Sept-Oct 2010!Bv. Pity si Ama!Hai Cami!!!(160)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Uraaaa, acum am vazut, bebe mic de Aniast are si nume: Alexandru Andrei. Bravo mamico, sa va umple viata alaturi de fratiorul lui. Oare tu l-ai trecut acolo pe prima pagina fara sa zici nimic? Foarte frumos numele, a meritat asteptarea.

mamica de Maria Lavinia si 36+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Sterilizatoarele cu microunde nu sunt la fel de bune ca cele electrice? Am observat ca sunt mult mai ieftine...Apropo, e bine sa-l cumpar inainte se nastere oare? Ma gandesc, daca am san, mai e nevoie de acest sterilizator?

Alecsa_L, 35+ ,

Mergi la inceput

Imi poti spune de unde le-ai luat? Unde sunt preturile mai bune? Eu am gasit pe internet..pe diverse site-uri. Merci.

Alecsa_L, 35+ ,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Imi poti spune de unde le-ai luat? Unde sunt preturile mai bune? Eu am gasit pe internet..pe diverse site-uri. Merci.

Alecsa_L, 35+ ,

Intrebarea era pentru Tutz.... Parca cele de la Avent ma tenteaza cel mai mult.

Alecsa_L, 35+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari Pity! Felicitari Ama! Sa va traiasca puiutii!

Nastere usoara, camisv!

Pompa a fost utila, m-a ajutat la inceput cand am facut furia laptelui si mai tarziu cand aveam prea mult laptic ca sa nu fac mastita si am tot facut rezerve in congelator.

Alimentatia in timpul alaptarii a fost normala adica fara prea multe restrictii insa cat mai sanatoasa si am evitat doar ceea ce stiam ca-mi provoaca gaze; am incercat sa mananc cat mai variat si chiar usturoi, ceapa etc ca sa-l obisnuiesc cu cat mai multe gusturi, poate de asta acum e innebunit dupa usturoi si alte asemenea bunatati

Sterilizator n-am avut si nici n-am avut nevoie.

Cola si eu mai beau, din ce am citit problema ar fi acidul fosforic care se gaseste in mai toate sucurile iar in exces ar duce la pierderi de calciu in oasele mamei.

Ce voiam sa mai spun e sa aveti grija ca dupa nastere exista riscul sa va constipati, pe mine m-a terminat cand am mers prima data la toaleta, am crezut ca mai nasc o data, groaznic...asa ca sa fiti pregatite, pe mine data trecuta m-a salvat pana la urma Duphalac, contine lactuloza si e permis si in timpul alaptarii.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 36+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Si la noi e urat, bate vantul, acum ploua, acum sta, e toamna. Eveline, aceeasi problema cu gatitul o am si eu, noi un cartof prajit, mai salam, ce o fi daca nu-i mancare gatita, dar pt Mariuca trebuie musai la amiaza ciorba, ca altceva nu vrea si de ea oricum ne rugam mereu sa manance . Dar de luni la gradinita si e la prog. prelungit pana la 16.
Botosel, te cred. Am bagat si eu ieri picioarele in adidasi si nu-mi veneau, ma strangeau in varf si o alta pereche de pantofi luata in primavara la fel. Acum eu nu mai am piciorele umflate si daca ar fi vorba de latime nu m-as panica, dar e vorba de lungime si aici nu cred ca-si mai revenit . Si sora mea a ramas dupa sarcina cu un numar mai mare la incaltaminte .
sa inseninam ziua.

mamica de Maria Lavinia si 36+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama76

fetelor

multumesc pentru sustinere!

bebe SEBASTIAN a venit la ora 12 scor APGAR 10 are 3300 g si 53 cm

am incercat ceva alaptat acum doarme

ama mama de Sebastian 09/09/2010 si Ana 09/10/2006

ama

Felicitari Ama! Bun venit bb Sebastian!! Sa fii sanatos si cuminte!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Am si eu o intrebare la fetele care sunt la al doilea bebe: voi ati folosit pernele speciale pentru alaptare? Eu n-am avut la Clarinda, dar stiu ca m-am cam chinuit cu tot felul de perne-pernute sa-mi pot gasi pozitia buna de alaptare. Si ma gandeam ca as incerca acum, dara s vrea sa stiu parerea celor care le-au experimentat si eventual ce marca/marci ar fi de recomandat. Multumesc!!!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 36+ AMR 3

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

E o vreme de cacao aici la noi asa ca nu am chef de absolut nimic. Bianca vine azi acasa (cica aseara a plans ca ii e dor de mami...) si n-am absolut nimic de mancare. Pana vine ea fac o pizza dar tot trebuie pentru maine sa fac o ciorba ceva si felul II. Daca ar fi sa fiu numai eu cu sotul ar fi o treaba, insa pentru ea trebuie sa fac ceva mai bunut si mai consistent... Oricum de luni incepe gradinita si ma mai relaxez in privinta asta...va manca la amiaza acolo...

36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

asa si eu.tre sa am in permanenta felul 1 si 2 proaspete.si de luni mananca la gradi mic dejun, pranz si gustarea de la 3 asa ca mai scap.nu de alta, dar zau daca mai stiu ce sa-i fac.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

Ana_25 doct cu care voi naste nu e unul cunoscut prin oras (gen Cioata, Grigoras, Olaru...) am gasit cateva pareri pe net despre el, dar numai de bine. Mi-a fost recomandat de med de familie, care mai are paciente ce nascusera cu el. Lucra si la policlinica lui Grigoras, acolo mergeam la consultatii (130 ron), pana acum sunt multumita de el, e drept nici nu am avut o sarcina cu probleme (pierdusem una inainte si s-a comportat ff frumos cu mine si la chiuretaj), acum voi vedea la nastere cum va fi.

Pai nici mie nu-mi trebuie dr renumit(Bacila,Grigoras...).Astept impresiile tale despre dr, ca tu nasti inaintea mea!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput