Fulgusorii de nov.dec 2009 (*82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata! Si ce dimineata...

La multi ani, Cami! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

Azi e si ziua de nastere a mamicii mele.

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata...nici azi nu merg la servici sper sa nu ma dea astia afara...
Nu pot sa merg ca am de ...asta bineinteles ca dupa ce fac

multumesc frumos pentru urari....va doresc din inima si voua acelasi lucru...si va las sa luati de www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.culinar.ro/images/articole/bunele_maniere_la_masa/1.2010/masa_festiva_1.jpg&imgrefurl=http://www.culinar.ro/articole/citeste/1799/bunele-maniere-la-o-masa-festiva-1&usg=aI99seMHEYbiWxXKek2B8j6LEOY=&h=563&w=750&sz=411&hl=ro&start=0&sig2=eFgbuPQfwh-VmoY59Qr11A&zoom=1&tbnid=VU-pNlwnjNUtiM:&tbnh=154&tbnw=223&ei=JFKYTPjqBsrDswbP-eWQDA&prev=/images%3Fq%3Dmasa%2Bfestiva%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D803%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=172&vpy=126&dur=649&hovh=192&hovw=257&tx=90&ty=104&oei=01GYTOS_NsvHswah0vSPDA&esq=25&page=1&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0" target="_blank">aici

LauraB pt mamica ta, sa fie sanatoasa!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
LA MULTI ANI CAMY....sa fii sanatoasa, fericita si iubita...
si LA MULTI ANI si pt mamica de lauraB...
ieri am sarbatorit-o pe mamica mea....i-am facut un tort f frumos...nu i-a venit sa creada ca eu l-am facut...
eu nu l-am pus niciodata pe David la olita....si nici zahar sau sare nu....pana la 1 an....
va pup

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

A_driana, "La multi ani" si mamicii tale!

Cami, daca mai tin eu minte ma intrebai la un moment dat ce regim tin. Numar caloriile la tot ce mananc. E mai usor decat suna, asta pentru ca m-am inscris pe site-ul "sparkpeople.com". Acolo eu introduc alimentele dintr-o zi si cantitatile, iar calculatorul lor imi spune cate calorii, cate proteine, grasimi si carbohidrati am consumat. Incerc sa slabesc sanatos- am redus cam 500...1000 cal/zi, sa vad daca e asa cum zic ei (si anume ca daca reduci 500 cal/zi, intr-o saptamana ar trebui sa slabesti jumatate de kilogram). Dupa prima saptamana cantarul arata ca as fi dat jos ceva mai mult, insa stiu ca asa e la inceput.

Deocamdata nu am pus-o pe Sophia la olita.
Pun cate un praf de sare la mancarurile din care mananca si ea. Zahar nu am avut la ce sa-i pun, insa ca idee tin minte ca am citit mai demult cum ca zaharina e mai periculoasa pentru sanatatea noastra decat zaharul (am sa incerc sa caut informatiile, nu mai tin minte insa unde erau). Despre miere am citit ca nu avem voie sa le dam copiilor sub 1 an, cel putin aici se spune ca in miere pot fi spori ai unei bacterii care ii poate imbolnavi pe cei mici de botulism. In jurul varstei de 1 an, copii au si ei deja suficient acid in stomacel, astfel incat sa poata lupta si distruge posibilele toxinele generate de sporii respectivi.

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nici eu nu am pus-o la olitza..si nici nu o pun pana la 1 an si ceva...poate ca da, lucrezi cu ei bine acum...adica ii dresezi ca pe maimutici...dar daca nu inteleg ce e aia olitza..pentu ce e...nu stiu sa ceara...care-i scopul
...lauriciu..tu ce sarbatoresti...???de ti-a zis ady LMA?
PETRECERE FRUMOASA camy!
ady...ma bucur ca ai surprins-o placut pe mama ta?LMA si pentru ea...ce varsta a implinit?
da'....geta...a plecat sa culeaga porumb si pe la vecini?
camy nu ne-ai zis cum ai stat cu fumul in BV?
eu sunt cahuie de cap..nu am pus geana pe geana..toata noaptea s-a foit...urticaria asta a disparut pe pe o parte din corp si a aparut pe alta...si da-i urlaturi...si cu dintii...plus ca ziua nu mai sta locului...de sambata de cand a vazut ca se poate ridica, se prinde de orice...si ea care refuza sa mearga in patru labe/de-a busilea...acum MERGE...pana la primul punct de sustinere...deci gata cu linistea mea...
azi i-am dat bibe cu lapte sa si-l tina singura...first time..l-a tinut...dar se plictiseste repede..mai bine il tine mami
acu' doarme...ma duc sa ma preg...la 11 tre' sa fiu la pediatra.
o zi buna fete!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Azi e si ziua de nastere a mamicii mele.

_

sa-mi fie cu iertare...n-am

EDIT:si LMA bineinteles!!!!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

am revenit la ocafea buna pe care o datii voi
sa incepem:
camy la multy ani sanatae si putere sa treci peste toate, sper ca suntetii bine dupa paatania cu masina
ladyam fost la porumb oribil la anu pun grau i am zis lu cez ca eu imi bag ceva in randurile lui de porumb ca au fiecare 500 de m. am ambsentat motivat zic eu ca sa trecut netu de la inet da digi si sau facut ceva schimbari si de duminica nu a mers netu pana azi
laura la multi ani lu mamy tau sa fie sanatoasa iubita si sa traiasca cat mai mult sa va bucuratii de ea
busyy felicitari piciului mergaret.
adriana la multi ani si lu mami tau si tot ceea ce este mai bun
alexala multe luni lu stefan si sa va facetii bine curand
gabitza poop dulce ddragalasi de gemeni
cred ca nu am uita pe nimeni daca da revin
sa va spun ary ma alearga prin toata casa deabusiliaea a inceput sa mearga tinuta de manute ceea ce ea nu vroia nici chip, ne laudam ca avem 6 dintisori, mai stam cate 5 minute pe zi la olita si mancam ca in vremurile bune,
cam atat pt moment mai revin

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

My_Lady eu nu am simtit nici un fum pt ca am fost plecata din Brasov!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

La multi ani, Camy!
Multa sanatate si fericire deplina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Da, astazi strumful meu implineste 9 luni !!! .Am baiat mare, ce mai...

CAMY - La Multi Ani si din partea noastra, sa fii sanatoasa,fericita alaturi de familie si viata sa va aduca deacum numai bucurii
editez - caci asta era mesaj scris dimineata
,dar s-a luat curentul chiar cand il trimiteam...acum cand am deschis...l-am trimis...de asta este dimineata la mine...

Mergi la inceput