Fulgusorii de nov.dec 2009 (*82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

lady frumos , asa sie u am rudele imprastiate
in ceea ce ai povestit legat de Ghenosu nu comentez

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

nici una din mamici prin zona?

harnici la de 40 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

am venit eu

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

mai sunt si eu,dar si pe la fiv,si pe la gemeni si pe la prietene

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-am intors de la servici...cu o foame....as fi mancat orice...numai sa mananc...asa ca piurelu ramas de la Flavius...imi incalzeste acum mie stomacul

Flavius e mai bine...am incercat toate variantele..si vad ca dau rezultate bune multumesc lui DD ca nu mai e asa de marait

Si eu sunt mai bine, mai tusesc putin, dar e foarte ok, fata de cum am fost.

Ma duc sa ma intind langa Flavius putin, revin mai pe seara!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Si eu sunt pe aici,dar fac
De mult ma gandeam sa ma vopsesc,am tot zis sa termin cu alaptatul si apoi,cu toate ca puteam foarte bine sa obtez pt o vopsea fara amoniac...in fine,m-am hotarat sa ma vopsesc in momentul in care am intrat intr-un plafar si am vazut acolo vopsea de par Hena( care este doar din frunze de henna ).Dupa ce mi-am cumparat-o , am mai tinut-o in casa cateva zile ca nu eram chiar sigura daca sa o folosesc sau nu ...si astazi m-am vopsit !!!Foarte bucuroasa la inceput si nerabdatoare,curioasa de rezultat, asta se tine si mult pe par, adica 2 ore !!! Ei bine,dupa doua ore...nici un rezultat!!! Sunt la fel ca inainte, nu a prins deloc , deloc !!!Am stat atat si m-am gandit daca sa ma vopsesc sau nu,si in final cand m-am hotarat si deja ma imaginam...rezultat...ioc . Cred ca in final voi merge sa-mi iau o vopsea fara amoniac si am sa merg si la coafor de data asta.Aaaaaaaa, cu asta m-am vopsit eu....si nu va spun,ca in castronel era pasta, cand o intindeam pe par se pietrifica Nici nu reuseam sa-mi bag pieptenul in par sa pot intinde vopseaua . A mai folosit cineva asa ceva ?Oi fi gresit eu pe undeva ?

Laura b - cu examenele am terminat,le-am luat,dar partea a doua de vacanta nu va mai fi...Razvan a inceput gradinita,vremea s-a racit...acum mai sunt ceva zile calduroase,sa vedem cat...dar doar daca vom merge,vom merge pe aici pe aproape.Vreau sa il duc pe sot la Cetatea Neamtului,caci am fost la cetatea Rasnov si aia e nimca toata pe langa asta de la noi, si pe care bineinteles ca nu am vizitat-o...impreuna Cetatea Rasnov este frumoasa de la distanta,in exterior,caci in interior nu ai ce sa vezi.Pe cand asta.....

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Asa-i frumos, toate la apel!
da Allexa, am folosit si eu, dar stateam ore in sir cu ea (sunt bruneta) si prinde mai mult reflexe la noi. La cele mai deschise...ca morcovul ies. Dar intr-adevar e greu de lucrat cu ea. Luam cate o suvita, o vopseam complet, de la radacina la varf si apoi am facut melcisor din ea. Si tot asa cu urmatoarele. Nu functioneaza ca la vopseaua normala, sa intinzi apoi cu piaptanul. Si pute...si are o culoare..si te mai si manca capul de numai cand se usuca...Dar parul are nevoie de mult timp sa se repare dupa un stress poate dura si pana la 6 luni. Eu nu mai vopsesc de vreo 3 ani, si nici deacum inainte nu cred ca o sa incerc, din cauza ca am praul f lung si uscat, l-as strica si mai tare..

Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Camy, ce bine ca va e mai bine!

Cresterea in greutate

Mergi la inceput

camy ma bucur ca va simtiti mai bine si flsvius a mai scapat de maraiala

getik mamika de

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu stiu ce-i cu mine, dar am o stare nasoala rau de tot...
intru oare in butoi?????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput