Sept-Oct 2010!Bv. Pity si Ama!Hai Cami!!!(160)
Raspunsuri - Pagina 15
office spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ama76 fetelor multumesc pentru sustinere! bebe SEBASTIAN a venit la ora 12 scor APGAR 10 are 3300 g si 53 cm am incercat ceva alaptat acum doarme ![]() ama mama de Sebastian 09/09/2010 si Ana 09/10/2006 ama |
Felicitari Ama! Bun venit Sebastian!

Tina, cu bebe Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Anuto, va sa zica e treaba cu adevarat serioasa. ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 36+ |
Pai noi ne-am luat rolul de socrii in serios!!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui georgescu oana Buna dimineata si de la noi Ne-am hotarat pentru numele bebelusului, va fi Lucas Cristian ,asta ne place cel mai mult deocamdata. Felicitari Ama sa ai recuperare rapida. Eu ma bag la injectii va pupam Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 35s + Martie-Aprilie |
Oana,f frumos numele ales!! Sa fie bb sanatos si sa-l poarte cu mandrie!

Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
office spune:
Cami mult succes!
Tina, cu bebe Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
fulguta28 spune:
Clabuc, interesanta oferta! O sa mergem sa facem o vizita pt ca este aproape de casa, iar biserica o sa fie in zona.
Daca stii pe cineva care vrea poze pentru botez, sotul meu se ocupa. Link-ul este mai jos.
uta28 este
35+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro
botosel452 spune:
La Stil Hotel a facut nasa mea botezul, dar asta a fost acum 7 ani...dar imi aduc aminte ca a fost foarte bine
Valentina
36+ 
camy81 spune:
BUNA FETELOR

felicitari proaspetelor mamici si sa va creasca bb mari si sanatosi

CELOR care se pregatesc acum sa devina mamici scot si eu 

si sa aveti nastere usoara.

Sunt si eu de ceva vreme pe aici(chiar daca intru mai rar) si mi-ar placea si mie sa fiu la ODISEEA voastra pt. ca atunci cand se aproprie marea intalnire sa ma incurajati si pe mine
cine stie poate o sa fie o nastere mai usoara daca scoateti motatele pt.mine![]()

CAMY81-UM.28.12.2009 si DPN.4.10.2010![]()
multumesc mult asi fi fff bucuroasa sa fiu si eu trecuta acolo
si mamica de
ALEXIA (27.01.2006)

Si daca nu va cer prea mult imi explicati si mie va rog cum sa ma uit si eu la pozele cu bb pt. ca nu ma prea pricep

CAMELIA
36+ SI MAMI DE
ALEXIA 

tutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alecsa_L
Intrebarea era pentru Tutz... Alecsa_L, 35+ , ![]() |
Setul l-am luat de la reprezentanta Avent din Budapesta, cu 24000 FT (vine cam 360 lei tot - inclusiv pompa de san).
Poate este si in Bucuresti? Eu nu m-am uitat, ca oricum aveam drum spre Bp. Preturile oricum sunt mai mici de obicei in Ungaria, cam toate lucrsoarele pt bebe le-am luat de acolo (am noroc ca sunt aproape de granita)
Tutz
35+ cu
Julia la purtator
Clabuc spune:
Ok Fulguta. Daca ajungi la hotel intreaba de Gabriel Holznagel, sotul meu, directorul hotelului. Ii spui ca esti colega de Odisee cu mine si va sti despre ce e vorba. Sper sa-ti placa, va da si camera pentru o noapte (gratuit). Noi acolo am facut botezul Clarindei, al finutei, al nepotelului, al multor copilasi ai prietenilor nostri. Si eu lucrez la un hotel (la Howard Johnson***** - fostul Dorobanti), dar preturile nu se compara; si mai ales daca nu ai foarte multi invitati (pana in 50), Best Western-ul se incadreaza cel mai bine, zic eu. Si am retinut despre "talentul" sotului tau; poate chiar il recomanda sotul meu pentru diverse evenimente la care nu s-au interesat de fotograf. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
36+ AMR 3
Poza preferata Clarinda
LoredanaB spune:
Felicitari Pity!!!Felicitari Ama!!!refacere rapida si laptic mult!
Hai Cami!!!
Alynta scot si eu motatele pentru tine 
sterilizator si eu am folosit de la chicco acela pentru microunde, foarte multumita am fost de el si daca va fi cazul il voi folosi in continuare.Pretul e super undeva la 11 euro
39+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua