Sept-Oct 2010!Bv. Pity si Ama!Hai Cami!!!(160)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_25 spune:
2ingerasi 
!
clary ma bucur ca Biencuta e bine si ca ia in greutate!
Maine are o lunita!!!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui fulguta28 Mai Chichi, acu doua saptamani avea 2100 de grame si acum are 2250 de g. Chiar asa de putin sa ia in greutate?!!!Dr. zice ca din cauza ca sunt eu racita.
uta28 este 35+ cu Mara Elena------------------------------------------------ http://www.micaevents.ro |
Pai matalutsa mancasi in toata perioadaa asta? Sau ai bagat apa si ceai? ca si asta conteaza... Nu e asa mititica dupa nr de kg, creste ea de-acum in colo!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 36+
fulguta28 spune:
2ingerasi, eu nu sunt buna la dat sfaturi, dar aici, langa noi, sper sa gasesti macar o mica parte din ceea ce iti lipseste.
Bravo pentru achizitiile facute. Caruciorul, scoica si multe alte produse tot de la Primii Pasi le-am luat si sunt extrem de multumita de ele.
Sunt ametita de la vremea asta. As baga cornul in perna dar imi este teama ca la noapte voi numara oi, capre si alte cornute.
uta28 este
35+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro
alynta27 spune:
Mari Mariuk ma bucur ca ai avut parte de o nastere rapida si usoara! Bine ca s-a terminat totul frumos! asteptam pozici!
Am stat si eu intinsa! Durerile sa zic ca au cedat, imi mai simt spatele uneori si....astept travaliul!
(curaj gaina ca te tai!)
Mama e in drum spre noi! Aici toarna cu galeata! Sunt mai relaxata ca si sotul e acasa!
Alina-Mirela
40+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
fulguta28 spune:
Bagasi maica de toate, oua, lapte, branza, carne... pt ca am o lipsa de proteine. Bag in mine de rup. Toate bunataturile astea se duc pe bucutze nu la bebe.
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chichiutza
Pai matalutsa mancasi in toata perioadaa asta? Sau ai bagat apa si ceai? ca si asta conteaza... Nu e asa mititica dupa nr de kg, creste ea de-acum in colo! ![]() Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+ |
uta28 este
35+
cu Mara Elena------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro
alynta27 spune:
Clary fata ta creste ca painea! Bravo!
LoredanaB deci suntem in aceiasi "oala"! Sa stii ca nu ma supar pe tine daca mi-o i-ei inainte!
Dar poate totusi ne "luam de mana" si nastem deodata, ce zici?!
Alina-Mirela
40+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
simona24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 2ingerasi Ai dreptate, dar inainte sa stie sa fie tata nu a stiut sa fie nici macar sot. A calcat in picioare tot ce pretuiam eu mai mult. sunt o fire puternica, e adevarat, dar sub carapacea mea de piatra zace un suflet..inca... un suflet de femeie, care in anuminte momente(mai ales cum e cel ca sarcina) are nevoie de intelegere,alint, rasfat, sprijin... Am cazut si eu azi in butoil cu melancolie.... Vars o lacrima-doua pana il iau pe Matei de la cresa si apoi imi pun iar masca zambareata sa nu ma vada copilu' meu in starea asta... E greu sa te duci singura 9 luni de zile la spital, la ecografii, la urgente noaptea,dar imi alung tristetea si depresiile spunandu-mi ca nu amtimp de chestii dintr-astea, ca am doi copii pe care trebuie sa ii cresc, etc... Sper sa nu ma folosesc de ideea cu copii pentru a-mi reveni eu din starile mele de cadere....dar alta solutie nu gasesc...pentru binele lor si supravietuirea mea... Ma rog la DD ca fetita mea sa aiba tot atata noroc cat ghinion am avut eu in viata de familie. nu as suporta sa vad un nenororcit ca isi bate joc de ea... Doamne,nu stiu de ce as fi in stare... Hai ca bat campii... Gata iau mima vesela si masca cu zambarici... 2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 37+ Antonia Maria |
draga mamica de ingerasi, te admir tare mult pentru taria ta. sunt sigura ca aceasta tarie, putere, se datoreaza in mare parte ingerasilor tai. datorita lor poti zambi, datorita lor esti fericita. cat despre fostul tau sot(iarta-ma dar nu ii pot spune tatal copiilor), nu am ce spune! pur si simplu trebuie sa ii dai ignore! un barbat atunci cand se casatoreste, trebuie sa ii fie alaturi sotiei. si eu am avut mici probleme legate de "fusta mamei" la inceput, dar Slava lui Dumnezeu, s-au rezolvat.

in fine, capul sus, mandria-n fata
! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, sa te poti ocupa de ei asa cum trebuie si sa formati o familie fericita!toata admiratia din partea mea!

simona
cu
matei 37+
chichiutza spune:
Fetelor m-am umplut de nervi. Am schimbat mobila in camera si nu mi se mai potrivesc covorasele!
Erau luate anul trecut, din lana , frumusele tare! Le-am si curatat special pt ocazia asta! Ce fac eu acu? 
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 36+
donna79 spune:
Hello!
La multi ani, Anelor frumoase si burtoase! Cate o
si un
pt fiecare!
Trec si eu in goana calului, am umblat toata ziua, acum sunt "avion" si mai astept si musafiri. Fac rezumat: dimineata la eco, totul ok, placenta ok, lichid suficient, bebe aprox 2700gr (evident sunt in extaz, la 3kg fac cinste cu bere fara alcool
), apoi la cumparaturi (cred ca am injumatatit lista azi). Acum astept musafirii si sper din inima sa nu adorm cu capul pe masa 
Mari-Mariuk ce bine ca sunteti acasa si toate-s bune! Sunteti niste invingatori 
Zoze la asa urari in versuri e musai sa ti se ridice moralul! 
Revin mai tarziu sa vad pozici frumoase (Zozela, Nadiuta).
pt toate!
Donna
35+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
simona24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Fetelor m-am umplut de nervi. Am schimbat mobila in camera si nu mi se mai potrivesc covorasele! Erau luate anul trecut, din lana , frumusele tare! Le-am si curatat special pt ocazia asta! Ce fac eu acu? ![]() Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+ |
hmmm... pai ai 2-3 variante!
1)lasi mobila cealalta la locul ei;
2)schimbi covorasele;
3)lasa-le dom'le asa! ce, e musai sa fie totul ca in reviste?!
cu asta trebuia sa te mai stresezi tu acum?! fi cumintica si treci in pat!

simona
cu
matei 37+