Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (196)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,KAMELYA!SA FII FERICITA!

si cu scuze pt intarziere,LA MULTI ANI BUJO!
LA MULTI ANI,JJOVANA!LA MULTI ANI,NATI!!!SI MULTA SANATATE!

ai mei dorm,mie nu prea mi e somn ca azi am dormit dupa amiaza,ca eram obosita.azi am fost la soacra mea la curte si [mi ]am facut bulionul.

is ofticata ca am vrut sa ma detasez si aveam toate sansele s o fac,dar inspectoratul a hotarat sa nu mai organizeze sedinta publica ci sedinta paritara,adica se intrunesc doar ei si hotarasc cui dau posturile...asa ca nu cred ca am vreo sansa...
va dati seama,daca nu s au mai corectat lucrarile la nivel de judet cum tb,le au ramas multi oameni pe dinafara,asa ca acum tb sa i aranjeze...asa ca,eu cu 9,35 ma duc la tara,iar aia cu 3 se duc in oras...
da,dar cica eu sunt titulara,asa ca sa nu ma mai plang atata[asa mi a zis o colega acum cateva zile].pai frate,am invatat sa ajung titulara,n am castigat postul la barbut...

in alta ordine de idei,baietii sunt ok,codrin ,la fel ca toni al lui biri da din el de ma da pe spate...aseara am fost sg cu ei si dupa ce am stins lumina sa ne culcam m am dus pana la baie si cand am venit,i am gasit bagati unul in altul,sub patura..cica le era frica...imi venea sa i mananc..


VIOLETA,CE MAI FACI?da ne un semn ca esti bine!!

MAI3,am vazut ca in curand esti programata la cezariana!sa dea dumnezeu sa fie bine!

TURTU,tu cum te mai simti?

NARCISA,ce mai faci?

VICKY,cum a fost reintalnirea cu maya?

tecky,AI REUSIT SA IEI POST ANUL ASTA?

MADA,succes in noul an scolar!
va pup pe toate si mi as dori sa scrieti mai des,sa povestiti despre pepenasi!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Biri as vrea eu sa iasa chiar asa de rosu, ar trebui decolorat ca sa iasa asa pure red. Dar oricum a iesit mai intens decat era inainte. Am inaugurat si wand-ul de la remington si sunt sold. E superrr asa ca acu is cu onduleuri. Trebe tehnica tre sa mai exersez.
Da eu te cred ca stiu cum ii si ale noastre rule the roost si ne corecteaza si etc Ari mai nou daca ii zicem cate ceva pufaie si da asa din maini gesticuleaza si ne zice U make my head go crazy!
E super ca se serveste singurel, Ami e asa alintata ca a invatat-o sora-sa sa o faca pe-a bebe si acu e la modul de a gu gu gu non stop si te calca pe ultimele bataturi se pune jos si miorlaie ca un bebe nou nascut.
Mona ms mult. Si mie imi place de numa cand le vad ca seiubesc ele bine ca in secunda doi tipa si urla si se musca sau mai stiu eu ce asta-i partea a doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Miss jj sa-ti fie de bine schimbarea! Sa pui poze!
monalac bafta maine la inceput de nou an scolar!Am prins post aproape de casa....dar la ce salarii avem noi profesorii nu mai sunt atat de incantata si la cat e de invatat....

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Kamelya, sa ai parte de multe bucurii!

Bafta multa celor care-si duc copii la scoala maine! Sa fiu un inceput bun! Bafta si mamicilor care incept scoli, cursuri, etc!

Irina mea nu merge la gradi maine, fiindca are o viroza, cu dureri de gat, tuse. Pana acum stam cam asa: in 2 luni de cand merge la gradinita, cate o saptamana pe luna a stat acasa. Sa vedem mai departe, speram sa fie bine.

Biri, ce baiat smecher ai! sa ne mai povestesti de el.
Anka, asteptam impresii de la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mona multumim mult ca te gandesti la noi! am emotiiiii

bafta tuturor copilasilor si mamicilor care incep scoli, gradinite, crese! sa creasca mari si sanatosi! gasca!

-----

Mami de roza + 38 s


Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nastere usoara si sa fie intr-un ceas bun!



Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA



Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

maitreyi cand nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

pe 23 is programata. deci teoretic pe 23 practic cand vrea Cel de Sus

-----

Mami de roza + 38 s


Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

maitreyi, nastere usoara si bebe sanatos!



Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

kamelya, multi ani feritici iti urez si eu cu intirziere, sa fii fericita, sanatoasa si iubita. Ziua ta e usor de tinut minte, ca coincide cu atacul de la WTC.

maitreyi, nastere usoara si refacere rapida. Ati terminat cu pregatirile pentru bebe2? Aveti nume pregatit? Noi sintem complet nepregatiti, n-am luat nimic pentru bebe2 in afara de o comoda si un body albastru. Tot zic ca mai am vreme, dar saptaminile astea trec mult prea repede.

missjj, ce culoare turbata ti-ai luat, o sa te recunoasca barbatul de la o posta. Sa-ti priasca cumparaturile, si io am perie din aia cu aer cald, sint super multumita de ea. Sa pui poze sa te vedem vopsita si coafata cu ustensilele.

mona, bafta cu noul loc de munca, sper sa reusesti sa rezolvi ceva cu naveta.

biri, ce fel de scoala e asta in care e tony? Ca suna super interesant ce povestesti tu acolo. Zi mai multe cind apuci.
Si-apropo, daca tot te prind prin zona, zi-mi si mie, daca bebele nu e inca intors cu capul in jos (am 32 de saptamini), mai am sanse sa se intoarca? Pot face ceva? Doctorul meu e cam in favoarea cezarienei si io mi-s speriata de moarte de treaba asta, n-as vrea sa ajung la cutit.
Ma gindesc sa vorbesc cu o moasa sa vina la mine acasa si sa incercam sa intoarcem bebele, am inteles ca ceva manevre ar fi posibile, daca sint facute de specialisti. E prea tirziu, e prea devreme, sa ma hazardez la asa ceva? Mersi de dat cu parerea

anko, sa-ti fie bine cu scoala. Si zi asa, deci cita scoala o sa faci, ce cursuri studiezi acuma? Cum e cu examenele acolo? Ca vad ca fiecare tara are sistemul propriu.

siby, tu cum mai esti? Nu mi-ai raspuns pe mess, cum ii mai merge lui vladi, dar voua? Ma gindesc la voi

gini, si Mara s-a imbolnavit mai des in primele saptamini de cresa, dar pe urma n-am mai avut probleme cu ea. In afara de niste muci ocazionali a fost relativ ok.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, imi pierd neuronii pe zi ce trece. Noi trecem printr-o perioada mai tulbure, s-ar putea sa plecam din elvetia.
Eu nu vreau decit o tara anglofona daca e cazul sa plecam, deocamdata optiunile sint londra, new york si sydney. In america nu-s prea convinsa daca sa mergem, mai mult din cauza de contzed, ca sint tare scurte concediile in state. Chiar asa biri, voi cite saptamini de concediu aveti? Ca noi avem 6 saptamini (eu) si 5 saptamini (barbatu-meu) si la treaba asta nu prea vreau sa facem compromisuri.
E o situatie tare incilcita oricum, mai ales ca de curind am si cumparat casa in elvetia, deci momentul nu pica extrem de bine. Ma rog, deocamdata nu e nimic clar, om trai si om vedea.

na bun, ma duc la trebile mele, pupici tuturor

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput