cred ca voiosi deja in astalalta. Nu mai pot. Sunt cu nervii la pamant, ca a inceput sa mi se trezeasca noaptea de 4 ori, de la 1-5..
harnici la de 40 de saptamani