Fulgusorii de nov.dec 2009 (*82)
Raspunsuri - Pagina 3
sunshine2009 spune:
madalina: super fain link-ul, am salbat deja o multime de poze, sa vad ce voi avea curajul sa incerc
ce este vigantol?
harnici la de 39 de saptamani
getik1 spune:
vigantolu este vitamina D
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
allexa06 spune:
Salutare !
Oauuu,ati inceput si capitol nou
Noi am fost cam ocupati, zilele astea am stat cam mult in bucatarie,am gatit mancaruri noi,am facut prajituri , nu stiu ce m-a apucat...astazi baietii mei vroiau iar prajitura...dar nu le-am mai facut...mai las si pe maine ca nu mai pot . Razvan se obrazniceste de nu-i adevarat,imi iese par alb...abia astazi am realizat ca de fapt el luni incepe gradinita si parca am intrat in panica si ...am emotii...de pe acum
Camy - da,mi-am dat eu seama, de fapt trebuia sa pun " desenezi " ( in ghilimele ).Deci amenajari...interioare ? Fain ! Mi-ar place si mie !
In legatura cu luatul din mot, eu am trecut prin asa ceva...cu Razvan.Si eu am fost la fel ,incercat sa aflu totul,sa nu ma trezesc ca asa nu am stiut sau ma rog eu ce...Am avut emotii de nu se poate,dar totul a fost bine.El are doua perechi de nasi de botez.Nasii trebuie sa-i taie copilului o suvita de par care e bine cica sa fie pastrata ,se lipeste atunci cu ceara curata pe o moneda de argint( daca aveti ) daca nu,o moneda obisnuita .Apoi nasii trebuie sa taie si o unghiuta,care la fel se lipeste pe moneda.La noi asa este.
Nasii trebuie sa cumpere copilasului hainute noi,din cap pana in picioare.In rest petrecere ca la orice aniversare.Aaaaaaa, mai sunt obiectele de pe tava,da...parintii aseaza pe tava cateva obiecte si i se da copilului sa aleaga, sunt importante primele trei.Razvan a ales prima data un card si o carte micuta de rugaciuni,le-a prins pe amandoua odata, a doua oara a luat un calculator micut de buzunar si apoi un after shave . Daca imi mai amintesc ceva deosebit va spun
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
vias spune:
buna dimineata....
vin cu cana de lapte cu capuccino...vreti??????
am racit sunt infundata...imi curge nasul...si nu pot sa dorm iar azi vine nasa noastra de cununie la noi si sta pana luni...abia astept sa ovad, nu ne-am mai vazut de 2 ani si ceva...
cate lucruri interesante se discuta aici......sa le iau asa...pe rand!!!
Cadouri de 1 anhabar nu am ce sa ii cumpar..cred totusi ca ma bag la ceva de genul www.bestreclama ilegala - avertizare/p-4594-duplo-cutie-mare.aspx" target="_blank">asta...in fine..mai vedem noi.... Cristi i-a cumparat deja un catelus adevarat...un caucazian (habar nu am cum arata) numai ca eu nu-l consider asa amre cadou..pt ca nu-l tinem la apartament, ci la firma la sot...asa ca... mai caut!!!
Taiatul motului..la noi va fi pe 23 sau pe 24 octombrie...si vom face petrecere acasa....vom face ca la carte lucrurile abia astept!!! o singura problema am...cum sa ramana parul legat la Flavius??? de fapt..care mot??????..ca noi avem par de-o baie doar..
LauraB multumim frumos pt informatii!!!...la fel si My_Lady ....informatii pretioase!!
A_driana covorasul lui Flavius se gaseste si pe al noi...nu stiu daca exact, exact...dar se gasesc...si Flavius se joaca pe el...uite www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-pentru-patut-26/VTech-95/8979/Covoras-muzical-de-joaca.html" target="_blank">aicisauwww.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-pentru-patut-26/VTech-95/8979/Covoras-muzical-de-joaca.html" target="_blank">aici cred ca cel mai bine e sa dai tu un searchpe google..ca sigur gasesti!
Sunshinefrumos tare ati petrecut de ziua ta! Bravo!
Lorelix La multi ani !!! Sa va dea DD multa sanatate, intelegere si iubire...o casnicie minunata in continuare!
Torturi o minunatie de culori, modele...dar cine sa le faca???? parca nu m-as baga totusi la asa ceva...cred ac il voi face pe comanda....dar sigur va avea o forma frumoasa si culori care sa-i ia ochii lui Flavius!!
Va pup pe toate!! Sa aveti un we minunat!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
vad ca imi zice "reclama ilegala" la link-ul pus de mine pt cadould e un an... este vorba de un lego mare....si costa undeva in jur de 150-160 ron!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
getik1 spune:
salutare ce facetii fetele? vad ca nu prea e nimeni pe aici unde ati disparut in we???
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
vias spune:
tocmai ca e we ...bate vantul!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
tocmai ca e we ...bate vantul!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
al doilea mesaj l-a trimis Fla!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Laura B spune:
Sunt si eu in trecere rapida sa va spun noapte buna
Azi ne intalnim cu niste prieteni si cu nasii Sophiei. Trebuie sa pregatesc fetele si pe noi.
Am citit rapid ca ati mai pus si voi informatii despre taierea motului. O sa completez lista mea probabil maine sau saptamana viitoare.
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi