Fulgusorii de nov.dec 2009 (*82)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
Gabitza sunt deliciosi puisorii tai! si Eva "merge" super!!!
Getik eu pt iarna nu am facut decat dulceata, compot, teci la punga in congelator si vinete...atat deocamdata...si sincer nu stiu daca mai fac ceva, vedem!!!
Azi daca ma simt mai bine, cred ac voi face galuste cu prune
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
gabitza..au reflexe foarte bune "mucosii" tai...iar mersul tarat...e original.."shakira"
sa iti traiasca!
camy..ma bucur ca esti mai bine...
noi maine mergem la dermatolog cu rezultatele..imediat ce le luam..
iar cele care le-a facut pentru ganglionii care ii are la ceafa si gat le-a trimis la Bucuresti.
nu am reusit sa ii recoltez urina..oricat m-am chinuit...s-a "shushat"..si pe mine..si pe maica-mea..mai incerc si maine...poate reusesc
a plans saracutza...de mi s-a rupt inima...cand i-a luat sange
geta..am facut teste de alergeni(din sange-peste 2 ani se fac prin intepaturi)...si NU...nu e gratuita nicio ananaliza(e o lista cu ce analize sunt gratuite)...
azi am cheltuit 950 lei...si maine se duc altii...si tot asa...si nu am platit nicio factura pe luna asta...nush ce vom face....pe bune
am o oboseala cronica si o stare de tot "rahatul turcesc"
sa auzim de bine!v-am pupat.
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
lady sunem cam in acceasi oala iubita nu stiu cum sa ma mai descurc cu bani ca cezar de 3 luni nu a mai luat salariu si eu de la 15 mil postnatal mai iau 11,5mil si datori am cu nunta am iesit pe muche dar fara sa achit datorii curente asa ca acu suntem varza mie mia taiat cosmotele in curand o sa taie dolcele+fix+net asa ca ce sa mai facem
aproppo munca la domiciliu sti ceva???
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Laura B spune:
Gabitza, ce scumpi sunt copilasii tai... Intrebare: Dragos are parul prins cu agrafa? Super tari spagaturile si mersul in hop-hop-pe-fundulet!
Lady, offf, ce de mult costa analizele in Romania! Si cum naiba de nu sunt gratuite pentru copii?
De curiozitate, cum colectezi urina, Lady? Noua ne-a dat aici in spital, pentru Diana, o punguta sterila ("urine collection bag"), cu o margine lipicioasa. O plasam in zona respctiva, o lasam in diaper si o verificam cam la 15 minute. Nu gasesti ceva similar la farmacie, ma gandesc ca nu ar trebui sa coste foarte mult... sau poate poti incerca sa-l "fabrici" tu, daca ai o punga mica sterila si un leucoplast?
Camy, esti deja mai bine? Mai, ce pofta mi-ai facut! Da-mi si mie te rog o reteta buna de galuste cu prune- chiar am vazut ieri prune la piata. Promit sa nu mananc multe, sa nu-mi depasesc numarul de calorii permis
Getik, eu am facut anul asta pentru prima data conserve de conopida in otet. Mai am de pus ardei rosii in otet si mai am in plan sa pun foi de varza la murat, pentru sarmale.
Cat despre mancare, de vreo doua saptamani sunt la regim si de voie de nevoie il tine si colegul cu mine . Am facut acum cateva zile un pui la cuptor, alta data am pregatit o conopida gratinata, dar cel mai des mancam cate un gratar cu diverse salate.
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
tiusca spune:
Buna dimineata gagici!
Am reusit sa deschid si eu calculatorul dupa o saptamana.Desi nu-mi sta in fire sa ma vait vin si spun si eu ca m-a cuprins oboseala.Razvanel e din ce in ce in mai activ,ceea ce este si normal ca doar ne apropiem de varsta de 1 an.Insa mie imi cam scade energia si ma trezesc ca deseori sunt nervoasa,si nu o data am ridicat vocea la el.Sunt suparat pe mine si incerc cat mai mult sa ma abtin.In we plecam la tara si sper sa ma mai relaxez.
In alta ordine de idei,m-am blocat cu mancarea la micul dejun si cina.Fructele sunt "cah" si mai nou si cerealele.Ciorbita o mancam cu placere.Idei,ceva?
Olita am introdus-o si pe ea in peisaj si chiar am facut kkuta de 3 ori la ea.Dar asta a fost doar coincidenta si il las cateva minute pe ea,doar sa vada cam cum sta treaba.Nu am de gand sa traumatizez copilul ,dar asa am procedat si la Matei si nu am facut rau.
In parc nu mai este rost sa stam in carucior.Vrem sa ne plimbam,sa ne dam in leagane...si uite asa ajung cocosata acasa si fara chef de treburile casei.Si iar ma enervez cand vad cosul cu rufe necalcate,sau cratita goala si stiu ca trebuie sa fac ceva de mancare ca doar imi vin baietii din deplasare:unul de la gradi si unul de la servici.
Ca sa nu mai zic de partea materiala care se degradeaza pe zi ce trece si iar imi vine sa ma"duc in lume"
Partea frumoasa in aceasta perioada a anului este ca eu consider toamna ca "primavara" mea.Ptr ca se apropie ziua lor de nastere si ptr.mine este ca si cum ar "inverzi"natura iar.
Lady-scump,scump.Atatia bani pe analize in conditiile in care am cotizat atatia ani.O pup pe Becca si sper sa-i iasa bune analizele.
Camy-La multi ani cu intarziere
Si intreb si eu:de pisko mai stiti ceva?Parca era graviduta ,nu?Sau ma insel?
Cu scuzele de rigoare daca am scris mult si prost,va urez o zi buna..
getik1 spune:
neata hai la
gabitza gemenii dunt deliciosi mor de ei, asa merge si ary stilu taras.
laura bsi cu regimul se cunoaste ceva?? cum faci conopida gratinata?? si la noi analizele la copii sunt gratuite dar cele uzuale restu dupa cum se vede nup. si punguta cum zici tu nu exista am cautat eu pentru nasimea si nu am gasit
ieri ary a facut prima buba a pus mana pe cuptoru incins, si mai nou la mancarica daca i se pare ei mai calda face ufa ufa si sufla cu mine in lingurita
lady analizele cum au iesit ai primit rezultatele??
tiuscacu bani ne va fi din ce in ce mai greu cu dobitocii care ne conduc, macar copii ne mai lumneaza viata si ne da putere sa trecem peste toate pentru ei
poop fetele si puiuti
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
A_driana spune:
'neata
recoltor steril pt urina pt copii se gaseste in farmaciile Sensiblue...eu doar acolo am gasit...eu i-am pus de multe ori lui David si intotdeauna gaseam doar 2 picuri in ea...restul se prelingea in scutec....desi era fix lipita...nu stiu cum, dar atata se foieste el de numa....asa ca nici pana in ziua de azi n-am reusit sa-i colectez urina...
gabitza mucosii sunt tare draguti...dar Eva cu ,mersul' ei ii mortala...
mda, sa nu vorbim despre bani...evident si noi suntem imediat sub linia de plutire...nu mai stiu din ce sa reduc sa ne ajunga pana la urmatorul salar.....din pacate....
A_driana , de minunea mea David-Andrei
sunshine2009 spune:
Buna dimineata si de la noi,
Getik mersi de cafea, f buna, ca-mi pica ochii-n gura de somn! Jr se trezeste in ultimele nopti tot la 2 ore si nu mai pot....ma gandesc ca or fi urmatorii dinti (primii 4, 2 sus , 2 jos avem deja ) care ne bat la cap...Stie careva dintre voi care sunt urmatorii??
Gabitza: superbi copii! Iar Eva... gimnasta sa o faci! Cum reuseste oare ea micuta sa faca spagatul????
Lauriciu: cum iti merge cu dieta ? se simte ceva? As vrea sa ma apuc si eu de ceva, ar tebui vreo 5 kg sa mai mearga, dar cu alaptatul asta...S-a mai linistit la voi situatia cu somnul? La noi s-a linistit remarcabil adormitul, insa mi se trezeste f f des noaptea...Din lac in put...
harnici la de 41 de saptamani
Cresterea in greutate
My_Lady0091 spune:
NEATZA...
baga-mi-as picioarele..am scris o gramada..si nushceam facut ca l-am sters pe mesaj...ce tampa is..
nu mai am chef sa o iau de la capat..asa ca pe scurt:
-azi luam analizele...si discutam cu dermatologul
-alea pentru ganglioni...saptamana viitoare(alea ma ingrijoreaza pemine cel mai tare)
-nu am stiut de pungi sterile..asa ca i-am luat olitza...si am reusit sa recoltez pana la urma
-am lasat-o fara pampers prin casa pentru ca e rana jos..si urla intr-una..am luat alte creme...(70 lei).dar ca sa se vindece pielea trebuie sa respire..asa ca mai bine spal 200 de pantaloni decat sa mai planga copilul...
-m-am odihnit sieu un pic azi noapte ca a venit mama sa stea cu ea.
-trebuie sa ii fac al doilea vaccin care trebuia sa i-l fac la 6 luni dar nu l-a avut atunci...(si in farmacii costa 270 lei..n-am bani..cu parere de rau)..si acum il are doc dar vrea acord scris de la pediatru ca are voie sa i-l faca pe alergie..
-ieri i-am dat iaurt cu urda..i-a placut.dar nu prea mult..
-si pe mine ma mai apuca pandaliile si mai tip la ea..uneori..de prea multe ori sunt depasita de situatie..si nu ma mai pot cotrola...si apoi imi pare rau..si plang...dar ce folos..prea mult stress..oboseala..pe toate tre' sa le fac singura..si nici eu nu-s sanatoasa tun..asa ca se aduna..stiu ca n-am nicio scuza...nu-s o mama prea buna
-lui fii-mea ii ies dintii sus..acum.ca are gingia umflata..
cam atat..mai multe noutati diseara dupa ce vin de la doc...
sanatate!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |